<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
friendship :) °°
nedjelja, 27.06.2010.

Počela sam shvačati pravi smisao one rečenice da prijateljstvo postoji kako bi donjelo radost tamo ljubav ostavlja tugu.
mislila sam da se ljubav između dva čovjeka nemože mjeriti s ničim, ali sad znam da je prijateljska ljubav najvažnija sporedna stvar na svijetu.Općepoznata stvar danas je da su pravi prijatelji rijetkost. Malo tko se može pohvaliti da ima u svojoj blizini pravog prijatelja, a ako i može, takve prijatelje sigurno može nabrojati na prste jedne ruke jer smatram da prijatelj nije netko tko je s tobom iz pukog interesa,iz
dosade, on je kao sjena. Kad je jedan dan sunčan ne možeš ga se osloboditi, a kad je tmurno ne možeš ga naći. Prijatelj je onaj koji zna sve o tebi i pored toga te još uvijek cijeni,to je osoba koja će stat uz tebe kako u lijepim tako i u mračnim trenutcima kad ti svi okrenu leđa...Tek kad se nađemo u takvoj situaciji shvatimo koliko je kome do nas stalo i koga sa sigurnošću možemo zvati prijateljem.Za dobro prijateljstvo zajednička tajna je najbolji početak.Ova tema me danas nadahnula jer sam slušajuči jednu pjesmu, zamislila :
Što bih bilo sa mnom da nemam svojih prijatelja?
Tko bi me tješio?
davao savjete?
upozoravao me.
bacao kritike.
s kim bih djelila tajne?
S kim bi se u rijetkim danima svađala i opet mirila?.. Život bi bio pre jednostavan jer se ne bih imala za što boriti.Ovo je pre široka tema i mogla bih dan i noć pisati o prijateljstvu,ali bez obzira na širok pojam, može se jednostavno reći da prijateljstvo sačinjava jedan sastavni dio života i da bih bez njega vladala samoća, a ljudi nebi mogli sagledat svijet negdje iznad oblaka i reći to je život ;)

Image and video hosting by TinyPic
I will give you hands when you feel lonely, I will give you a hug when you feel cold, for each of your pain I will find a cure, that you'll be a true friend forever [:


| 21:59 | Komentari (30) | On/Off | Print | # |



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.