prosinac, 2008  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Prosinac 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari on-off

Opis bloga

EROTIKA

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis



srijeda, 03.12.2008.

ČITAJTE PRIČE I OSTAVLJATE KOMENTARE. MOJA MSN ADRESA JE ivan-13@live.com. CURE JAVITE MI SE!!!!!



| komentari (0) | print | # |

utorak, 02.12.2008.

SEX POD TUSEM

Prije tri dana u stan do mojeg uselila se nova susjeda. Niska, plava, mršava. U stvari, djevojka u kasnim dvadesetima, prosječnog izgleda. Simpatična, ali ne i atraktivna. Na prvi je pogled djelovala vrlo povučeno. Na prvi pogled. Recimo kad smo se prvi put sreli u liftu.
- Dobar dan - rekao sam.
- Dobar dan.
U ruci je nosila vrećice sa špecerajem.
- Vi ste nova susjeda, na trećem.
- Pa da, u stanu sam do vas.

I to je bio cijeli naš razgovor, strpan u svega nekoliko rečenica. Međutim, jedan sam se dan ponudio da joj pomognem odnijeti neke stvari iz auta; stalno smo se naime sretali, izgleda da joj je posao završavao baš kad i moj.

- Pa može - rekla je. - Ova mi je tegla teška i nespretno mi ju je nositi.
U ruke mi je strpala poveliku teglu s nekakvim čudnim lišćem. Kako nisam agronom, moj je laički komentar bio da je to nekakva palma.
- Banana - rekla je.
- Zar uspijevaju kod nas?
- Ova sigurno neće - rekla je. - Već se jednom smrzla, pa ne rađa nikakvim plodovima.
- A može li u sjeme? - rekao sam ja kad mi je otvorila vrata zgrade.
- To bi valjalo probati - nasmije se ona.
- Ja sam inače Ivan - rekao sam.
- Jadranka. Bojim se da vam ne mogu stisnuti ruku jer ste nekako prezauzeti poslom.
- Eh, kako bih volio da su mi ruke pune nekih drugih stvari - pripomenuo sam, s lisičjim osmijehom na licu.
- Ha, sve je moguće u današnje vrijeme - primijeti ona svojim tankim glasom i tada sam znao da imam otvoren upliv u njezinu luku.

Samo sam trebao izabrati pravilan gaz i zamijetiti slobodan mol. Kad smo stigli na naš kat, Jadranka mi otključa vrata svog stana.
- Samo reci - diskretno sam prešao na ti. - Gdje da stavim teglu?
- Može ovdje u dnevnu sobu - viknula je izuvajući se. - A onda dođi oprati se u kupaonicu.
- Ma mogu oprati ruke i kod sebe, nije problem.
Spustio sam teglu u jedan kut, bliži sunčevom svjetlu, i promotrio stan. Kopija Van Gogha na zidu, nekakav nadrealistički pejzaž i pointilističko stablo. Sve plakati, ali lijepi i pomno odabrani.
- Nisam mislila na ruke - rekla je i prišla mi. Poljubila me. - Ja ću se tuširati, a ti me možeš gledati.

U tom sam trenutku zaboravio na umor, prljave ruke i glad, najviše zato jer me na to natjerao moj međunožni prijatelj.
Nisam se ni snašao, a Jadranka je već hopsala gola kroz stan. Traperice, majica, grudnjak, gaćice, čarape, sve je ležalo na podu. Ona se hihotala iz kupaonice, odvrtala tuš, namještajući ga na najpoželjniju razinu toplo-hladne kombinacije. Kako mi je u tom trenutku trebao jedan dobar, hladni tuš da dođem k sebi. Dakako da ga u njenom stanu tog poslijepodneva nisam mogao dobiti, jer na redu je bilo nešto posve drugačije, nešto vruće i razjebavajuće.

- Sviđa li ti se ovo što vidiš? - pitala me.
A kome se ne bi! Jadranka se sapunala, milujući se tako nježno i uzbuđujuće da ni sam ne bih mogao bolje. Dirala se po mekim bradavicama, zaokruživala malene grudi, prelazila svojim ručicama preko trbuščića koji je svjetlio u polutami kupaonice. Upalio sam svjetlo da bih je bolje vidio i divio se njenoj igri. Usmjeravala je mlaz tuša na pičkicu i močila svoje lice. Izgledala je kao da je nevina, ali znao sam da su mnogi već prošli ovu igricu. Sapunala se po guzi, prstići su joj nestajali u nepodšišanom busenju stidnih dlaka ili u šupčiću. Nisam više mogao izdražati, skinuo sam se i dopustio kurcu da se protegne u svojoj punoj veličini pred njom. Jadranka se zadovoljno oblizala kad ga je spazila, ali prešutno smo se, pogledom, dogovorili da ćemo još malo, malčice produljiti igricu. Tako sam ja počeo natezati kožicu, a ona se jebala svojim prstima i tušem. Samozadovoljavali smo se jedno pred drugim, ja nastojeći da ne svršim, ona čineći upravo suprotno. Kupaonica je bila mokra, što od vode, što od naših uznojenih tijela. Jadranka se sapunala, pa je sjela ispod mlaza i raširila noge da bi mi izložila mačkicu. Veliki klitoris i ispupčene usmine prostirali su se preda mnom kao izvor najljepšeg blaga, rudnik koji je trebalo prorovati da bi dao plod. Igrala se sama sobom i gledala me u oči.

- Uživaš li u ovome? - pitala me.
- Naravno - rekao sam lagano potežući kožicu. - Apsolutno.
To je bilo trenutak dva prije nego što je svršila, uzimajući zrak s mnogo pohotnih uzdaha i dvije-tri kratke, nerazumljive riječi.
- Na tebi je red, Ivane - rekla je i ustala, okrenuvši se prema zidu u tom uskom prostoru. - Uđi.

Prišao sam joj, zakoračio u tuš kabinu i stao ispod tople vode koja me oplahnula. Jadranka je bila naprčena, iščekujući moj kurac u punoj žudnji svojeg napetog tijela. Njena je pizda vrborila kao ljepota koja je tražila porok. Nabio sam se odostraga u njenu usku picu, kojom su sokovi curili kao da se žele poigrati sa mnom. Iz njenih se pluća prolomio čudan zvuk, kao da se iz daljine začulo glasanje neke čudne ptice, kratki cik. Nasmijao sam se, pomilovao je po grudima i ušao u nježan nabadajući ritam.

- Podigni me - rekla je.
Uhvatio sam je za bedra i lagano je digao, tako da se mogla nasađivati na moj ud bez većih problema. Išlo nam je lijepo i lagano, divno i čarobno. Gnjezdila se na mom kurcu i nabadala, vrpoljila se. Ja sam ulazio u nju do jaja, svrdlajući glavićem po njoj kao da rovarim po onom crnom rudniku o kojem sam vam pričao. Bio je to ritam jen-dva, nabod, ubod, izbod, ljepota spoja mog komada mesa i njene udubine.

Onda je Jadranka prestala miješati, okrenula se, klekla i strpala mi ga u usta. Predosjećala je da mi nailazi orgazam.
- Hoću da mi svršiš u usta - rekla je i vratila ga natrag u svoja mala, skladna ustašca.

Pušila mi je kao profesionalka, ljubimica svakakvih pornića. Zapitao sam se koliko zapravo znam o njoj i koliko je pornića u životu pogledala. No to je bio samo trenutačni osjećaj, jer sam se već u idućem trenutku praznio po njenom licu, s kojeg je spermu zatim spirala voda. Svaki moj mlaz, koji je završio na njenom licu, otekao je u odvod. Uživao sam kao nikad do tad. A ni ona nije bila daleko.

- Hoćemo u sobu da mi poližeš pičkicu? - rekla je nedugo zatim i zatvorila vodu.
- Zašto ne - kazao sam i istresao posljednju kapljicu sperme njoj na grudi.

Ona mi obliže glavić i prodrka ga dva-tri puta, onako iz fore, a zatim me povede prema svojoj spavaćoj sobi. Što je dalje bilo, mislim da možete naslutiti i sami. No ovom sam pričom samo htio da znate kako trebate obratiti pažnju na svaku susjedu koja živi u stanu ili kući do vas. Jer nikad se ne zna što se može sve između vas dogoditi. Apsolutno nikad.



| komentari (11) | print | # |

VARANJE

Njegova meka, smeđa kosa i napućene, pune usne dovodili su me do ludila dok sam se pretvarala da slušam ono što govori. Jer ustvari, sve što sam željela bilo je da se nagnem prema njemu, pritisnem svoje usne na njegove i uvučem svoj jezik u njegova usta. Pogledi su nam se sreli i znala sam kako on zna što mi je na pameti. Nastupila je tišina. Već sam ga neko vrijeme viđala na poslu ali do sada mi se nije predstavio. Njegov vjenčani prsten blistao je kao podsjetnik da on predstavlja zabranjeno područje. Ali, nije me bilo briga. Tada je zapitao:
"Biste li proveli sa mnom sutrašnji dan?"

Upravo beskrajno zainteresirana, teško sam mogla zadržati mir, a moje gaćice namočile su se u iščekivanju. Nisam mogla povjerovati da me doista pitao to što me je pitao.
"Može", odgovorila sam totalno nevinim tonom.
Gledala sam kako se zapiljio u moje grudi, naglo ukrućenih bradavica, koje su izbijale kroz tanku tkaninu moje bluze. Žudjela sam da osjetim njegov dodir, ali znala sam da će to ipak morati pričekati.

Noć nikako da prođe. Bez prestanka sam se prevrtala po krevetu ne mogavši zaspati; nisam ga nikako mogla izbiti iz glave. Tražio je da se susretnemo na parkiralištu supermarketa u Marinićima. Nisam znala kamo ćemo od tamo i ta tajna dodatno je pojačavala moju žudnju. Razmišljala sam o nadolazećoj avanturi, opuštajući se u vrućoj kupelji. Taj muškarac bio mi je gotovo potpuni stranac ali, dok sam zamišljala intimni susret s njim, na pamet su mi padale sve moguće seksualne maštarije. Uronila sam rukama u vodu i gurnula ih duboko među noge. Lagano sam zatim raširila noge i namjestila se pod mlazom vode. Pomicala sam se gore-dolje, kako bih što bolje uhvatila pritisak mlaza na drhtavo međunožje. Snažni mlaz vode pljuštao je po mome tijelu, dok sam zatvorenih očiju zamišljala kako me on promatra. Vrućina vode milovala je moje tijelo, donoseći smirenje u snažnom orgazmu.

Jutro je konačno stiglo. Dok sam sjedila u kolima na parkiralištu, čekajući da se pojavi, počela sam se pitati što ja to zapravo radim. Zašto sam sada ovdje? Konačno, on je oženjen. Od toga ne mogu očekivati ništa ozbiljno. Znala sam i da ima djecu, ali zapravo, kad se ukupno sagleda, nisam znala ništa o njemu. Sve što mi je bilo sasvim jasno je da svaki put kada uđe u ured želim biti s njim. Pomislila sam već da se neće pojaviti, a provela sam sate u pripremama, depilirajući se, lakirajući nokte, izabirući najbolji parfem. Kad sam ga konačno ugledala kako izlazi iz svojih kola i prilazi mi, sjetila sam se zašto sam ovdje. Bio je božanstven i željela sam ga. Zapitala sam ga:
"Kamo ćemo sada?"
"Mojoj kući", odgovorio je sa smiješkom.

Doista je namjeravao odvesti me svojoj kući i spremiti mi ručak. Očarao me taj opasni čin, jer, spomenuo je i sam da je sretno oženjen. Pomislila sam kako je to izazivanje sudbine ustvari veoma seksi i uzbuđujuće.

Čim smo ušli, okrenuo se prema meni i poljubio me prvi put, kao uvod u ono što je tek trebalo uslijediti. Usnama sam obujmila njegov jezik i počela ga nježno sisati.Vrećice s namirnicama pale su na pod trenutak prije nego što me je rukama privukao na svoje grudi. Izgledalo je da mu se sviđa kako svojim usnama natežem njegov jezik; posve jasno mogla sam osjetiti njegov penis kako se pomiče i ukrućuje. Bila sam spremna. Nevoljko se povlačeći, rekla sam:
"Što je s tim jelom koje si mi obećao?"
Nasmijano me upitao:
"Ti to ozbiljno?", podignuo je vrećice s poda i krenuo prema kuhinji.
Zbacila sam cipele s nogu i osvrnula se po sobi. Glasno sam rekla:
"Tvoja žena ima stila za dekoraciju."

U tome trenutku, telefon je zazvonio. Čula sam ga kako razgovara upravo kada sam krenula prema kupaonici, želeći se malo osvježiti. Po djelićima razgovora koje sam mogla čuti shvatila sam da razgovara sa svojom ženom. Glas mu je postajao sve dublji dok sam prilazila otvorenim vratima i dala mu mogućnost da me promatra kako stojim pred velikim zrcalom, češljajući kosu. Još uvijek razgovarajući, prišao mi je i počeo otkopčavati moju bluzu. Zavukao je ruku do mojih dojki i počeo mi prstima zaigrano stezati bradavice.
"Volim te, dušo. Adio."

Više nisam niti primjećivala da još uvijek razgovara na telefon. Spustio je slušalicu. Bila sam već toliko narajcana da nisam mislila na telefon, njegovu obitelj, pa niti na hranu. Otkopčala sam mu hlače i izvela njegov raskošni kurac na svjetlo dana. Nježno me potisnuo da kleknem na koljena i približio kurac mojim rastvorenim usnama. Nestrpljivo sam ga prihvatila. Pomicao se naprijed-nazad, a ja sam uživala u očaravajućem okusu. Gurnuo ga je dublje, ispunjavajući mi usta sve do grla, a rukama me pograbio za glavu. Ovo sam čekala od prvog trenutka kada sam ga srela. Ali povukao me za kosu i podignuo na noge; rukama je istraživao pod mojom suknjom kako bi pronašao vlažni, zapravo mokar izvor.

"Promočila si. Vrijeme je da se pobrinem za tebe", rekao je.
Poveo me uskim hodnikom do spavaće sobe i polegao me na krevet. Počeo me ljubiti, pazeći da ne propusti bilo koji djelić moga tijela.
"Je li ti itko pokazao kako se sama možeš najbolje pomaziti?" upitao me.

Pomalo iznenađena tim pitanjem, odgovorila sam niječno. Nastavio je:
"Vidiš, trebamo uzeti tvoj prst i početi crtati njime daleko izvan tvoje vagine široke krugove. To moramo raditi jaaaako sporo i nježno, ocrtavajući pune krugove, pomičući se sasvim malo bliže svaki put kad ocrtamo puni krug."

Svojim prstom počeo je pokazivati kako bi to trebalo raditi, a ja sam ga samo gledala. Bilo je veoma erotično. Znao je da ima punu kontrolu i koristio je to saznanje u potpunosti. Pogled mu je stalno bio uperen među moje noge. Doveo me do ekstaze i prije negoli je stigao do moje unutrašnjosti. Bila sam spremna eksplodirati u klimaksu, a tada je odjednom stao.

"Čekaj malo. Nismo gotovi. Ne još", progovorio je, šireći moje noge, kako bi potpuno otvorio moj potopljeni ulaz.
Prinio je lice mojemu klitorisu i počeo lizati sokove kao što pas lapće vodu po vrelom danu. Klonula sam na plahte, tresući se od strasti. Ponovo je zastao. Mislim da mu je namjera i bila mučiti me na taj način, a činio je to tako dobro.
"A sad mi pokaži što si naučila."

Poljupcima sam skinula svoje sokove s njegove brade, a zatim sam se nagnula prema naprijed, stimulirajući klitoris kao što mi je pokazivao.
"Jesam li dobra?", zapitala sam.
"Jesi, ali ne poput mene", odgovorio je, pograbivši me otraga i zabijajući svoju batinu u mene.

Probijao se sve čvršće i čvršće, sve žešće. Kurac mu je bio toliko krut i tvrd da sam to jedva izdržavala. Gurao ga je sve dublje i dublje. Nastavljao je bez prekida, ubrzavajući u kontinuitetu tempo, sve dok oboje iscrpljeni nismo klonuli na krevet.
Osim nas, činilo nam se, nije više nikoga bilo na ovome svijetu. Znoj je tekao našim tijelima. Obrisao je malo znoja sa svojih prsiju i nanio ga na moj trbuh. Njegov prodorni pogled spojio se s mojim. To je bio trenutak koji sam željela zauvijek zadržati. Odvezao me je natrag na parkiralište. Opraštajući se, poljubio me je kao i kad me poljubio prvi put. Željela sam znati:
"Kad ću te opet vidjeti?"
"Ubrzo," rekao je gotovo odsutno.
Slijedećeg jutra nestrpljivo sam krenula na posao. Tek što sam se koncentrirala na projekt pred sobom, začula sam njegov glas.
"Dobro jutro", rekao je.

Podigla sam pogled s papira pred sobom, a on je bio ondje. Bez dodatnih riječi, spustio je zatvorenu omotnicu pred mene i nestao brzo kao što je i došao. Poruka je glasila:
"Ono što možeš uraditi svojim usnama me izluđuje. Tvoje oči, lice, tijelo, stršeće bradavice i zamamna pička ne izlaze mi iz glave. Možemo li se sresti poslije posla?"

Toga trenutka definitivno sam znala da sam se nepovratno zakačila za oženjenog muškarca. Duboko uzdahnuvši, krenula sam za njim. Uhvatila sam ga na ulasku u njegovu kancelariju. Diskretno sam prebacila omotnicu s odgovorom na poruku i svojom adresom u njegovu ruku. Kad sam se uvjerila da nas nitko ne promatra, stegnula sam rukom vidljivu izbočinu pod njegovim hlačama, zatim sam prosto odjurila na svoje radno mjesto.

Otvarajući vrata stana, začula sam poznate zvukove iz dnevnog boravka. Provirivši kroz staklena vrata, ugledala sam svoju cimericu i njezinog momka u ljubavnom zagrljaju. Iznenađena, nastavila sam ih promatrati. Još nikad nisam ju vidjela potpuno golu. Duga, sjajno plava kosa, djelomično je prekrivala njezine savršeno čvrste, okrugle dojke. Spustila sam pogled preko ravnog trbuha do gustog grmlja među njezinim nogama. Frajer je stajao iza nje, ljubeći joj vrat i milujući joj leđa jednom rukom. Ona se naslonila leđima na njega, trljajući se o njegova prsa, a zatim se sagnula prema naprijed, gotovo se prelomivši u struku, šireći noge.

Objema rukama razvlačila je svoje usmine u drhtavom iščekivanju. Nije mu trebalo dugo da prihvati poziv. Jednom rukom prihvatio ju je za stražnjicu, drugom namještajući čvrsti kurac za ulazak. Prihvatio ju je i drugom rukom, a zatim se silovito zabio u nju. Toliko silovito da je glasno kriknula, zabacivši glavu, tako da sam se pobojala da će slomiti vrat. Nastavila je glasno stenjati dok se momak sklopljenih očiju, napetih mišića, divlje zabijao u nju. Odlučila sam otići prije nego se osvijeste i primjete me. Istoga trenutka kad sam izišla iz zgrade, pojavio se i čovjek kojega sam očekivala.

"Ne možemo unutra", rekla sam razočarano.
"Nemoj mi samo reći da je to zato što netko već vodi ljubav u tvome stanu?!"
"Pa, moglo bi se reći da ima neke veze s time", odgovorila sam začuđeno.
I tada mi je nešto palo na pamet. Uzela sam ga za ruku i povela prema garaži koju smo koristile kao spremište.
"Hm, i ovo je nešto", prokomentirao je.
Provukli smo se uz naslagane kutije. Stajala sam pokraj njega.
"Prekrasna si", progovorio je.
Njegovi prsti dotakli su moje usne, nježno je prstima pratio prstima njihove rubove. Nisam mogla to mirno izdržati. Rastvorila sam usne, pozivajući njegove prste unutra, dražila ga jezikom.
"Sjećaš se, zadnji put kad smo se vidjeli, stegla si mi jaja prije odlaska. Imaš li štogod protiv da nastaviš gdje si stala?", rekao je.

Raskopčao je hlače i pojavio se njegov već okamenjeni kurac. U radosnom iščekivanju počela sam se skidati. Gledao je pun žudnje. Polako, izazivajući ga, svukla sam gaćice ispod svoje kratke suknje i prinijela mu ih pred nos. Pohlepno je onjušio moj miris na njima, liznuo trag vlažnosti. Uzverala sam se na njega. Njegova batina ispunila je u trenutku moju nutrinu dok mi je pritom žestoko sisao bradavice. Čvrsto sam stezala njegov kurac svojim bedrima. Ritmički se pomicao kako bi olabavio moje mišiće koji su ga čvrsto i sigurno držali u zarobljeništvu. Mogla sam sasvim osjetiti svoju vlagu kako mi se slijeva niz bedra. Istovremeno, dok je zabijao svoj debeli kurac u mene do krajnjih granica, povukao me za kosu.

"Zadovoljava li te ovo?", upitao me.
Uhvaćena u klimaksu, nisam mogla odgovoriti. Osjećala sam njegovo sjeme kako brizga u meni, a tada je ritam počeo splašnjavati.
"Zaljubljujem se u tebe", prišapnula sam mu.
Pogledao me rekla bih sažalno i odgovorio:
"Znam."

Posegnuo je za mojom bluzom i navukao mi je na ramena. Čovjek kojemu sam upravo otvorila svoje srce i dušu, počeo me oblačiti. Bez riječi, navukao mi je gaćice i popravio mi suknju.
"Mislim da moramo napraviti pauzu u svome viđanju", rekao je.
Prihvatio me za ruku i pokrio njome svoje grudi na mjestu gdje sam jasno mogla osjetiti otkucaje njegovog srca.
"I ja se zaljubljujem u tebe", rekao je.
Završio je oblačiti me i nježno me poljubio u sam vrh glave.
"Ne smijemo nastaviti ovako", bile su posljednje riječi koje mi je uputio.

Ostala sam sjediti na kutijama suznih očiju dok je on odlazio. Intenzivni osjećaji razarali su me ali znala sam da je u pravu barem zasad. Nadam se ne i zadugo.



| komentari (0) | print | # |

LEZBE

Nastavile smo se ljubiti, uzbuđenje je sve više širilo moje noge i jedva sam čekala da Lora dotakne moju uzavrelu mačkicu. Gurnula sam ruke pod njenu oskudnu majičicu i otkopčala joj grudnjak, pomogla mi je da joj ga skinem ne prestajući me ljubiti.
Moj dragi, s kojim hodam već tri godine, otputovao je na par dana u Mali Lošinj, u svoju skromnu vikendicu. Meni su se u Zagrebu nagomilale obaveze pa nisam mogla odmah s njim; morala sam pričekati vikend da mu se barem nakratko pridružim. Odlučila sam putovati u petak, noćnim autobusom koji je krenuo sa autobusnog kolodvora u 2. Iako je tek svibanj noći su postale dosta tople pa sam na sebe odjenula kraću, prozračnu suknju i majicu kratkih rukava, a za svaki slučaj sam se ogrnula laganom vestom. Zagrebački kolodvor bio je neuobičajeno pust i tih, autobus je već čekao na svom peronu pa sam se požurila zauzeti neko pristojno mjesto, jer sam zaboravila kupiti rezervaciju. Mogla sam birati mjesto koje god sam poželjela jer u autobusu nije bilo više od pet putnika. Ni sama nisam znala gdje bi bilo najpametnije sjesti, krenula sam prema stražnjim sjedalima, no ipak sam se zaustavila negdje na sredini, jer skroz iza nije bilo baš nikoga pa me je pomalo gotovo bilo strah. Ugodno sam se smjestila do prozora i svoju malu torbu odložila na sjedalo do sebe. Nisam spustila sjedalo jer mi se ionako nije spavalo, te sam odlučila pročitati koje zanimljivo štivo za koje nemam vremena tokom tjedna. Autobus se kretao velikom brzinom po gotovo pustim cestama i začas smo bili u Karlovcu, čak sam se zabrinula da ću stići ranije nego što me moj dečko očekuje, a on ne voli kad ga se probudi. No, što je tu je, morat će se bar praviti sretan kad me vidi. Svi putnici su odavno zaspali i busom je vladala bolesna tišina, koju je prekidao tek pokoji zvuk sladunjavih pjesmica s radija. Autobus je nakratko zastao na karlovačkom kolodvoru i pokupio tek jednu mlađu putnicu. Zaustavila se kod vozača i nakratko s njim popričala, imala je iznimno lijepe crte lica i još ljepši, izazovni dekolte, pa nije čudno što ju je vozač odmah okupirao ljubaznim rečenicama u nadi da će ostati sjediti u njegovoj blizini. No, ona mu je odgovarala odriješito i začas krenula prema unutrašnjosti autobusa. Primijetila sam kako gleda prema meni kao da me poznaje pa sam čak pomislila da me je s nekim zamijenila. S jedne strane nadala sam se da će odlučiti sjesti kraj mene, jer mi je baš bilo dosadno, i malo razgovora bi mi dobro došlo da lakše probdijem noć, no opet, nisam ju poznavala pa tko zna kakva je uopće osoba i da li bih s njom uopće o čemu imala pričati. I dok sam ja tako razmišljala o djevojci koja je ušla u autobus začuh glas: ”Smijem li sjesti kraj vas, ako ne smetam?” Kimnula sam glavom i nasmiješila se, bilo mi je ipak drago što je sjela baš kraj mene jer mi se je jako svidjela čim sam ju ugledala. Nastavila je: ”Znate, ja jako volim društvo dok putujem, inače se previše izgubim u vlastitim mislima koje me znaju izmučiti više od bilo kojeg putovanja.” Još jednom sam joj se nasmijala i rekla: ”Nema problema, i meni je drago da imam s kime popričati, samo bih te zamolila ako mi možeš govoriti “ti”, nekako je prirodnije.” Osjetila sam da joj je drago što sam to rekla pa je dalje nastavila u mnogo opuštenijem tonu, popravljajući svoju dugu plavu kosu koja joj neposlušno padala na lice. Bila je uistinu predivna; velikih smeđih očiju, pravilnog nosića i srcolikih ustašaca iza kojih su se krili prekrasni bijeli zubi. Pričala je nježnim glasom, lagano me dodirujući svojim dlanovima po ramenu. Postajalo mi je sve ugodnije u njenom društvu i sve mi se više činilo da ju već odavno poznajem. Dotaknule smo se svih tema, no ponajviše onih o ljubavnom životu. Stalno je ponavljala kako nema nimalo sreće u ljubavi i kako ju je gotovo svaki dečko ostavio, kako svi samo gledaju njezino tijelo i kako je već polako počela gubiti volju za ikakvom vezom. Suosjećajno sam ju pokušavala utješiti, govoreći kako su se i meni događale slične stvari i kako ipak postoji onaj netko tko će ju istinski zavoljeti kao osobu. Pričala sam sve i svašta iako u većinu toga nisam ni sama vjerovala, jer sam i sama znala na što se uglavnom svode veze s muškarcima. Tu i tamo koja dobra jebačina, sve ostalo su puste iluzije. Od sve te priče potpuno smo zaboravile na upoznavanje, pa sam pružila ruku svojoj novoj prijateljici: ”Inače, moje ime je Nikolina.” “Ah da, ja sam Lora, nas dvije pričamo bez daha, a ne znamo si niti imena!” Lora je bila apsolventica stomatologije i često je putovala u Zagreb na fakultet, to me je još više razveselilo jer sam shvatila da ću ju moći susretati i u Zagrebu. Putovala je k teti u isto mjesto gdje i moj dečko ima vikendicu; tamo provodi i ljetne praznike. Zaključile smo da smo si možda od tamo poznate. Lora me je dosta ispitivala o mojoj vezi s Goranom, kojeg je i sama poznavala od malena dok su se zajedno igrali na plaži. Pričala je sve najljepše o njemu, a čak mi je i spomenula da se je jedno ljeto poševila s njim na plaži i da im je drugi dan bilo jako neugodno jer su previše popili i uopće nisu htjeli da se tako nešto dogodi. “No, unatoč tome, još uvijek smo si dobri, iako je on nekako suzdržan od tada”, nastavljala je Lora s prepričavanjem. Pomalo sam bila ljubomorna na nju, jer ipak, takvu ljepotu bi poželio svaki muškarac, pa sam čak pomislila da se Goran još uvijek pali na nju. Tko zna kako bi moje misli završile da nisam osjetila Lorin topli dlan na svojoj uzdrhtaloj natkoljenici. Njen dodir je bio tako mekan i nježan, željela sam u trenutku da me dira i mazi, tijelo mi je postajalo sve uzbuđenije i željnije njenih punašnih usana. Prislonila je usne k mom obrazu i lagano me poljubila, nisam joj mogla odoljeti; nježno sam prislonila usne na njene i započela ju mazno ljubiti. Naši poljupci postajali su sve strastveniji i sve smo više upotrebljavale jezike, gurala mi ga je sve dublje u moju usku šupljinu, zaustavljajući se da mi podari koji nježni poljubac svojim sočnim usnama. Postajala mi je sve draža, drhtala sam od uzbuđenja, uživala sam u njenim dodirima. Ljubila me po vratu, po licu, nježno masirala ušnu školjku, uvlačila mi se sve dublje pod kožu. "Jesi li se ikada ševila sa ženom?”, upitala je uspaljenim glasom. "Ne, ali rado bih, jako me uzbuđuju tvoji dodiri, želim te dirati po cijelom tijelu!” Nastavile smo se ljubiti, uzbuđenje je sve više širilo moje noge i jedva sam čekala da Lora dotakne moju uzavrelu mačkicu. Gurnula sam ruke pod njenu oskudnu majičicu i otkopčala joj grudnjak, pomogla mi je da joj ga skinem ne prestajući me ljubiti. “Želim ljubiti tvoje predivne grudi, nježno ti sisati bradavice!” Željno sam krenula prema njenim vrelim sisama, nježno ih stisla u šake i lagano zamjesila, izlizala sam ih sa svih strana, gladno usisavajući njene nabrekle bradavice. Bile su sočne poput meda. Lora je tiho dahtala milujući me po grudima. “Već me dugo nitko nije ovako napalio”, ponavljala je. Uživala sam kao da iznova otkrivam tajne seksualnog života, Lorino tijelo bilo je toplo i podatno, mazile smo se jedna o drugu željno iščekujući svaki novi dodir. Prije nego što smo se skroz razodjenule odlučile smo preći u stražnji dio autobusa gdje ima mnogo više mjesta za našu pohotnu igru i gdje ćemo moći bezbrižnije uživati. Ostali putnici su i dalje spavali, a za vozača nas i nije bilo briga, bile smo dovoljne jedna drugoj, Lora mi je uistinu dokazala kako ženski dodir može biti ubojit. Ispružila sam se na zadnjem sjedalu autobusa i prepustila svojoj prelijepoj prijateljici. Još jednom me je poljubila u usta, a zatim se spustila prema mojim bradavicama i žustro ih počela usisavati, sve su se jače skupljale u tvrdu košticu i pohotno molile za još. Lora ih je lizala svojim debelim i toplim jezikom, dok je svojim tankim prstićima sve više prodirala u unutrašnjost moje vlažne pice. Najprije je gurnula dva, a zatim i treći prst, osjećala sam kao da bi mogla stati cijela njena šaka, molila sam ju da me pošteno izjebe, a ona je to itekako činila. Strasno je trljala prste, sve više šireći moju šupljinu; osjećaj je bio neopisiv. Silovito sam stezala njene sise, gnječeći ih u ritmu njenog ulaska u moju intimu. Spustila je svoju malu, slatku glavicu prema mojem međunožju i pohotno započela s lizanjem moje željne mačkice. Nježno je usnama grickala nabrekli klitoris, darujući mu svako malo dug i obuhvatni liz. Jecala sam od uzbuđenje i sve mi je manje bilo važno hoće li me tko čuti, željela sam što više uživati u Lorinu tijelu, pokloniti i njoj poštenu ševu. Lora se iskreno okomila na oblizavanje moje mačkice, koja je gorjela, širila se, drhtala. Čvrsto sam se uhvatila za sjedalo osjećajući da ću svaki čas doživjeti činilo mi se ogroman orgazam. “To,to, ah, Loro, ah, jebi me , što jače možeš, to, jebi, jebi!”, jedva sam dolazila do daha, a onda, kroz velike drhtaje tijela, grčevito svršila. Lora je i dalje lizala vrelim sokom namočenu mačkicu, a onda se počela spuštati prema vrućem anusu darujući i njemu jedan veliki, predivni liz. Nastavila je s ljubljenjem unutrašnjosti bedara, a onda sam ju željna njenih poljubaca, privukla k sebi i strasno počela ljubiti njene sočne usne. Bilo je kao u snu, nisam se mogla zasititi njenih dodira, željela sam da ovom putu nikada ne dođe kraj. Lora se naslonila na prozor i namjestila u privlačnu pseću pozu, njene sise čvrstu su stršale mameći još koji moj dodir, stiskala sam ih čvrsto goreći od želje da gurnem prste što dublje u njenu prekrasnu macu. Željno se je trljala o moje tijelo, sve više prčeći čvrstu, preslatku guzu. Raširila sam joj guzove i započela s lizanjem, uživala sam gurajući jezik u njene uske šupljine, bila je tako sočna i meka, podatna. Gurnula sam u nju tri prsta, no mojoj Lori to nije bilo dosta, htjela je još, žudila je za nečim velikim, nečim jakim. Posegnula sam za torbom i izvadila reket za bagmenton koji je imao dovoljno dugačku dršku, nadala sam se da će to biti dovoljno za moju slatkicu. Lagano sam tiskala dršku u njenu mokru rupicu, bila je oduševljena, željela ju je dublje, gurala sam ju sve silovitije, drška se je gubila u njenim prostranstvima, Lora se je žustro nabijala na ovu improviziranu kurčinu obilnog volumena, želeći ju rastrgati svojim snažnim pokretima. Njen ples postajao je sve brži i brži, sise su joj lelujale na sve strane, jebala sam ju sve žustrije. Skvičala je svojim tankim glasićem, bila je predivna, guza joj je stršila u zrak, nisam mogla odoljeti, a da ju koji put lagano ne liznem i ne izgrickam. Bila je cijela moja, obožavala sam svaki komadić njenog vrelog tijela! Svršavala je u silovitim valovima, grčila se pod mojim rukama, tražila još, molila za još! Čvrsto sam ubadala dršku u njenu pičku, sve dok nije popustio i zadnji val njenog uzbuđenja. Položila sam ju na leđa i nježno položila svoje tijelo na njeno, nastavljajući ju ljubiti po grudima, usnama, čvrstom trbuščiću. Mazile smo se i uživale u dodirima sve dok nije došlo vrijeme da se autobus ukrca na trajekt. Na trajektu smo zajedno popile prvu jutarnju kavu, sretne što smo postale dobre prijateljice. Nježno smo izmjenjivale poglede, a ja sam se radovala svakom njenom slučajnom dodiru. Dogovorile smo se da ćemo se vidjeti opet kad ona dođe u Zagreb. Na Malom Lošinju Goran me poljubio posesivnije nego ikad, pozdravio Loru i nastavio me grliti. Pogledala sam Loru dugim, nježnim pogledom i mahnula joj u nadi da ću ju uskoro opet ljubiti.



| komentari (5) | print | # |

Hrvatska Kurva

Agencijska vijest (Eurosex Agency)
Presuda Temeljnog suda u Milanu u suđenju producentskoj kući Niente censura (Bez cenzure) stavila je točku na proces koji je zaokupljao pažnju cijele Italije, pa i Hrvatske, zbog umiješanosti "glumice" iz naših krajeva u najveći skandal u povijesti talijanskog Interneta.
Hrvatica Katerina Mikić postala je talijanska medijska zvijezda kad je 28.12.2006. nastupila u programu Vita reale milanske Internet-kompanije Niente Censura. Katerina je u lokalu zavela nepoznatog muškarca, odvela ga u stan te s njime vodila ljubav pred skrivenim kamerama. Muškarac se smatrao javno poniženim, te je tužio kompaniju sudu, no ovaj je njegov odštetni zahtjev odbio. Tijekom suđenja, prikazana je kompletna snimka seksa Katerine i njenog talijanskog partnera...

Sudac Gaetano Cabrini nije podlegao pritisku crkve i krajnje desnice kojemu je producentska kuća podvrgnuta zbog šokantnih prizora seksa u zadnjoj epizodi njenog prošlogodišnjeg "reality showa" Vita reale (Stvaran život), te je odbio tužitelju Gianfrancu Rossiju dodijeliti ikakvu odštetu za navodne duševne boli.

Tužitelj je ispraćen iz sudnice sipajući pogrde protiv suda i prisutnih, dok zastupnik Niente censure nije propustio primijetiti da se 38-godišnji Rossi nije bunio dok je doživljavao orgazme u ustima i anusu privlačne zaposlenice medijske kompanije.

Razvidno je da je Rossi tužbu podnio ne zbog toga što ga je 22-godišnja Hrvatica Katerina Mikić zavela prema scenariju Niente censure, već što je oko 70 minuta njihov spolni čin uživo pratilo između 970.000 i 1.650.000 talijanskih surfera, uključujući i njegovu tadašnju suprugu Monicu C. (31), koja je zatražila razvod.

Napokon je na svoje došla i prava zvijezda ovog slučaja, Katerina Mikić, kojoj je po završetku suđenja skinuta sudska zabrana na javno iznošenje činjenica o slučaju.

- "Bilo mi je neugodno odgovarati na tužiteljeva pitanja tijekom suđenja, jer me je tretirao kao prostitutku, no sad, kad je sve završeno, iskreno kažem da sam ponosna svojom ulogom u Vita reale. Ja te večeri nisam nikoga silila na seks, niti sam znala da je taj čovjek u vezi." - rekla je na tiskovnoj konferenciji zgođušna dugokosa brineta, danas jedno od najprepoznatljivijih medijskih lica na Apeninima.

Seks-bomba iz Bjelovara



Zamamna, 175 cm visoka Bjelovarka imala je zadatak u ugodnom ambijentu lokala Doppia esse u milanskom središtu "namamiti" muškarca po svom izboru da je otprati u "njezin" stan u Via Bergamo i privoljeti ga na seks.

Poznato je da su Katerinin "ulet" isprva odbila dvojica muškaraca. - "Mislim da je jedan od prve dvojice bio homoseksualac, dok je drugi, čini mi se, naslutio da je posrijedi namještaljka." - priča bjelovarska krasotica, koja je samo pet minuta kasnije ipak upecala dovoljno neopreznog posjetitelja lokala - crnokosog farmaceuta Rossija.

- "Kad sam ga ugledala, znala sam da će on biti muškarac koji će me poševiti te večeri pred skrivenim kamerama. Bio mi je zgodan, muževan, onako neobrijan i baš sam se zagrijala za njega. Rekla sam mu da sam osamljena i da ne želim ostatak večeri provesti sama. Već smo se za 5-6 minuta ljubili u njegovoj Lanciji. Jedva se suspregnuo da me ne poševi u autu. Progutao je da volim udobnost i široku postelju." - kaže Katerina, danas oko pet kila teža nego na dan "nastupa", opisujući trenutke tik prije 19 sati tog 28. prosinca, kad će s Gianfrancom ući u stan koji je iznajmila Niente censura.

Ševa pred 18 kamera!

Prikazivanje snimke spolnog odnosa između Katerine i Gianfranca izvedeno je presudnog desetog dana suđenja. Snimka je puštena u integralnoj verziji i više je puta prekidana, ponavljana i usporavana da bi branitelj i njegov stručni svjedok, seksolog dr. Alessandro Baresi mogao ukazati na ključne momente snošaja. Već su uvodni kadrovi pokazali da nikakve prisile s Katerinine strane nije bilo, jer je muškarac bio taj koji joj se, odbivši piće, približio ljubeći je u usta, hvatajući je za prepone, za bokove, za grudi. Tek kad je Rossi načinio prve korake i nedvosmisleno priopćio djevojci "što joj sve želi raditi", ona ga je primila za područje genitalija i privukla na niski, prostrani krevet sa zelenim baršunastim pokrivačem. Sucu i poroti nije promaklo da je muškarac jedva svlačio hlače i gaće od erekcije.

- "Imali smo 18 kamera po cijelom stanu, za slučaj da muškarac poželi seks u kupatilu, u kuhinji, pa čak i u hodniku. No, jasno je da je dnevna soba (jedina soba u stanu, op. a.) bila najbolje opremljena za snimanje." - opisuje producent Daniele Vialli. Sve su kamere u sobi bile uključene, i svaka je snimala prizore iz svoga kuta, što je omogućilo obrani da pokaže baš svaki detalj muškarčevog užitka kad je bilo potrebno poentirati.

Skidanje odjeće trajalo je oko 45 sekundi, a Katerina je izmamila uzdahe cijele sudnice kad je prikazano kako preko glave prevlači majicu i otkriva krupne, neznatno obješene grudi te kako pušta da suknja sklizne s bokova niz podulje noge. Nagi su kleknuli jedno nasuprot drugome, ljubili se i jedno drugome rukama prelazili preko cijelog tijela, dok joj je Rossi dahtao "kako je meka i topla". Zahvatio ju je rukom iza stražnjice, prodirući joj prstom odozada u rodnicu, dok ga je ona nazimjence primala za testise i za penis, službeno procijenjen na 17,8 cm mjereno po gornjoj strani.

- "Bilo mi je očito da ga ne trebam dodatno nadraživati, pa sam ga pustila da vodi igru. Producent i režiser rekli su da predigra ne smije biti preduga, osim ako muškarac nije dovoljno uzbuđen, te da prioritet ima penetracija. A i ja sam bila napaljena i vlažna i jedva sam čekala da uđe u mene."

Kratka predigra pa akcija

Do penetracije je došlo samo 2:45 minute nakon početka predigre. Muškarac je Katerinu polegao nauznak, nadlaktio se iznad nje, sisao joj grudi, a desnom rukom gnječio guzove i bokove. Zatim ga je ona pogurnula na leđa, uzverala se na njega, rukom dohvatila penis i uvela ga u vaginu. U sudnici su se čuli samo zvukovi sa snimke kad se djevojka nasadila na njegov penis do samih testisa i polegla torzo na njegova obrasla prsa. On je bio prvi koji je počeo stenjati. Obim joj je rukama gnječio grudi, pa obuhvatio struk i napokon joj mijesio guzove. Podbočio se desnom rukom o krevet, te u jednom potezu prebacio i nju i sebe prema naprijed te se postavio klečečki iznad nje. Glava joj je sada visila s postelje, a konjski rep njihao u ritmu kojim je vrtjela glavom od slasti. Njegove su usne dopirale do njenog vrata, pa se usmjerile na desnu sisu. Druga je kamera pokazivala kako mu je penis relativno plitko prodirao u rodnicu, koliko mu je dopuštao poluklečeći položaj.

- "U ovom položaju falus idealno podražuje klitoris te žena izuzetno uživa." - objasnio je vještak, komentirajući njeno pojačano uzdisanje.

Katerina mu je čupala kosu iza šije, svejednako okrećući glavu u grimasi užitka, dok je on stiskao plahtu iza njene glave, lizao joj nedavno obrijana pazuha, zatim jače zastenjao i podigao glavu točno u smjeru kamere. Pokreti zdjelice odjednom su mu se usporili. Još ju je nekoliko puta ubo, potom ga izvukao, podigao se nad nju i sasuo joj na lice vodopad sperme, bučno se glasajući. Nadizao je i spuštao glavu, višekratno širio i stezao noge u bedrima, a pretkraj orgazma nekoliko puta zazvao Isusa.

- "Kompjuterska analiza pokazala je da je prvi orgazam g. Rossija trajao 48,7 sekundi te da je izliveno 6 ml sjemena, što je u rangu 10% najjačih ikad izmjerenih muških klimaksa." - prokomentirao je vještak kad je snimka nakratko zaustavljena.

Sretnog li klitorisa!

Snimka je nastavljena scenom trominutnog kunilingusa, pri kojemu je muškarac nizom raznolikih pokreta jezikom i usnama djevojku doveo do njenog jedinog orgazma večeri. Praktično nije dizao glavu s njene vagine, dok mu je mlada Hrvatica jednom rukom čupala kosu, a drugu ruku zabacila iza glave. Oblizivala se od slasti, stenjala i duboko disala, očito se trudeći ne dati potpunog oduška svom užitku. Kad joj je napokon prodro prstom u rektum, ližući svuda uokolo njenog klitorisa, više se nije mogla suzržati te je neglumljenim vriskovima i trzajima glave oglasila upečatljivu jednominutnu kulminaciju.

Nakon petominutne pauze i konzultiranja oba odvjetnika sa sucem, prikazivanje je nastavljeno drugim snošajem. Rossi, kojemu se tijekom lizanja penis ponovno ukrutio, uhvatio je partnericu za bokove, položio na lijevu stranu i prodro u nju odozad. Grickao joj je konjski rep koji mu je golicao nos i usta, te joj stiskao nabrekle grudi. Djevojka je okrenula glavu prema njegovom licu i svojim jezikom potražila njegov. Nakon dvije minute međusobnog palucanja jezicima, uslijedio je preokret.

I guzica došla na red

- "Sad ću te je*ati u guzu. Rasturit ću ti je." - prostenjao je Rossi (zanimljivo, zvuk je bio ispresjecan pištanjem da se ne čuju "vulgarne" riječi), iako slika nije bila cenzurirana), a ona je samo rekla "It's ok....va bene." Obrana je tehnikom razdvojenog ekrana s lijeve strane pokazivala točno kako se Rossijev penis muči ući u njen anus, a s desne strane njeno namršteno, patničko lice i torzo dok je počinjala analna penetracija. - "Uuuhhh, kako je dobro" - on je procijedio, dok je ona stenjala duboko iz grla, pa onda i prigušeno jaukala, odlučna da podnese štogod njegov penis bude radio njenoj stražnici.

- "Analni seks pruža znatno veće trenje, pa s time i veću ugodu muškarcu, osobito ukoliko se analni snošaj odvija ubrzo nakon prethodne ejakulacije." - objasnio je vještak.

Katerina ga je pokušala navesti da se namjesti malo drukčije, jer joj je taj položaj penisa u rektumu očito bio neudoban. S bolnom je grimasom okrenula glavu prema njemu, držeći ruku na njegovom trbuhu, vjerojatno želeći spriječiti da se penisom počne kretati naprijed-nazad. Uspjela ga je zadržati jedno četiri-pet sekundi, no onda je on počeo "pumpati" i to odmah do kraja, brzinom od jednog ulaska i izlaska po sekundi. Ona je shvatila da ga ne može obuzdati pa se prepustila, ugrabivši jednom rukom plahtu, drugom jastuk. - "O, Isuse...." - uzdisala je - "mmmm, šta mi radiiiš", dok joj se zgodno lice mršilo, a gornji zubi zabijali u donju usnu.

"Producent mi je naložio da moram pristati na sve oblike seksa koji ne uključuju fizičko nasilje, uriniranje ili fekalije. Ne kažem da mi se analni seks ne sviđa, dapače, obožavam taj osjećaj ispunjenosti, no on je počeo ulaziti malo prebrzo pa me je strašno peklo." - priznaje Katerina, čije su analne scene bile najgledanije u cijelom showu.

Muškarac ju je držao desnom rukom za desnu butinu dok se odlično vidjelo kako mu penis do kraja ulazi u njen anus, te kako se kolut njenih analnih mišića diže i spušta zajedno s penisom (na ovom je mjestu snimka tri puta vraćana i usporeno ponavljana).

I on je stenjao, što od iscrpljenosti, što od užitka. Lijevom ju je rukom, provučenom ispod njenog tijela, stiskao za sisu, desnom rukom kao kliještima držao njen guz, a falusom je ubadao onoliko brzo koliko je njen sada razvaljeni sfinkter dozvoljavao. Ona se uvijala od smjese bola i užitka i nastojala nekako namjestiti stražnjicu da joj prodiranje bude ugodnije. Lijeva noga joj se trzala i grčila kad se on malo zaustavio i, ne vadeći ga, počeo se postavljati iznad nje u klasičnu pseću pozu.

Sad ju je ševio u guzicu odozada, gurajući joj ga do kraja i izvlačeći do tik ispod glavića. Prsima joj je pritiskao leđa, a šakama stiskao njene zgrčene ruke, dok je ona očajnički stenjala, grizla si usnice i stiskala zube. Bilo je vidljivo da Talijan nesnosno uživa i da ne zna za sebe od slasti. Grizao joj je kosu, poluotvarao usta i davao ostale znake skorog svršavanja. - "Lakše, lakše", čulo se kako ga moli, pa opet "lakše, lakše", no on je bio mahnit od orgazma koji se približavao. "Mala, kako ću svršiti" stenjao je, zatim nakrivio glavu uoči samog orgazma. Tijekom klimaksa izgledao je potpuno izgubljen u moru slasti. Penis mu je u nizu mlazova izbacivao sjeme na njene guzove i leđa, dok su mu jaja udarala o njen sfinkter, koji je u času zadobio svoje normalne dimenzije.

Dramatičan orgazam

Vještak je opet naglasio vrhunski spolni užitak koji je Rossi iskusio, nazivajući ovaj orgazam "dramatičnim", dok je sudac odbijao svaki prigovor tužiteljeva zastupnika. Uslijedila je scena 15-minutnog fellatija, pri kojem je djevojka Rossiju nadraživala i testise i anus, prije negoli joj je ejakulirao u usta.

Mediji su dugo nagađali hoće li sudac dopustiti prikazivanje dijela filma snimljenog nakon snošaja, kad je Rossi na izlasku iz stana napao producenta i režisera. Naime, ovi su mu pred vratima prišli, legitimirali se i obavijestili ga da ga je netom vidjelo milijun Talijana, nudeći mu na potpis ugovor o honoraru. Snimka je prikazala kako je ovaj prvo htio ući natrag u stan, vjerojatno da se obračuna s Katerinom, s čijeg je anusa još kapalo njegovo sjeme. Kad ga je prvi tjelohranitelj spriječio u toj nakani, nasrnuo je na producenta, uhvativši ga za vrat, dok je režiser dobio udarac nogom u prepone. Drugi je tjelohranitelj uz pomoć odvjetnika Niente censure obuzdao pobiješnjelog Rossija, koji je i nakon 80 minuta seksa imao snage za borbu.

- "Mislim da se nećemo žaliti na ovu presudu." - naznačio je Rossijev odvjetnik Iacchini, dajući naslutiti da će prihvatiti izvansudsku nagodbu sa Niente censurom, dok Katerina dvoji hoće li ostati u Italiji voditi talk-show ili će se vratiti u Hrvatsku studirati veterinu



| komentari (0) | print | # |

SAY NO TO RACISM

Vec nekoliko mjeseci na insistiranje moje supruge, druzimo se vise nego obicno. Pocela je govoriti kako je nigdje ne izvodim i kako uvijek mora biti kod kuce. Tako, poceli smo da izlazimo, naravno onda upoznajes nove ljude, pa smo tako upoznali i Ljubicu, sa kojom je moja zena postala nerazdvojna.
Stalno ispijanje kave i kokodakanje izazvalo je kod mene pojavu da cim dodje Ljubica, nadjem zgodan izgovor da zbrisem iz stane. Tako, vremenom jednostavno sam zenu prepustio njenoj novoj prijateljici.
Jednom sam imao nesto da majstorisem po stanu i nisam uspio da izbjegnem Ljubicu. Davao sam sve od sebe da ne bljujem kada iz sobe cujem kako se Ljubica hvali svojim ranijim seksualnim poduhvatima. Ona je inace razvedena. Kada zensko govori o seksu to kao da slusate kada se pare vanzemaljci, to sa mozgom veze nema. Ogadi ti seks.
Tako Ljubica spomene kako je nasla novog ljubavnika Crnca. Naravno mi muskarci kazemo jebaca, ali zene to kaze "decko". Bljak.
Nakon izvjesnog vremena, moja zena je najavila da ce Ljubica dovesti Dzonija da ga upoznamo. Mene podsjeti na mog psa kojeg sam imao kada sam bio mali. Interesantno kako psima nadjevamo americka imena. I tako u nedjelju posljepodne Ljubica nam predstavi Dzonija. Na prvi pogled fin decko, sav sretan sto je izvucen iz nekog americkog geta da ga ne skokaju do dvadesete godine gangsteri, pa mu je igranje kosarke za nas trecerazredni klub spasilo glavu.
I tako nakon nekoliko uzajamnih posjeta, upoznali smo se i prihvatili tu novost. Naravno sve bi lijepo proslo da Ljubica nije pocela da se hvali seksualnim zivotom sa Dzonijem. Kako ga je ona opisivala ima macolu od tri kilometra i radi na Duracell baterije (I ide, i ide, i ide... ona reklama).
Poslije kratkog vremena moja zena pocela je sve vise da se druzi sa Ljubicom. Mene je nekako poceo da jede crv sumnje.

Jedno vecer, kasno sam se vratio sa posla. Ukljucim TV i tamo neka scena seksa kako nevjerna zena vara svog muza sa crncem, slatko se nasmejem, ali mi nekako osta kiseli ukus u ustima. Ma poraste onaj crv sumnje, u Anakondu.

Narednih dana obracao sam paznju na to kada moja Nena (tako mi se zove zena) ide kod Ljubice. Primjetio sam da sve cesce odlazi, najcesce kada sam ja van kuce, ili bas kada sam kod kuce a zauzet sam poslom. Sve je vise odlazila kod nje, a ona sve rijedje kod nas, i Nena je sve rijedje pricala o Ljubici. Paranoja je iz raja izasla! Jeo sam paranoju za dorucak koliko sam postao sumnjicav. Inace zasto i ne bih. Zena mi ima 35 godina, rasna je crnka, 182 visoka, 48 kilograma. Ima lijepe krupne sise, ali vitka i ravan trbuh, sa tek malcice sala, onako bas lijep, a guzu veliku da kada obuce traperice digne cijelu Karaburmu u stav mirno. Pocela je vise da se sminka i jednom je uhvatim sasvim slucajno kako oblaci crne najlonke ispod traperica, i preko njih stilklice. Moja najbolja prijateljica Paranoja opet mi se javi "Ej, budalo, sto ce joj te carape ispod traperica? Sto ce joj stiklice kod prijateljice?".
Mogao sam da napisem knjigu o paranoji.

Vratila se na vrijeme kuci, ali kenjkava i cutljiva. Na brzinu se istusirala i legla. Odlucio sam to vece da je pratim. Neki cudan osecaj uzbudjenja i nervoze javio mi se u donjem trbuhu. Nepoznat osecaj.
Te nedelje izmislio sam pricu da me direktor salje u utorak i srijedu u Becej u filijalu da nesto sredim,, i vracam se u cetvrtak. Nena je to prihvatila uz neko neubedljivo neraspolozenje. Mogao sam hladno reci da idem u lov na bizone i da se vracam s proljeca.
Naravno, odsjeo sam u hotelu. Iznajmio sam auto i parkirao ga blizu nase kuce. Nena je prijepodne izasla, sjela u njen auto i odvezla se. Pustio sam da ode. Onda sam se dovezao ispred Ljubicine kuce na Konjarniku (mjesto gdje obitavaju konji u Beogradu). Nenin auto parkiran ispred. Odem ulicu dalje i vrtim se pjeske. Skocim preko ograde, a glupavi pas me veselo doceka. Nije zalajao jer me vec upoznao do sad. Pridjem polako prozoru dnevne sobe. Ljubica, onako smedjokosa sjedi u neglizeu, kako ima obicaj u zadnje vrijeme da se slobodnije ponasa. Takodje pored nje moja zena u trapericama i siklicama. Nista neobicno, piju pice. Onda mi paznju privuce da ima tri case. Dobro i Ljubicin jebac... pardon decko je tu, nista neobicno, nadam se.
Pojavi se tada on. Nista ne cujem, a vidim kao na dlanu. On je gotovo gol, samo ima ručnik oko struka. Ocekujem reakciju moje Nene. On sjeda medju njih dvije na kauc. Sada mi je ona anakonda sumnje upravo progutala dupe.

Ljubica lako zagrli Dzonija i poljubi ga. Nadam se da ce Nena da ustane i ode. Ona sjedi. Onda grom iz ne bas vedrog neba. Okrece svoju obrijanu sjajnu crnu glavu ka neni i ona mu daje nevjerovatno dug poljubac! Takvo nesto erotski nisam davno vidio. Nisam egovao. Skamenio sam se, i imao neki kamen u trbuhu. Tesko me pritiskao i cinio da mi se ukruti kurac. Dzonijeve ruke nasle su se na zamasnoj zadnjici moje zene. Krstario je njenim dupetom, i dugu ruku zavukao ispod kosulje na njen trbuh, koji sa toliko puta ljubio navecer. Dosao je do njenih velikih sisa i uhvatio jednu ispod kosulje. Tada Ljubica otvori onaj rucnik kojim je bio omotan i pojavi se masina za jebanje od 30 cm. Kao u mojim nocnim morama! Ona spusti glavu i poce da mu pusi. On stoka umjesto nju da pojebe, ona mu pusi a on omeksava krajnike mojoj zeni!. Vec joj je raskopcao kosulju i izvadio obje sise. Bijele kao mlijeko, teske i krupne. Nevjerovatno je lijepo pogled na zenu obnazenih grudi koja je u trapericama! Majmun joj mazi bradavice. Sada je okrece i ja se sagnem da me ne ugledaju. Sacekam par trenutaka i pogledam. Nenina glava zabacena na naslon kauca, njegov kurac u Ljubicinim ustima, desna njegova ruka na Neninoj sisi, a usta na bradavici druge sise. On je grub kao tele kada sisa kravu, pritiska joj bijelu dojku crnom glavom i kida, kao da stvarno sisa. Nena zabacuje glavu lijevo-desno i odjednom, on sa druge sise spusta rugu u zakopcane traperice preko njene picke. Tu Nena poludi i poskoci, ali je on zadrza. Ona ga zagrli rukama. Ljubica poskoci i ostavi njegov crni sulundar. Sada je bio cini se jos veci poslije obrade Ljubicinim usnama. Ljubica pridje Neni i zakloni mi pogled. Klekla je ispred nje i rukama obuhvatila za struk. Raskopcava joj hlace. Traperice joj se nadjose oko clanaka. Ljubica sjede na pod i otkri mi citav prizor: Dzoni je stavljao tri prsta u Neninu picku sa friziranim crnim dlacicama. Nenine noge bile su u crnim carapama do ispod guze. Znam ih jer sam joj ih ja kupio i bas birao da imaju siroku cipku pri vrhu. Ljubica joj skide na silu traperice jer je Nena rasiraila noge maksimalno da bolje primi crnjine prste u picku. Ucinilo mi se da cujem sljapkanje njegovih grubih pokreta prstima u ribi moje zene.
Ponovo ju je ljubio. Ona mu uzvracala, grleci da kao sto grli mene. Vidio sam njene stiklice koje je kupila ze rodjendan, ali sada joj sluze kao jeb rekvizit za varanje. Oni rastavise usne, sa Neninim osmjehom na crvenom licu. Spustio je saku na njen trbuh,ai drugom i dalje sada blago prstima jebao moju zenu. Nesto su pricali. Nena ustade. Izgledala je perfektno sa boka. Duga crna kosa, sise petica okrugle koje se blago spustaju, tanak struk i velika guza koja mami da joj stavite u zadnji ulaz, noge da se mrtvom dize, spakirane u crne najlonke i stiklice koje je cine jos visljom. Dzoni ustade i zagrlise se. Sada je imao ruke na njenoj bijeloj guzi. Mjesio ju je. Crne sake na mlijecnoj bijeloj guzi koju sam obozavao.
Okrenuli su se i uputili k spavacoj sobi. Ljubica je ostala sama, spremala je sobu. Znaci voli da se na miru krese sa njim.
Optrcao sam kucu. Zatvoren prozor od spavace sobe, roletne spustene. Jebi ga! Ako te zena vara bar bi trebao imati pravo da to gledas! Nije fer. Otvara se prozor, ja se sagnem. Ostaju roletne, ali malo otskrinute da zrak ulazi unutra.
"Kako si mi prijao u picki". Cujem Nenu kako prica na engleskom
"Uvijek ti je vlazna i uska" odgovara ovaj.
Ne vidim nista. Cujem kako se nesto tesko spusta na krevet. Sjedaju mislim si. Cujem mlackanje... njezno i dugo... ljube se. Nena mumlja kao zaljubljana. Traje to. Mislim da bi joj trebao sada maziti sise. Nesmijem da provirom kroz razmaknute roletne, mogli bi me vidjeti. Opet krevet skripi. Sada opet cujem mljackanje. Ali on pocinje stenjati "Oooooohhh bejbi" ne treba vam prijevod, pusila mu je. Krivo mi je sto nisam vidio kada je pocinjala. Sada sigurno mogu da vidim, ona uvijek zmuri kada pusi, a on je sigurno zabacio glavu i zmuri i uziva.
Polako se pridignem i vidim zavjesu. Jebi ga! Puhne vjetric i ona se blago pomjeri i vidim Nenine noge kako kleci pred krevetom, vidim butine, i njegova kojlena, ali to je sve sto vidim. Gledam i nadam se da cu vise vidjeti. On mumlja i stenje, ona mljacka. Cujem zvuk kao da cepovratiti. Jebote, ona ga je progutala! Stavila ga je sebi u grlo, cujem kako grca i cujem kako joj grlo prima 30 cm crnog pitona.
"Ahhhhh yes, swallow it alll! Yeaaaaah!" vice, odusevljen njenim grlenim sposobnostima. Cujem kako ona hvata zrak
"jeli ti se svidjelo?" pita ga smjejuci se,
"Naravno najbolja si gutacica!" odgovara on. Oboje se smiju.
"Hodi i daj mi malo te picke": kaze on. Vidim kako ona staje na noge i penje se na krevet. Pogledam kroz zavjesu. Vani se dovoljno smracilo i malo ze vidi unutra. Vidim nju kako joj se klate sise dok ga opkoracava. Jebo te, nemoze da kleci nad njegovim kurcem koliki je, vec se oslanja na desno koljeno a lijevu nogu savija da stiklicama stoji na krevetu. Nesto petljaju, vjerovatno namjesta kurac na picku. Odjednom vidim da ona treska dupetom na njega:
"Jaaaaaooooo!" Vrisnula je, znaci nije ocekivala, mora da ju je on navukao odjenom!
"Jaooo boli me cijela picka, sto me nisi lagano navukao?" on se nasmijesi, a ona iako je boli pocinje da se smehulji i ljubi ga.
podize se i spusta ponovo na njega.
"Boli, ali ako se jebem odmah, bol prodje" rakla je isprekidano.
Sljapkaju njenu zamasni guzovi kada se nabode do kraja na crnu gorilu. Vidim kako joj skacu sise gore dolje. On ih hvata rukama i steze...
"Jaoo... boliii... potrgat ces mi sise..."
"Cuti kurvo i jebi se..." kaze on sa uzitkom jebanja u glasu.
Ona skace i dalje.
Tada vjetar dunu i otvori se zavjesa.
Najjebezljivijii prizor u mom zivotu:
Moja zena skace na crnom kurcu, vidim je sa strane, njena je glava zabacena unazd, sise u Dzonijevim rukama i on je zabacio glavu i stenje. Ona toliko skace da je neumorna. Zavjesa pokriva moj pogled. On je pusta da ga jase, a poslije je zaustavlja.
"Odmori se bejbi..."
"Uhhhh...uhhhhhh..... kako je dobro, samo da svrsim!" sapuce ona i odjednom sjeda do kraja. Mora da joj je kurac pomjerio ne matericu nego zeludac!
"Mmmmmmmm" mumlja, svrsava sto posto .
"Kako mi picom zvaces kurac!" kaze joj, vidim da joj mazi sise i ruke dok ona svrsava.
Onda kada se malo primirila, okrece je na trbuh i leze preko nje. Jasno vidim njeno tijelo i sise priljepljene i zgnjecene krevetom i nejgovo crno oznojano tijelo preko njenog bijelog. Nije ga ni izvadio. Zakucava se jednom, pa jos jednom, pa jos jednom,. Po glasu blizu je svrsavanja. Ponovo se sagnem da me ne vide. Sada samo cujem kako ona vice:
"Jebi me, tooo... tako... zivotinjski"
On mumlja jebe i ne prica. Onda cujem njegovo
"Ahhhhhhhh! Evo ti sperme u rodnicu!"
Jebo te on nije nosio kondom! Sada razmisljam kako njegov komad crn i sluzav od njenih sokova, duboko zabijem u matericu moje zene bljuje u jajovod svoju spermu!
Smirili su se.
"Sada si napunjena mojim sjemenom, kako ti se svidja osjecaj?"
"Mmmmm... bozanstven je" sanjivim glasom zene koja se budi ujutro sa smjeskom na licu odgovara moja zena.
"Dodji da te poljubim" kaze ona. Opet se ljube.
"Hvala Bogu da sam uzela tablete, pa mogu jebati kao zena" kaze Nena.

Tu ustajem i prelazim zid. Oblaci su prkrili nebo iako je jos dan, podne a sunce se smracilo. Sjeo sam u auto i cekam da vidim kada ce izaci Nena. Nema je. Sat, sat, ipo. Palim auto i vracam se u hotel. Na ulazu ugledam lijepu kurvu.Usporedio sam je sa mojom zenom. Ova bar naplacuje. Prilazim joj i pozivam je u moju sobu. Ona sa nevinim smjeskom prihvata i odlazimo.



| komentari (2) | print | # |

Vruca Plavusa

Da bi postojala šansa da vidite svoju ženu kako se pali na drugoga muškarca, treba imati puno sreće i treba biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Boris, 42. godine, sveučilišni profesor, imao je tu šansu da vidi svoju dvadesetpetogodišnju ženu na konvenciji u Makarskoj u jednom od hotela. Ana je obukla vrlo izazovnu haljinu tu večer. Bila je kraća od bilo čega što je Boris vidio, a da je to ona obukla u javnosti. To je bila formalna večera sa potencijalnim profesionalnim kontaktima i on nije bio oduševljen što ona oblači tu haljinu. Ali, Ana koja je imala savršene mjere bila je uvjerena da je to upravo haljina koju treba obući.
U stvari, gledajući svoju ženu u haljini, Borisu su kroz glavu prošle razne fantazije dok su dijelili bocu pjenušca u svojoj sobi prije večere. Za njihovih pet godina braka, Boris se igrao sa idejom da upita Anu kako bi ona mogla zavesti drugoga muškarca. Ali on se nije usudio i sve je ostalo na razini fantazije. Ona je, pak, bila pametna ženska i uvidjela je neke stvari na Borisu i znala je da jednoga dana kada bude prava prilika ona će moći ispuniti suprugove fantazije i omogućiti će mu da ju gleda. U međuvremenu ševila se sa strane. Muškarci se nisu libili jebati plavu drolju.
Kako su Ana i Boris sjeli za stol sa drugim parom, on je primijetio da su se Anine bradavice ukrutile i da se vide kroz tanki materijal. Imala je male ali čvrste grudi i ponekad je izlazila bez grudnjaka. Ovaj put nije obukla ni gaćice, samo crne haltere. Sva ta njezina igra bila je pod prismotrom pažljivog Borisa, a on nije bio siguran kuda to vodi. Ana je plesala sa nekoliko Borisovih kolega koji su dobili puno više nego što su se nadali. Kada se vratila za stol nakon jednog vrućeg plesa bila je prilično bez daha.
" Tvoji prijatelji imaju nestašne ruke " rekla je Borisu dok je zabacivala svoju plavu kosu. " Nadam se da ne zamjeraš. "
" Misliš li da znaju da nemaš ništa ispod? " pitao je dok je njegovo srce tuklo kao čekić.
" Znaju, znaju, " rekla je sa zavodničkim osmjehom.
Jedan sat kasnije, nakon laganog plesa sa krupnim tamnokosim muškarcem, Ana je signalizirala Borisu za njegovim stolom. Pokazivala je na stražnji izlaz i elegantno se udaljila iz prostorije sa visokim, tamnokosim i zgodnim muškarcem, kojeg Boris nije poznao, ali koji je privukao Aninu pozornost. Plešući s njim otkrila je njegovu veliku erekciju. Penis je iz njegovih gaćica dosezao skroz do košulje i ona ga je mogla osjetiti sa rukama. Bio je vruć, pulsirajući i jako velik, veći i od Borisovog, pa čak i najveći kurac s kojim se ševila. Njezina pička se već navlažila. Sada je bila sama sa njim i znala je da će je jebati. A, sada će i Boris gledati. Uvijek se voljela jebati dok ljudi gledaju.
Boris je pogledao uokolo, ustao se i probio se kroz gužvu prema vratima. Tu je bila mala skladišna prostorija i kratki mračni hodnik gdje je čuo glasove. Kada je ušao unutra vidio je svoju ženu sa muškarcem. Nitko nije rekao ništa u početku, a onda je Ana zatvorila vrata.
" Mislim da je to ono što si želio; možda samo nije gdje si želio. "
" Ne, ne, u redu je. Spontano je. " rekao je dok se njegov glas lomio od uzbuđenja kao u nekog tinejdžera. Sa Borisovim dopuštenjem, stranac je podigao Anu na stol i počeo ju obljubljivati. On je stao između njezinih raširenih nogu koje su visjele na kraju stola. Njegove ruke su klizile njenim tijelom sve do bokova. Zatim je zadigao njezinu suknju, stavljajući svoju desnu ruku na njezinu navlaženu, uredno obrijanu pičku. Ana je zastenjala od užitka dok je stranac masirao njenu pičku sa rukom, a zatim je kleknuo. Sada je Boris vidio između Aninih nogu kako muškarac liže njezinu mokru pičku. Stavila je svoje ruke iza sebe i naslonila se, izgubljena od užitaka, i ne primjećujući svoga supruga pet metara udaljenoga od sebe. Boris nije znao, da će se prijatelj od neznanca isto tako pridružiti.
Kad je prijatelj stigao, stranac je sada stajao nasuprot zidu i Ana mu je pušila.
" Uđi čovječe, ova riba je luda. " reče neznanac. Boris koji je već bio dovoljno zapanjen, ovim je bio gurnut preko ruba. Novi gost otvori bocu vina koju je podijelio sa Anom koja je već sad dovoljno pretjerala. Pila je izravno iz boce dok su ju dva muškarca skidala i postavljala ju na ruke i koljena. Boris je znao da će je pojebati. Njena mala guzica bila je visoko u zraku dok je čekala da joj ga zabiju. Lizala je usnice da bi joj bile navlažene. Ličilo je na vječnost za Borisa čekajući da prodru u nju. Njena pička je bila sva mokra dok je stranac izvlačio svoj kurac.
" Hej ,čovječe. Prima li ga u šupak? " upitao je neznanac.
Prije nego li je Boris odgovorio "ne" Ana je viknula.
"Da. Molim jebite moj uski šupak! "
" Dobro, možda i hoćemo srce. " reče drugi muškarac koji je bio ispred nje.
Boris je gledao kako stranac širi njezine noge i naglo prodire u nju sa svojim ogromnim kurcem. Kako samo može podnijeti tako veliki kurac? Pitao se Boris ne znajući da se ona jebala i sa većim kurcem od ovog. Sa strane njezine mačkice curili su njeni sokovi. Drugi čovjek joj ga je gurnuo u usta, a ona ga je omotala sa svojim sjajnim ustima. Oni su ju punili gotovo pet minuta sa obadvije strane. Njezini su guzovi zatalasali pri svakom njihovom prodiranju u njenu mačkicu. Svaki put kad bi joj kurac ušao unutra ona bi se nagnula naprijed želeći ga progutati cijeloga. Dva muškarca su promijenila poze prije nogo li su odlučili staviti joj ga u šupak. Visoki muškarac ju je digao sa stola i prebacio ju na leđa. Sa nogama pritisnutim koliko je god mogla, drugi joj je muškarac lizao dupe, a zatim je prodirao sa jezikom dok joj se šupak nije otvorio sasvim lijepo. Pažljivo, i sa njenim šupkom spremnim za primanje, visoki čovjek je prinio svoj kurac bliže njenom šupku i gurnuo glavić sa lakoćom.
Boris je zapanjeno gledao svoju ženu i ni u najluđim snovima nije pretpostavljao, a kamoli sanjao, da je njegova žena sposobna za takvo nešto. Muškarac ju je jebao snažno, dajući joj fantastičan osjećaj zadovoljstva. Njen uski šupak se rastezao do krajnjih granica. Ona je nekoliko puta svršila, prije nego li je on bio spreman svršiti. Kada je svršio napunio je njen šupak i zatim ga izvadio van. Iz njenog šupka curila je lagano sperma. Drugi muškarac svršio joj je na lice, i zatim joj ga zabio u šupak u misionarskom položaju. Ana je imala još dosta energije da ga obradi natjeravši i njega da joj još jednom svrši u šupak.
Poslije toga, dva muškarca su brzo i nervozno izašla van. Boris je gledao Anu koja je se teško ustajala. Njezina seksi haljina sada je bila na podu. Njena kosa je bila puna sperme, a iz njenog šupka niz nogu je isto tako curila sperma. Još uvijek joj je pogled bio mutan, ali je uspjela vidjeti muža koji je bio bez riječi, ali kurca čvrstoga kao stijena.
" Sada je tvoj red, dragi. " rekla je dok se vukla polako po prljavom podu. Slaba, ali voljna zadovoljiti svoga supruga, Ana je počela pušiti Borisu kurac dok se on igrao sa njenim grudima. Iako ju je želio pojebati, eksplodirao je u njena usta, a ona je sve progutala.
" Svaka djevojka ima potrebu ponekad biti drolja. Ja bih htjela još. " reče.
I samo tako cijeli susret je trajao sat vremena. Oni su se očistili i vratili na večeru kao da se ništa nije dogodilo.
" Gdje ste bili? " upita netko za stolom " Ovo je najduža pjesma večeri. " Boris i Ana se nasmiješe.
" Izašli smo na svježi zrak. " reče Boris. " Znaš, previše okusa i mirisa.
Nekoliko sekundi kasnije, Ana se nagne Borisu i šapne mu u uho. " Svi ti okusi i mirisi sad mi se cijede niz nogu. Otići ću se srediti. "
Kako je odlazila od stola, muškarac koji je sjedio do Borisa reče mu " Nadam se da mi ne zamjeraš ako primijetim da ti je žena vrlo seksi. "
" Ni ne znaš koliko seksi. " odgovori mu Boris.



| komentari (0) | print | # |

Lijek Za Zaborav

Sunce...uh...sunce i mamurluk zbilja ne idu zajedno.Osjećao sam se užasno, okus u ustima se ne da niti opisati, zujanje u ušima, ukočenost udova i nepoznat prostor.
Misli su mi također bile zbrkane... nečije usne, smijeh i blistavo bijeli zubi, pomalo su mi se vraćale slike prethodne noći. Onda se sve posložilo: Prethodnu noć proveo sam s Natali, pili smo i to žestoko, moje patetične rečenice i samosažaljevanje....moje beskrajne priče o tome kako sam sav u komi od kada me je
Petra napustila. Natali polako pa sve brže guta moj kurac...skidam njezine traperice, njene predivne male I čvrste sise.....svilena pičkica , njen grleni smijeh i hihotanje. Petra me je izbacila iz svog života , bacila u smeće kao poderane hulahopke....iskoristio sam prijateljstvo s Natali i poševili smo se kao dva uspaljena zeca....cijela priča je došla na svoje.
Pub je bio glasan i zakrčen ljudima koji su glasno pričali, pušili i pili pive: "Zar nemaš nekih boljih planova za večeras?", upitao sam, "Biti ću u redu,ne trebaš se bojati za mene, neću napraviti nikakvu glupost."
"Ne budi blesav.", rekla je Natali suosjećajno. Posegnula je preko stola za mojom rukom i ugodno je smjestila u svojoj: "Za to postoje prijatelji." Natali je malo stala zagledala se u dno puba. "Makar ja možda nisam najbolja osoba s kojom možeš pričati o Petri."
"Ma sve je u redu.", hrabro sam rekao; "Ustvari uopće I ne želim pričati o njoj."
Usprkos mojim plemenitim nastojanjima, prilično sam siguran da smo više od polovice večeri proveli pričajući o Petri. Da budem iskren, ja sam pričao o Petri, a Natali me je pomno slušala. Ne znam ni sam kako je mogla izdržati moja sve pijanija brbljanja o pravoj ljubavi, nevjernim ženama i mojoj nevinosti. Sjećam se da se Natali lagano smješkala, držala me za ruku pomažući mi jahati kroz moju emocionalnu oluju.
Natali je bila zaljubljena u mene već par godina. Ustvari ona je bila sestra mog dobrog prijatelja s faksa.
Moj prijatelj je našao posao u drugom gradu, tako da su prestali moji odlasci kod njega te pričanja s njegovom stidljivom mlađom sestrom. Kada je Natali shvatila da sada kada se njen brat preselio više neću dolaziti na kavu, jedan me je dan posjetila, rasplakala se na ulaznim vratima, priznala da je zaljubljena u mene te brzo pobjegla.
Slušajući je tada, prelijepu djevojku od dvadeset i dvije godine, kako mi se potpuno emocionalno otvara bio je jedan od najljepših stvari koje su mi se dogodile u životu. Znao sam da je trebalo puno hrabrosti da mi to prizna, ali očito ta vrsta zaljubljenosti u mene je bila jaka.
Ništa nisam poduzeo po tom pitanju, ipak je ona bila sestra mog prijatelja, znali smo odlaziti zajedno van i ja sam se prema njoj ponašao kao prema svojoj mlađoj sestri, bilo je puno smijeha, šala, zadirkivanja njenog brata kako Natali stalno priča o meni, njene ljutnje i crvenjenja.
Kada mi je priznala svoju ljubav, rekla je da ništa ne očekuje od mene i da samo želi da ostanemo prijatelji. Brzo sam pristao na takvu opciju, što zbog toga što sam je želio dalje viđati, ipak je to godilo mom egu, što zbog toga što sam htio spriječiti njeno daljnje plakanje. Da, to mi je u potpunosti odgovaralo, samo prijatelji, na kraju krajeva, Natali i nije bila moj tip žene, previše nježna, krhka i gracilna.
Kada sam sreo Petru, Natali je počela lagano nestajati iz fokusa. Nisam je želio potpuno ignorirati, ali nešto slično se ipak dogodilo. Očito nisam bio muškarac koji je sposoban držati u ravnoteži odnos s predivnom ženom poput Petre i družiti se s prijateljevom sestrom. Bez obzira s koliko gorčine i srdžbe mogu govoriti o Petri, jednu stvar moram sam sebi priznati, bila je zapanjujuće lijepa: duge noge, velike i čvrste sise, guza taman po mjeri, more kovrčave smeđe kose. Zaista mi je žao što je nisam uspio nagovoriti da je slikam golu. Mislim da više nikada neću biti s nekom ženom koja će se po izgledu moći mjeriti sa Petrom.
Da, ta predivna žena me je nakon dvije godine hodanja hladno odbacila i počela živjeti s nekim arhitektom.Već sam neko vrijeme sumnjao da ima nekog drugog, znakovi su bili očiti i klasični, ostajanja duže na poslu, sve češći izlasci sa " prijateljicama", prekidanje veze kada ja dignem slušalicu. Nisam se baš toliko ponizio da je počnem pratiti (ali mi je i to palo na pamet), ali sam je jednu večer dovoljno iživcirao da mi sve prizna na prilično okrutan način: "Gotovo je, selim se Matku, kada budeš na poslu doći ću po svoje stvari, molim te da mi zato ostaviš ključ. " I to je bilo to bez ikakvog većeg objašnjenja, bez suza i one priče "kako ćemo ostati prijatelji", hladno i proračunato, uostalom tako je i najbolje opisati Petru.
Ipak ja nisam bio za nju, bio sam previše običan i jednostavan, ona je željela nešto više, uzbuđujuće i bogatije (i u doslovnom smislu). Dakle, to je to, Petra je otišla i ostavila me jadnog i na rubu živčanog sloma.
Odlučio sam izaći negdje van i muški se napiti. Nisam proveo niti dvadesetak minuta u Pubu kada je Natali došla. Sigurno ju je netko nazvao i javio u kakvom sam stanju.
Uglavnom, poslije moje tirade o Petri, skrenuo sam s teme i počeo pričati o svemu zabavnome što se na faksu događalo njenom bratu i meni. Znam da je te priče čula već tisuću puta, ali valjda je i ona odahnula kada sam prestao pričati o Petri. I dalje je držala svoju ruku u mojoj. U jednom trenutku sam uzeo njene prste i prinio ih svojim usnama. Bilo joj je drago,odmah se to vidjelo.
"Odvest ću te kući", galantno sam predložio.
"U redu, ali ja ću voziti.", odlučno je rekla Natali.
Odvezli smo se do njenog stana bez većih incidenata, što mi je tek kasnije dokazalo da Natali nije bila ni približno pijana kao ja.
Kada smo ušli u njen stan brzo sam se svalio na kauč. Nikada nisam bio u njenom stanu, odisao je, ne znam ni sam kako da se bolje izrazim, baš kao Natali. Uredan, ali s milijun malih sitnica koje su davale toplinu tom mjestu. Natali je za vrijeme mojeg razgledavanja stana skuhala i donijela kavu. Bila je odlična, malo sam se pribrao i stvari se nisu više toliko okretale oko mene. Postajao sam sve opušteniji.
Natali je sjela blizu mene na kauču. Pili smo kavu, pričali baš o svim temema na ovom svijetu. Pričala mi je o svom zadnjem dečku, jadnik se bio zaljubio do ušiju u nju (tko zna zašto mi je ta priča bila toliko bliska?) te kako nije mogao prihvatiti činjenicu da je ona prekinula s njim. Prestao sam je slušati, ne zato što su njene priče bile dosadne, nego sam se koncentrirao na njene usne, oči, kosu , osjetio sam da je kemija definitivno počela kolati među nama. Uhvatio sam njenu ruku, malo se igrao s prstima, odmah je prihvatila igricu i nastavila pričati, približio sam joj se još bliže na kauču, naglo je uhvatio za vrat i poljubio, odjednom se nisam mogao zasititi njenih usana, istraživao sam jezikom duboko, ruke su također počele raditi, zajedno smo počeli istraživati jedno drugo. Stvari su se počele ubrzavati, Natali me lagano odgurnula od sebe i počela mi skidati košulju, bacila se na moja prsa i počela me lizati uzduž i poprijeko. Već je krenula prema mojim hlačama i počela ih otkopčavati kada sam je zaustavio: "Ne, najprije ću ja tebe skinuti, bit ću brz, vjeruj mi." Vidio sam da joj baš i nije drago što sam je prekinuo.
Prvo sam joj skinuo traperice, zatim košulju, ostala je samo u gaćicama i grudnjaku, pridigao sam je, tako da smo stajali pripijeni jedno o drugo, počeo sam je ljubiti po vratu otkopčavajući grudnjak. Njene sise su bile malene, čvrste s velikim bradavicama, stvorene za sisanje, to sam i uradio. Natali se počela izvijati od užitka, trljajući se o mene i moj već napeti kurac.Posjeo sam je na kauč, kleknuo između njenih nogu i skinuo joj minijaturne gaćice. Zaronio sam nos u njene smeđe kovrdže i lagano je počeo prvo ljubiti, a zatim sam smjestio jezik u njenu dlakavicu.
"Uh, koliko sam sanjala o ovome, toliko sam jako htjela biti tvoja.", pogledi su nam se sreli, smiješila se prema meni. "Stavi i prst, unutra, koliko sam se puta tako igrala i mislila na tebe..."
Rečeno, učinjeno, stavio sam prst u njenu skroz mokru pičkicu pa nastavio lizati . Izvadio sam prst i prinio ga njenim usnama, požudno ga je počela sisati, to me skroz popalilo, počeo sam je brže ubadati jezikom. Natali je u uzbuđenju bila glasna, prozvodila je neke čude visoke tonove, ali to me natjeralo na još žešću jebačinu jezikom.
Natali se prignula uhvatila me za glavu i počela me daviti svojim jezikom, klekla je ispred mene u jednom trzaju mi strgla hlače, izvadila kurac i počela ga gutati. "Oduvijek sam ovo htjela raditi, pušiti tvoju tvrdu kurčinu, kasnije ćeš me dobro izjebati, hoćeš li?"
"Na tvoju zapovijed.", rekao sam kroz zube. Natali je makla ruku s mog kurca i pušila mi tako da je pomicala glavu u brzom ritmu naprijed-nazad, najviše me popalilo to što me je stalno gledala ravno u oči.
Niti jedna žena s kojom sam bio nije mi pušila tako dobro i pri tom me tako intenzivno gledala u oči, ne ponovljivo. Izvadila je kurac iz usta i igrala se s njim; drkala ga je, pa ga vratila u usta, jezikom prelazila po njegovoj dužini, isplazila je jezik i lupkala kurcem po njemu; cijelo to vrijeme je izvijala tijelo, pomicala bokovima i dirala se po pičkici, sav taj prizor i cijela radnja je bila previše za mene, mislim da bih eksplodirao puno ranije da nisam bio pripit, zaustavio sam je.
"Sada me izjebi, idemo u sobu."
Poslušno sam krenuo za njom, držeći je za ruku. Sve je na njoj bilo graciozno, mogla je kao prije popušiti mi kurac, govoriti najgore prostote, ali i dalje je zadržavala tu aureolu nevinosti oko sebe.
Legla je na krevet, raširila noge i prstom me pozvala u sebe, jedva sam čekao da zaronim u Natali.
Počeo sam prvo s laganim ubodima, a kasnije ih ubrzavao, Natali je prihvatila sve ritmove mog kurca.
"Znam da si me oduvijek želio.", govorila je dok se ljuljala u ritmu mojih ubadanja; "Znam, da si me oduvijek htio poševiti."
"Jesam, oduvijek sam to želio.", odgovorio sam , zbilja sam to tada i mislio.
"Jebi me jače, nemoj sada odustati.", vikala je Natali i rukama na mojoj zadnjici još me jače gurala u sebe.
Počeo sam sve jače i žešće ulaziti u nju, znoj se cijedio s mene, nisam mogao još dugo izdržati u takvom suludom tempu. Na moju sreću, Natali je počela svršavati. Njaprije se naglo ukočila, a onda joj se tijelo počelo bacakati, na kraju me je stisla svojim nogama u grču sladostrasti.
"Uf...ovo je bilo dobro, legni, sada ću ja malo tebe poševiti, želiš li to?"
"Da, nabodi se na moj kurac, taaako."
Bio sam totalno iscrpljen i ovaj položaj mi je u potpunosti odgovarao. Natali je brzo smjestila moju batinu u sebe i počela kružiti bokovima. Svako toliko je zastala i primila ga cijelog u sebe, očito joj je to godilo,
jer se sve češće nabijala na kurac do kraja. Cijelo je vrijeme imala zatvorene oči.
"Tako, sada ću malo ubrzati, brzo ću opet svršiti, da li si i ti blizu?"
"Samo kreni, već ću te sustići negdje usput.", ne znam da li sam bio u tom času blizu, ali samo znam da mi je sve što mi je Natali radila dizalo uzdrmani ego te da sam se ponovo, nakon ne znam koliko vremena osjećao kao muškarac.
Natali se nasmiješila i počela vožnju, izvila se unatrag, rukama se uhvativši za moje noge i jahala me moćno i jako.
Nakon nekog vremena takvog divljeg jahanja, par puta se nabila na moj kurac tako jako da sam mislio da će mi ga slomiti. Krenula je sa svojim drugim svršavanjem:"Evo ga ide, ide, da, osjećam tvoju kurčinu u sebi, evo gaaaa." Umirila je tijelo, legla na moja prsa i upitala me: "Što je s tobom? Previše alkohola, a?"
"Bojim se da je tako, ali neće mi trebati još dugo."
"Nema problema." Natali je je izvadila kurac iz sebe, premjestila se malo iza, sada je sjedila na mojim bedrima i brzo mi počela drkati kurac. Znala je kako se to radi, dlanom je lagano dodirivala moj sada već super osjetljivi glavić, a drugom rukom brzo povlačila kožicu. Kasnije je premjestila ruku na moja jaja, lagano ih stiskala i mijesila. Osjetio sam da sam pred svršavanjem. Natali je također to primijetila, ubrzala je s drkanjem, namjestila kurac prema svom trbuhu i spremno dočekala mlazove sperme. Kako su dolazili, tako ih je dlanovima utrljavala u svoju kožu. Pošto ni sam više ne pamtim kada sam se zadnji put poševio s Petrom, špricanje nije prestajalo, bilo je to sigurno jedno od najintenzivnijih svršavanja u mom životu. Uskoro se Natali sva sjajila od utrljane sperme. Rasporedila ju je po sisama i trbuhu, odlično je izgledalo. Mislim da sam istog trenutka kada su valovi orgazma prestali tresti moje tijelo zaspao, samo sam osjetio da se Natali ustala, poljubila me u obraz i smjestila se kraj mene.
Sada se vraćamo na početak ove priče. Budim se, u glavi totalno rasulo, Natali spava pored mene, prilično nepoznat stan i sve ostalo što se obično događa nakon noći pijanstva. Podigao sam se u krevetu (ne bez nadčovječanskih napora) te promatrao usnulu Natali. Kosa joj je bila rasuta preko jastuka, bila je čedno prekrivena i imala zamišljen izraz lica. Vjerojatno je baš to bio čas kada je Petra počela lagano blijediti.
Shvatio sam da ima još puno toga što mogu pružiti ostalim ženama ili se možda varam?
Otišao sam u kupaonicu, otuširao se i ponovno se osjećao kao ljudsko biće.
Vratio sam se u krevet, legao i ponovno utonuo u san. Kroz neku maglu sam začuo zvuk tuša i osjetio da se Natali vratila u krevet.
Sljedeće što sam osjetio i vidio je predivna slika: Natali se udobno smjestila između mojih nogu i pušila mi kurac: "Dobro jutro dragi, nadam se da nemaš ništa protiv?"
"Naprotiv, samo nastavi."rekao sam. Ovaj put je to bila čista strast; gladni jedno drugoga nismo imali vremena za duge predigre. Natali me brzo opkoračila, smjestila kurac u svoju pičku i počela me jahati.
Bilo je brzo, bilo je žestoko, bilo je dobro.
Nismo ništa govorili, čulo se samo naše ubrzano disanje i Natalini kratki, napaljujući jecaji. Ona je brzo došla do vrhunca, par puta se jako nabila skroz do jaja, zaustavila se i širom otvorenih očiju i usta uplovila u orgazam.
Promijenili smo položaj, uspio sam prebaciti Natali ispod sebe bez da vadim kurac.
Gledao sam je u oči navalio bez stanke. Podvukao sam svoje ruke ipod njene guze i pumpao, Natali se držala za bedra i raširila koliko god je mogla. Na kraju sam smjestio njene noge na svoja ramena i lagano ulazio skroz do kraja.
"Svrši u mene, želim te osjetiti skroz i duboko."
"Evo ga ide...!"; bilo je još bolje nego noćas, izbacivao sam plotune sperme duboko u Natali, a njena pičkica ih je spremno primala. Ostali smo još neko vrijeme zagrljeni, znojni i sretni i zadovoljeni jedno drugim.
Pomalo zbunjeno smo se počeli oblačiti, sve je nekako nestvarno izgledalo, otpratila me do vrata, pozdravili smo se na brzinu a u zraku je ostao čudan nedorečen dojam.
Prošlo je nekoliko dana, Natali nije nazvala, a mene je sprečavao glupi muški ponos.
Ponovno sam otkrio kako sam brzo prebolio Petru. Ono što mi je prije par dana izgledao kao smak svijeta, sada je izblijedilo u slikama mene i Natali. Nije to bila samo ševa, nego osjećaj potpunosti, jednostavno uklapali smo se jedno u drugo na više razina.
Treći dan nisam mogao više izdržati, nazvao sam Natali. Javila se njena telefonska sekretarica i ostavio sam prilično zbrkanu poruku da mi se javi. Sigurno će kada čuje poruku pomisliti da sam kompletni idiot.
Ipak, nazvala je nakon par sati: "Hej, već sam pomislila da si zbrisao u neku daleku zemlju samo da me ne nazoveš, ha ha."
Njen grleni smijeh je rastopio led nesigurnosti u meni.
I tako... postali smo pravi par, odlazili u kino, na večere, a kasnije još više upoznavali jedno drugo u mom ili njenom stanu. Vrijeme je brzo letjelo, upravo sada se useljavam u Natalin stan. Jedva čekam da raspremim moje stvari.
Jedna pijana i deprimirajuća večer ipak je urodila nečim lijepim i uzbuđujućim. Izgubio sam prijateljicu, ali nije mi žao zbog toga, dobio sam nešto novo i sretan sam zbog toga. Stavio sam svoje stvari u ormar, pogledao u Natali i nasmiješio se, ona mi je uzvratila osmijeh i sve stvari su došle na svoje mjesto.



| komentari (0) | print | # |

Mala Napaljena

Zivim u glavnom gradu BiH, Vanesu sam upoznao u srednjoj skoli isto kao i Damira, s kojim sam isao zajedno u razred, nas dvojica smo bili onako cool na pocetku nabacivali se svakoj djevojci jer smo isli u skolu koja je bila prepuna djevojaka, i tako prvu godinu sve je bilo ok ja i Damir smo zajedno izlazili s djevojkama, cugali zajebavali se, sve dok se on nije zaljubio u Vanesu.
Djevojku iz susjednog razreda koja je bila prava bomba, svi su se lozili na nju, sitnog rasta, prelijepog lica tamnog tena, utegnute prelijepe guze i ono sto mene najvise lozi imala je divne sise ne bas tako velike al prave manekenske, mislim da nikad nije ni morala nositi grudnjak jer je bila sva utegnuta a kasnije ce se ispostaviti da sam bio u pravu.


Tako je on poceo da izlazi s njom a i ja s njima sa raznim djevojkama isli smo po diskotekama, kafanama..Ma bilo nam je extra. Sa njom sam se sprijateljio bas kao i s njim, nisam je vise gledao kao na pocetku kao sex simbol, sada smo ja i ona bili vise kao brat i sestra nije bilo tajni medju nas troje, sve smo pricali jedno drugima, ja sam uvjek bio onako funny pa sam uvjek pricao o djevojkama s kojima sam bio opisivao bih sve u detalje pred njima i tako bismo se zajedno smijali zezali, a Damir mi je priznao da se oni nikad nisu sexali jer je ona bila nevina i on je to postovao i kako on kaze bilo im je super i bez sexa jer su se volili nenormalno. To je trajalo neke 2,5 godine do zavrsetka srednje skole kada su poceli da nastaju problemi izmedju njih dvoje ja sam potajno znao sta je problem al nisam nikako mogao da mu kazem jer mi se cinilo nekako neprikladnim da mu kazem da ona hoce kurac..


Dobro se sjecam bio je praznik i oni su bili raskinuli, taj dan me nazvala i zamolila me da je izvedem negdje u grad da se extra provedemo jer je pravo nervozna i zeli da zaboravi sve sto joj se izdesavalo u zadnje vrijeme. Onako nevoljko sam prihvatio jer sam vec bio dogovorio sa jednom super pickom, ali eto zbog nje sam odgodio sa ovom pickom jer mi je bilo stvarno zao i ne sluteci da ce mi to biti najbolji trenutci zivota do sada.
Otisli smo u jedan restoran gdje je bila muzika uzivo i bilo nam je extra, ona je plijenila paznju svih prisutnih svojim plesovima jer je stvarno bila bomba a ja onako vec pripit nisam ni krio svoje zadovoljstvo sto sam izasao s njom i vec mi se svasta pocelo motati po glavi.


Krenuli smo kuci, onako u autu zajebancija pijan ja a ona jos vise zadirkivala me pitajuci me "aaa? jesam li ti bila najbolja veceras, jesi pozelio da me imas veceras aa"? na sto sam odgovarao onako hladno kao "ma daj ba sta ti je znas da si mi kao sestra", uf kako sam bio glup. Vec sam je dobacio do njene zgrade i prije nego je izasla iz auta rekla je da joj je bilo super i krenula da me poljubi u obraz na sto sam ja mahinalno reagovao i poljubio je u usta, ona je ostala onako u cudu, na sto je reagovala zestokim poljubcem, zabila mi je jezik duboko u usta i pozeli smo se ljubiti ludjacki bilo je extra ali nisam mogao da izbacim Damira iz glave jer ipak on mi je najbolji prijatelj i bilo mi je nekako krivo al vjerovatno zbog alkohola ja sam nastavio i poceo sam da joj skidam haljinu sa ramena i isred mene je sjevnuo par sisa koje sam vidio jos samo u filmovima. Onako na brzinu smo presli na zadnje sjediste, a sve se to desavalo ispred njene zgrade ispred njenog mracnog ulaza tako da se nismo ni bojali da ce nas neko vidjeti.


ja sam brzinom munje skinuo hlace i ostao samo u boksericama iz kojih je strsio moj 18cm veliki kurac, svukao sam joj haljinu do kraja i ostala je u tangicama i ja sam na brzinu skinuo bokserice, toliko smo bili napaljeni da se sve odigravalo vrlo brzo, tange sam joj pomakao malo u stranu i glavic namjestio na njen otvor, rekla mi je samo onako zadihana "polahko znash da nisam nikad", to me tako napalilo da sam mislio da cu svrsiti prije nego joj stavim kurac u picic. Polako sam poceo da stavljam kitu ona je vrisnula kada joj je glavic usao bila je nenormalno uska, ali isto tako i nenormalno vlazna nisam imao bas puno osjecaja i poceo sam da ga nabijam sve jace a ona je vristala sve glasnije i glasnije. kada je napokon nakon duzeg vremena uspio uci cijeli polako sam uhvatio ritam a ona je nerazgovjetno govorila "aaaaj..polakoooo...bboooollliii ajjjjj" ali se nisam bas obazirao na to jer sam bio u transu nakon par minuta sam osjetio da se grcim i da cu svrsiti, onako bez upozorenja samo sam ga izvadio i poprskao je po citavom stomaku i njenim prelijepim sisama, nakon sto sam svrsio nisam mogao da vjerujem sta se desilo a ni ona onako bila je sva u suzama pocela je da place, a ja nisam znao sta da kazem, izvadila je maramice iz torbice obrisala se, obukla i otisla u stan.


Prosla su 3 dana, Damir me nazvao i rekao da se pomirio s njom na sto sam ja odgovorio onako hladno da mi je lafo drago, to su mi bila 3 najduza dana u zivotu samo sam mislio o njoj a sada kada su se pomirili mislio sam da nema vise sanse za mene. Ali ocito je i ona mislila o meni i taj dan sam primio sms kao "pa gdje si ti sto se ne javis, da nisi ljut?", bio sam presretan napisao sam joj onako hladno "ma tu sam imam nekih obaveza i tako", napisala mi je da bi volila da se nadjemo i da moramo ozbiljno pricat o svemu, mislio sam da ce me napasti kao iskoristio sam je dok je bila pijana i tako..rekao sam joj da dodje do mene posto nismo stanovali daleko jedno od drugog i da mi nema niko kod kuce jer su mi roditelji otisli na more. Nakon nekih pola sata pozvonila je ja sam otvorio vrata izgledala je jos bolje u farmerkama majica topic, tangice su joj virile iz farmerki samo je rekla "cao" i usla i sjela u dnevni boravak.


Poceli smo pricati ona je bila onako prilicno mirna mislio sam da ce tersat al je sve bilo ok. Nisam ni sanjao da je moja mala droljica dosla na jos jednu turu sexa, rekla mi je kako joj je zao zbog svega i da je i ona kriva kao i ja i da se ne trebam ljutiti bla bla bla..na sto sam ja odgovorio onako "pa meni je bilo extra", ne vjerujuci da sam to rekao, na sto je ona samo polako mi prisla i opet me poljubila u usta, odmah sam osjetio kako mi kurac pulsira i znao sam sta ce se dogoditi, polako smo se ljubili poceo sam joj skidat topic, opet su sjevnule te prelijepe sise poceo sam ih polako ljubiti a ona je stenjala i izvijala se, sve sam to polahko radio jer sam zelio da traje, polahko sam skinuo odjecu sa sebe, kurac mi je naravno odmah bio u stanju pripravnosti, a ona je polahko pocela da skida farmerke i ostala je u tangicama, na posljetku je skinula tangice i okrenula se u doggy stile i rekla mi "budi oprezan".


polahko sam joj prisao i poceo da joj razvaljujem picic vrlo lagano al za nju vrlo bolno, trajalo je to nekih 10-tak minuta a onda sam poceo sve jace i jace da joj ga zabijam na sto je ona govorila "ddaaa...tooooo.jebiii mee aaaajjjj aaaaaaaaj kakoo je dobrooo", nisam mogao da vjerujem svojim usima, ja sam poceo sve brze i brze osjetio sam da mi je ostalo jos malo a vjerovatno i ona jer mi je rekla da prestaem i okrennula se i rekla mi onako u transu "a sta mislis da probamo u guzu, to sam oduvijek zeljela", pobudalio sam to sam i ja oduvjek zelio jer stvarno u guzu ga josh nikad nisam stavio. ponovo se namjestila u isti polozaj i okrenula mi guzu polako sam joj srednjak navlacio u guzu na sto se ona izmakla i rekla da je previse bolno.


Ali ja nisam htio da odustanem nego sam dohvatio neku kremu sa police lagano joj namazao supcic i svoj kurac i polako sam namjestio kurac na njen otvor, poceo sam polako da ulazim najtezi dio bio je glavic ja sam gurao sve jace ona je vristala mislio sam da ce nas neko cuti i napokon kada je glavic usao ona je kroz suze rekla "polakoooo mollliimmm teee", poceo sam polako da je busim a ona je sva u suzama pocela da se navlaci lagano i da prica nerazgovjetno "aaaajjjj jebi moojjj supciccc aaajjj toooo zelim tvoju kituuu u mojoj guzii ajjjj", bilo je fakat nenormalno extra sam se osjecao i poceo sam ubrzavati a ona je ludila ispod mene vristala je izvijala se, dirao sam joj sise ljubio je u vratic ocito joj je nakon nekog vremena postalo dobro pa ga je zeljela citavog jer mi je govorila "brrzee molim teeee... jebiiii meeeeeeee aaajjjj razvaliiii meeee zelimmmm gaaaaaa,aaajjj svrsaaavammmmmm opeett", sto me nenormalno lozilo i u kratkom vremenu samo osjetio grc i poceo sam da joj punim utrobu.


Samo smo se svalili jedno pored drugog, nakon nekog vremena otisla je da se istusira i nakon toga je otisla kuci, nikad necu zaboraviti svoju malu napaljenicu, a ne moram vam ni reci sta se poslije desavalo..



| komentari (0) | print | # |

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.