nedjelja, 26.11.2006.

Earth in space

Ovo vam pišem tek poslije dvanaest zbog posla te ću bannere objaviti sutra


Sadržaj: Iako ovaj blog postoji samo 10 dana i ima 2 posta lako je anslutiti o ćemu se radi. Pa naravno znanosti. Autor piše o raznim pojavama u svemiru, fizikalnim zakonima, početku i završetku svemira... No autor nije neki "ludi znanstvenik" koji piše enciklopedijski duge tekstove koje niti superračunalo ne bi moglo dešifrirati. Autor se oslanja na jednostavnost i opće znanje čitatelja. čak bih to mogao nazvati planom "5 minuta do znanja" (upravo sam to izmislio, no koga briga) Ustvari su postovi toliko jednostavno ali jasno napisani da bi ih i moj devetogodišnji brat mogao razumijeti. Jasno je baznačeno na postovima gdje je: početak- kratak uvod u cijeli post; srednji dio- Malo više o temi posta; kraj- mali zaključak na temu. Moram napisati da nema opisa bloga i linkova, no neću autoru zamjeriti zbog već svima dobro poznatih problema na blog.hr-u. bilo bi dobro da autor dade po koji link na izvor na kojemu se može naći više o toj temi.

Dizajn: Nemam ništa posebno za reći o dizajnu jer je ovo jedan od osnovnih na blog.hr-u. No s obzirom na "starost" bloga neću to toliko uvažiti. Gore slika je logo bloga te mi se on posebno sviđa na blogu, zbog svoje jednostavnosti.

Završna riječ: Ovaj je blog izvrstan za ljude koji trebaju nešto pod hitno naći o nekoj temi, trenutno to nije tako jednostavno s obzirom na to što postoji tek 10 dana i ima samo 2 posta.

Ocjene:
sadržaj: 8/10
dizajn: 6/10
srednja ocjena: 7,4 (7/10)

Link: Earth in Space

| 00:44 | be The Bug (11) | Have Bug on paper | link posta |

<< Arhiva >>