Image Hosted by ImageShack.us Wallpapers
Fotke
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Wallpapers

10.06.2005., petak

A: Ris

Najveća je europska mačka.Snažno tijelo na dugim nogama prekriveno kratkrom žutosmeđom sa slabije izraženim tamnim mrljama. Na okrugloj glavi ima uspravne uši sa čupercima tamnih dlaka na vrhu.Ispod vrata ima nešto dužu dlaku tamijeg pigmenta.Rep mu je vrlo kratak i uvjek ima crni vršak. Dug je 1,3 metra dok mu je rep dug samo dvadesetak centimetara. U ramenima je visok oko 75 centimetara i težak 40-ak kilograma. Živi u prostranim šumama, daleko od civilizacije - od čovjeka.Danju često miruje na suncu, a aktivan je prije zalaska u predvečerje. Dobro skače i penje se po drveću ali rijetko trči. Plijen lovi iz zasjede. Hrani se malim sisavcima i pticama – zapravo svime što može uhvatiti. Mužjak živi sam osim u doba parenja.Ženka ima leglo obično u nekoj šupljini stabla ili pukotini stijene. Ženka koti obično do tri mladunca koje vucara za sobom još dugo vremena. Živi u sjevernoj i istočnoj Europi a može ga se naću i u Sloveniji te ovdje kod nas u Gorskom kotaru. Istrijebljen je lovom no sad je zaštićena vrsta.

- 21:23 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Školske anegdote

U mojem razredu je zanimljivo ( iako smo pred krajem osmog razreda) kad netko nekome omraženom sakrije torbu. Jedan do tih nesretnika je Goc (Goran). On je tanji od kostura kosa mu je duža od njega samoga i ima neku posebnost – on je kovrčav. Zato je dobio razne nadimke: Kosati Gad, Mini-Val i još mnogo toga. Sam sebe zove Gad_UK. Kad njega nema Benjamin, koji je jedini dovoljno mutav da uzme njegovu torbu, slikas se sa torbom, sakrije ju a onda se pravi blesav. Jednom su je uzeli (torbu) i stavili je u WC školjku, a kasnije rekli da su je smočili vodom iz slavine. Nije samo Gocova torba u nepovoljnoj situaciji. BAN i Mirkov su još gore situacije morale trpiti. BAN je malo zbunjena ali je u redu inače, dok je Mirkov glupa svinja. «THE END!»Image Hosted by ImageShack.us

- 21:21 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Enter

Enter je informatički časopis koji izlazi sad već treću godinu. Ja sam ga počeo uzimati od prvog broja, no tad je još bio jadni informatički časopis sa malo stranica i s malo informacija. Sad je postao bolji iako još uvijek zaostaje za Bugom, Hackerom i drugim informatičkim časopisima. Meni je on dobar jer sam pomoću njega naučio neke osnove o računalu i zato sad pišem o njemu.

- 21:19 - Komentari (1) - Isprintaj - #

B: Terry Deary, Užasi Povijesti

Zašto povijes mora biti bolno dosadna? Zatšto treba pamtiti sva ona glupa imena, godine, datume? Zato što su udžbenici predstavljeni loše. Neinteresantne lekcije prebune glupih riječi, bezveznih činjenica i na kraju duga zbunjujuća pitanja. Zato sam se zaintersirao za ove knjige. U početku sam ih čitao iz znatiželje no sad ih čitam da nešto više naučim, nešto što nema u udžbeniku.Premda su sad već dosta stare, još su uvijek fora.

- 21:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

B: R.L.Stine – Soba Košmara, Ne zaboravi me!

Knjiga koju sam pročitao prije par dana. Moram priznati da za razliku od ostalih knjiga iz ove kolekcije ova je čak i zanimljiva. Nije ništa posebno, glavni lik je jedna djevojka imenom Daniell koja ima svog malog bracu za kojeg svi misle da je presladak, njenim prijateljicama, njenom dečku, njenim roditeljima – zapravo svima. U početku se presele u novu kuću (stariju od moje pokojne prababe). Sve je bilo u redu dok Danielline nije izgovorila zlokobnu želju, koja joj je «izletjela» pred svojom najfrendicom Addie, sve se mijenja. Daniellin život postaje noćna mora. Moram reći da za jednog tako «dobrog» pisca R.L.Stine nije ništa posebno i mislim da mi u glavi veći odijek stvaraju imena Tolken, Rowling i slično.

- 21:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

I:The Unofficial Warcraft III Site

Ako vam je Warcraft omiljena igra ovo je stranica za vas. Samo otiđite na tu stranicu (ako želite registrirajte se – više vam se isplati, a jednostavno je)odaberite forum koji želite (Undead, Human, Night Elf, Orc, Map making... ) ili otiđite na kategoriju ''maps'' i skinite mape koje su radili drugi ljubitelji Warcrafta. Neke su mape stvarno super, a neki se likovi stvarno super kuže u Map Editor. Editor dobijete sa igrom, a na netu se mogu naći cool dodatci kao što su model editor i slične stvari. Ja sam preko ove stranice naučio sve živo o Map Editoru (i sad sam pravi majstor u pravljenju mapa, iako još neznam sve). Toplo vam preporučam ovu stranicu.

- 21:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.06.2005., četvrtak

A:Azijski Slon

Jedna od danas najvećih živućih kopnenih životinja.Ima masivno tijelo na duljim stupastim nogama.Na velikoj i širokoj glavi gornja usnica i nos produženi su u debelo, vrlo pokretljivo mišićno rilo na čijem su vrhu nosni otvori i pokretljiva izraslina poput prsta.Sa strane glave ima male oči i velike plosnate uši. Mužjacim iz gornje čeljusti rastu po dva duga zuba-kljove.Ima i velike kutnjake koji se zamjenjuju kada se istroše.Image Hosted by ImageShack.usTijelo je pokriveno debelom tamnosivom, gotovo potpuno golom kožom.Visinom leđa dostiže tri metra,a težinom tijela pet tona .Nešto je manji od afričkog slona. Hrani se isključivo biljnom hranom.Živi u tropskim šumama u krdima, često uz vodu, u Indiji i Indokini, iako je nekad bio mnogo šire rasprostranjen.Rađa jedno mlado koje nosi dvadeset i tri mjeseca.Može se pripitomiti za teške fizičke poslove.Prorijeđena je vrsta.

- 20:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

F:Olympus E-300 digitalni SLR

S 8 milijuna piksela, Olympus E-300 digitalni SLR posjeduje nekonvencionalnu formu, dobivenu zamjenom pentaprizme s TTL optičkim porro tražilom. Kombinira potpune SLR performanse, izvrsno rukovanje i povoljnu cijenu kupnje.
Temeljen na 4/3 standardu, ovaj kompaktni SLR model je kompatibilan s kompletnim rasponom digitalne SLR-opreme, uključujući visokoprecizne objektive. Optiku karakterizira gotovo telecentrična konstrukcija, zahvaljujući čijoj su iskorištene maksimalne performanse Full Frame Transfer CCD-a. Supersonic Wave Filter čuva CCD od od prašine i drugih nepoželjnih čestica.
TruePic TURBO procesor za obradu slike dodatno poboljšava kvalitetu slike i ubrzava rad fotoaparata.
Olympus E-300 se isporučuje u KIT verziji s 14-45mm ZUIKO DIGITAL zoom objektivom.

- 19:51 - Komentari (1) - Isprintaj - #

28.05.2005., subota

-:Izlet:-

Prošli sam tjedan išao na Izlet na Dubovac(Stari Grad kod Karlovca) sa školom.Bilo je zabavno.Kad smo išli kraj Korane uspio sam fotkat okolinu. Ispalo je par fora fotki.Najgore je bilo penjane na stari grad.Bio sam sa Igorom, Alenom i KrmetiČom.
Image Hosted by ImageShack.us Kad smo se popeli do crkve, našli smo žabu.Ja sam je fotkao jedan put.Sreli smo još živina.Jarac koji se neprijateljski ponašao prema nama, magarac koji stalno jede, pas kojeg maltretiraju pa nemože doći k sebi, patke iz kanalizacije i jednog ponija.
Vidjeli smo žonglere, koji su imali stvarno fora točke. Neke od njih smo i mi morali izvoditi.Nakon toga smo išli na Branič kulu.Pogled na Karlovac je bio prekrasan. Nitko tko je bio tamo nije poželio imati fotić sa sobom.Ja sam svoj mju mini imao sa sobom i napravio sam petnaest fotki.Igoru je bilo žao što nije ponesao svoj.Poslije smo otišli na streličarstvo. To je bio sećer za kraj.I ja sam probao pogodit metu, ali sam promašio kojih per centimetara.No ipak smo se super zabavili i dobro iskoristili dan.Kasnije sam slikao Igora i Alena (KrmetiČ se nije htjeo slikati).Slikao se i luđak Benjamin (htjeo sam ga nabiti nogom po onoj njegovoj jankomirskoj (izrazimo se lijepo) stražnjici.I tako smo završili taj dan.

- 20:52 - Komentari (3) - Isprintaj - #

G:Championship Menager 5

Neki ovu igru hvale i hvale, a neki su "ostavili" posao, djecu, žene samo da je mogu na miru igrati.No ja mislim da je igra za Orlovac. To je tako bolesna igra. Ništa nema u njoj zanimljivog. Ipak je čudno što je ljudi igraju.Ne da mi se više razglabato o ovoj glupoj igrici.Glupa je i THE END.

- 20:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

M:Sony Ericsson W800i

Vaša glazba u vašem telefonu — W800i Walkman
Neka vaša glazba bude s vama ma gdje bili. Jednim pritiskom na tipku za glazbu uključite digitalni uređaj za reprodukciju glazbe u telefonu, odaberite svoju omiljenu pjesmu ili listu pjesama i uživajte. Učitavanje glazbe u mobitel je jednostavno – W800i se isporučuje sa softverom za ripanje CD-a (pretvaranje u neki od audio zapisa). Preselite glazbu sa svojih CD-ova. Brzo i jednostavno. Povucite i ispustite.Zakon!

- 20:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sviđa vam se ovaj pas?

- 20:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

M:Sony Ericsson T630

Ne trebate se uznemiravati njegovim klasičnim izgledom.Ovo je najbolji mobitel ispod 1000 kn.Veličina zaslona mu je 128 x 160 pixela, 2MegaBAJTA memorije, infracrvenim portom i bluethooth.Još ima i ugrađenu kameru.Prije je bio duplo skuplj no snizili su cijene.Najbolji mobitel za one koje nemaju mnogo novaca, a žele dobar mobitel sa puno funkcija.

- 20:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

F:Olympus myu mini digital

Novo, nadasve lijepo zaobljeno aluminijsko kućište i dizajn otporan na vremenske uvjete čini µ-mini DIGITAL izuzetno poželjnim! Dostupan u 6 glamuroznih boja, ovaj fotoaparat s 4 milijuna piksela odlikuje se s 13 programa snimanja, ovisnih o motivu, za najbolje snimke u praktički svim uvjetima rada, bilo da je riječ o večernjem izlasku, vatrometu ili zalasku sunca koji ne želite zaboraviti. Imajte ga uvijek sa sobom i uživajte.

- 19:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

G: Lego Star Wars

Legendarni Star Warsi sad su ponovno su na meti.Ovo nije neobična igrica zbog toga što likovi slični ikovima iz Star Warsa
niti zato što ovu isključivo dječju igricu hvale i starij, već zato što su likovi legići. Borba sa lego likovima u Star Wars okružju
veoma je uzbudljivo iskustvo.Najzanimljiviji detalj u igrici je raspadanje likova na legiće.Lijepi vizualni efekti,igra u dva igrača,
vizualni efekti i legić, sve su to prednosti ove uzbudljive, ali kratke igrice.Nadam se da će biti još sličnih igara u kojima su likovi
Legići.

- 19:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.05.2005., srijeda

G:Resident Evil 4

Legendarni serijal survival-horora doživio je veliku promjenu te postao akcijska igra koja će vas natjerati da se tresete od straha dok doma sjedite i držite joystick u rukama. Ovaj je dio baziran na akciji no horor-atmosfera dočarana je odličnom grafikom,dobro dizajniranom levelima i mnoštvom detalja. Fascinantno je kretanje likova i njihova inteligencja.Nećete ih lako nadmudrit:Ako počnete bježati na ljestve oni će se penjati za vama.Šta reći?Jedino mi je žao jer nema verzije za PC.Moje je mišljene da je to vrhunska akcijska igra izvanredne horor atmosfere.

- 18:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

G:Harry Potter and Goblet of Fire

Četvrta Harryeva godina u Hogwartsu bit će po mojem mišljenu najzanimljivija do sad.Electronic Arts će uskoro izdati Goblet of Fire, akcijsku avanturu koja će pratiti Harrya, Rona i Hermionu kroz njihovu četvrtu godinu.Moći će se igrati sa sve troje kao i u prethodnoj igrici, no omogućavati i će kooperativno igranje do tri igrača.Ja se nadam da će uskoro izaći iako nisam posebno vlelik ljubitelj HP.

- 18:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2005  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Fotke
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se