četvrtak, 11.01.2007.

Underground art

Image Hosted by ImageShack.us
Sadržaj: Po linku i po sadržaju se vidi da je autor obožavatelj Star Treka, te mu predlažem post pod UFP Croatia (Hr. Star Trek fan site) i da misli da je Star Wars bezveze. Ovo je jedan od raznovrsnijih blogova o kojima pišem, jer autor malo prikazuje grafite, malo humora, malo o Star Treku, i o autorovom životu. Sviđa mi se naslov bloga "Underground art" no taj mi se naziv u linku (trekkers.blog.hr) baš i ne slaže sa temom. No dobro je. Možda bi se autor trebao rješiti slikica onih duhova u box-evima i malo skratiti sadržaj u njima. Nikako mi se ne sviđa kada autor stavi tekst neke pjesme u box. Ne samo na ovom blogu već i na drugima. Ako se je ta pjesma tako jako svidjela autoru da mora nešto staviti, neka napravi post o toj pjesmi i toj grupi. Inače je sve ostalo dobro.

Dizajn: Crno-bjeli dizajn, sa bijelim tekstom, kalendarom i box-evima. Grafit na vrhu mi se sviđa te je on jedina stvar koja dodaje boju u crnilo pozadine. Možda bio bolji dizajn na kojemu izgleda kao da je cijeli blog nacrtan a nekom zidu. No i ovaj je dizajn dobar.

Završna riječ: Dobar dizajn i tema su dobre odlike bloga, no autor treba odlučiti što će ući u box-eve a što neće. Jer su pretrpani.

Ocjene:
sadržaj: 6/10
dizajn: 7/10
srednja ocjena: 6,4/10 (6,5/10)

Link:
Underground art

<< Arhiva >>