Vrlo Vrli Novi Svijet

utorak, 22.01.2013.

Mobiusova Ravnina (roman) - poglavlje peto

"Hvala, Greta"

Gledao je sekretaricu kako napušta kancelariju, obrativši nekoliko sekundi njezinoj zamamnoj stražnjici.

Lukas Hermansonn zadovoljno se osmjehnu, ispusti uzvik laganog olakšanja.

"Materijali su tu, noviteti su tu, ja sam sretan, dan je lijep, a kurac mi se dignuo već u 8 ujutro", nasmije se prebirući po materijalima koje mu je maloprije donijela Greta.

Osmjehne se još jednom, uzme prvi spis u ruke, otvori fasciklu, i poput atletičara okrene se prema ogromnom stalkenom zidu i panorami užurbanog grada.

File koji je držao u rukama bio je napisan na svega nekoliko stranica. "Tim bolje", pomisli, "Bolje da dan započnem sa nekšim lakšim"

Započe čitati, lagano nogom udarajući neki svoj zamišljeni ritam po kotačiću postolja stolice.

Prve redove iz navike preleti. Dva tri pasusa prijeđe olako ignorirajući uvod.

Najednom, stane.

Počne namrgođeno čitati iz početka.

* * *

"Dragi uredniče glasila Moderno Doba!

U vezi članka kojeg ste objavili u prošlom broju pod nazivom `DNA - može li utjecati na trenutne promjene čovjekove vanjštine?`, osvrnuvši se pri tome na nuklearni genom i njegovu funkciju i hipotezu o `programiranju` male jezgre organela da čovjek snagom volje, preko organela, utječe na sintezu RNA i pri tome na kompletni ustroj genetskih kodova.

Iako vjerujem da članak neće polučiti nikakav veći interes javnosti, osim biologa koji će to u trenu odbaciti sa osmjehom i nekolicine paraznanstvenika koji će se zdušno baciti na proučavanje hipotetske materije, evo, upravo ovaj članak me ponukao da vam napišem jedno kratko pismo u kojem ću iznijeti neke stvari koje ionako nećete objaviti (osim ako niste potpuno ludi i da idete riskirati ugled svog časopisa).

Ako se pitate zašto vam pišem nešto što nikako nećete htjeti objaviti, razlog je vrlo jednostavan. Odabrao sam upravo vas da "pustim bubu" koja će kasnije neminovno krenuti usmenim putem u određenim krugovima ljudi, možda kroz dva ili tri desetljeća prouzrokovavši jedan omanji pokret; mogli bismo reći pokret otpora.

Protiv čega? E opustite se u fotelji, ili se uznemirite, kako vam drago, pa da počnemo.

DNA je sekvenca uma koja leži u mentalnoj ravni i može joj pristupiti bilo tko, ko ima uvid u svoju mentalnu mapu i svjetove koji se kriju unutar i izvan njegove mentalne mape. Potrebno je poznavati ustroj vlastita uma a to imaju mogućnosti samo rijetki. I odabrani. Najkraće rečeno - rijetki odabrani među rijetkima koji imaju uvide u pravu prirodu stanja na planeti.

Kodovi pokrenuti u umu, takozvani arhetipovi, pokreću mitohondrije i pokretačku energiju mitohondrija usmjeravaju prema mentalnoj ravnini, gdje se povratnom spregom ta energija vraća uvećana za vrijednost energije samoga arhetipa.

Poznavaoci drevnih ezoterijskih doktrina imali su uvide u ovo stanje,koje se zove "stanje najviše vizualizacije kod stanja metarmofoze".

Možda prije svega da skrenem na rudimentarnu činjenicu da se ljudski rod dijeli na dva dijela - humanoidan dio i jedan mnogo mnogo stariji - reptilski dio.

Reptilski dio čovječanstva zauzima otprilike 55 posto ukupnog čovječanstva.

Ostalo otpada na 12 takozvanih "DNA frakcija" koje su humanoidnog oblika ali se razlikuju prema nekim manje ili više bitnim značajkama. To sad nije bitno.

Bitna je razlika između reptilske i humanoidne pod rase unutar jedne rase koju nazivamo "čovječanstvom".

Morat ću opet skrenut sa teme na jednu drugu temu, ostavljajući naizgled sinkretičku prazninu u svom tekstu, ali molim vas za malo strpljenja; uskoro će sve doći na svoje mjesto!

Nedavno ubojstvo Kennedy-a počinjeno je da se prikrije njegova reptilska priroda, koju je želio obznaniti cijeloj ljudskoj vrsti. Njegovoj podvrsti to se nije svidjelo.

Reptilska rasa stara je preko 50 miliona godina. Humanoidna malo preko 5 miliona.

Finalnim eksperimentom viših rasa, takozvanih kreatora naše stvarnosti, oba oblika su nakon nuklearnog rata koji se odigrao 900 000 B.C. na području današnjeg Tihog i Atlanskog Oceana (Lemurija i Atlantida), jednostavno bila prinuđena da uđu u takozvani `koncenzusni` oblik, ambalažu kakva danas krasi svakog pripadnika ljudske populacije.

No ispod kože i ispod tkiva, ispod krvi i mesa, unutar kostiju, kriju se kodovi za otključavanje i jednog i drugog primarnog oblika, od kojih se svaki oblik djeli na niz manje ili više srodnih obličja.

Reptilski oblik može varirati od patuljasto reptilskog, dlakavo reptilskog, preko krilato reptilskog do obličja koja mogu nalikovati na anđele, samo sa znatnim anomalijama u strukturi lica i kostiju. Humanodna obličja osciliraju od obličja srodna koncenzusnom ljudskom (dakle, ovom u kojem se svi nalazimo) pa do obličja koja su ljudskom umu u ovoj etapi mentalne i duševne zatvorenosti, perceptivno potpuno nepoznata.

950 000 godina B.C. reptili su dobili mukotrpni rat i pokorili humanoidnu rasu čiji su prestavnici milijunima godina ranije došli iz drugih univerzuma i različitih galaksija i planeta i naselili Zemlju u namjeri da je osvoje i protjeraju reptile.

U svemu tome prisutna je jedna ironija. Ako ste humanoidni čovjek, onda je taj rat bio osvajački. Ako ste reptilski čovjek, onda je taj rat bio oslobodilački. Pobjedom u ratu, reptili pokoravaju humanoidne rase.

Pošto je nuklearan rat opustošio većinu planete, povlače se sa 80 posto zarobljene humanoidne populacije ispod zemlje i gotovo 50 000 godina rade na materiji (oklopu) koji bi i jedne i druge zaštitio od štetnih posljedica vanjske radijacije.

Kada su uspjeli ostvariri jedinu vanjsku formu koja je uspjela egzistirati u uvjetima nepojmljivim i za reptile i za humanoide, kroz nekoliko tisuća godina čovjek se stapa sa novom energetskom okolinom. Reptilima je bilo potrebno sunce, no pošto zbog pojačane radijacije nisu u sebe mogli primati supstance poput kalija, počinje pojačana eskploatacija iz hodajučih spremnika znanih kao - humanoidni dio ljudskog roda.

S vremenom potreba za kalijem pojačala je i druge receptore u reptilskom sustavu pa počinju od humanoida uzimati sve supstance koje im fale. Pošto su reptili mnogo snažniji mentalno, supstance koje im fale direktno mentalnim putem uzimaju iz humanoida, iz centara koji su spremnici energije koja sačinjava, između ostalog i supstancu koja reptilima nedostaje.

Na taj način nastaje najveća krađa energije u čitavoj povijesti univerzuma. Reptili stvaraju mentalnim putem vlastite više svjetove, koji se poput astrala i spajajući se sa astralom, stapaju sa podsvješću humanoida, držeći ih u matriksu, matrici, zatvoru bez boje, mirisa i okusa.

Svaki humanoid ima na sebi nakačenog reptila parazita koji se hrani njegovom energijom i na taj način se održava. Jedna humanoidna osoba na sebi može imati zakačeno više reptilskih entiteta, ali to već ulazi u opsjednutost, jer osoba ne može podnijeti količinu reptilske energije u sebi i na sebi. Matrica je posložena tako da obično na jedan humanoidni entitet dolazi jedan reptilski.

Također, na jedan humanodini entitet dolazi jedan reptilski kontrolor koji direktno upravlja njegovim umom i sabotira ga. To može biti reptilska osoba (majka ili otac ili brat ili djed ili baka ili sestra ili tetka, stric, kum...) koja je nakačena na humanoidnu osobu, a i ne mora.

Bitno je za shvatiti da i kontrolor i nametnik žrtvu drže u stanju konstantnih senzacija tjeskobe, straha, depresije i slabosti. Humanoidan osoba toga se može osloboditi, ali to znači kidanje matrice oko sebe i spona sa reptilima oko sebe, što može teže oštetiti nametnike i kontrolore. Zato matrica ne dopušta takve stvari i svom snagom i iz svih manipulativnih i direktnih oružja napada i sprečava humanoidni entitet da dođe do viših spoznaja, i napokon, do oslobođenja.

Intenzitet nametnika često ovisi o kapacitetu i potencijalu humanoidnog stanara. Ukoliko je stanar duhovno jak, postavit će mu se i vampirski jak nametnik. Ukoliko je više emotivno jak, emotivni nametnik. Mentalno jak - mentalni nametnik itd.

Nametnik i programer često humanoidu u djetinjstvu pokore volju, pa kad ju isti jednom u trenutku buđenja počne i oslobađati, osim nametnika i programera / kontrolora imat će za neprijatelja i reptilske programe infiltrirane u sebi. To je bitno za shvatiti.

Trenutno je nebitno koliki je omjer humanoidnih i reptilskih rasa u višim univerzumima. U našem je omjer 98 posto u korist reptilske podrase. Upravo zato, mnoge više reptilske frakcije žele ući u domenu gdje mogu iskusiti sebe i vlastitu dominaciju nad humanoidnom podrasom.

Naravno, zaključujete u nastavku, da je logično da se reptili nalaze posvuda, u svakoj porodici, raspoređeni između humanoida da humanoidi nikada ne doznaju svoje pravo porijeklo. Većina reptila nije svjesna ni svojega, ali njima to nije ni bitno, tako dugo dok u sebi posjeduju kodove za dominaciju nad huimanoidnim umom i humanoidnim duhom.

Reptili su zakinuti za emotivni centar i njihova duhovnost seže do nižih sfera duha, za što su im potrebni duhovni kapaciteti humanoida. Zato su pripadnici reptilske podrase stoljećima i tisučljećima stvarali magijske sustave za krađu i manipulaciju humanoidne energije, najčešće na seksualno/emotivno/mentalnom planu.

Hrane se Voljom, Ljubavlju i Kreativnom Energijom humanoida.

Reptilski "bog" je Jehova / Seth / Zmijski BOg, dok se humaniodi nalaze po direktnim protektoratom Majke Božice Izide (Shekine / Sophie / Svetog Duha), koja je korespodent gnostičkom poimanju "Ja Jesam" božanske sintagme, koja se očituje perceptivno kod većine humanoida kao "percepcija Apsolutnoga" ili "Percepcija Boga".

Od rođenja humanoidi su podvrgnuti stigmatizaciji i takozvanoj demonizaciji, gdje se njihova energija manipulira od najbližih članova porodice reptilske podrasne pripadnosti, pa preko reptila u vrtičima, školama, na fakultetima, na poslu...

Zamaptite - reptili pretežno nesvjesno ali programirano vladaju humanoidima da bi opstali u materiji...

Zato se zadnjih desetljeća događaju ogromne promjene u klimi. Opet se ide na vraćanje starih energija prije zračenja, ali ovoga puta samo onih koje bi odgovarale samim reptilima, u njihovom tisućljetnom snu da se konačno otarase humanoidnog dijela ljudskog roda.

1935. godine reptilski predstavnici ljudskog roda, sa subrasom viših reptila, znanom kao siva rasa, potpisuju sporazum o finalnoj agendi istrebljenja humanoidnog dijela ljudskoga roda.

Od tog sporazuma prošlo je ravnih 30 godina i par mjeseci, i vidjet ćete kako će se stvari početi rapidno odigravati na području ljudske "psihe" u sedamdesetim, osamdesetim a naročito u devedesetim godinama ovog stoljeća kao i u godinama koje slijede u idućem tisućljeću.

Humanoidni rod pred velikom je provalijom, jer pomoć "odozgora" je rijetka i pretežno se tiče individualnih utjelovljenja nekih viših humanoidnih anđeoskih rasa, humanoidnih solarnih rasa, pojedinih humanoidnih demonskih rasa i ostalih viših humanoidnih rasa koje posjeduju vlastitu duhovnu energiju koja im je potrebna za sjedinjenje sa Božicom.

Nama humanoidima u tajnim ezoterijskim krugovima, poznata je činjenica da se okuplja humanoidna svita oko utjelovljenog Lucifera, anđeoskog vojskovođe, koji će povesti humanoide prema finalnom oslobođenju i probijanju mentalnih / astralnih barikada i dovođenja same Božice na Zemlju. No sve se radi na tome da druga strana to spriječi. Mi humanoidi sa drevnim znanjima o tome tko smo i što smo, možemo samo promatrati i pokušati što posrednije utjecati na to, da ne otkrijemo sebe i uništimo apsolutno svaku šansu u očuvanje drevnih duhovnih humanoidnih znanja.

Nemojte da vas u budućnosti zavaraju neke teorije koje će druga strana plasirati van, o borbi između "Sinova Jednog" (Lucifera / Ozirisa) i "Djece Beliala" (Setha / Jehove), jer u prvoj frakciji ima mnogih reptila kao što u drugoj frakciji ima mnogih humanoida. Nevjesnih, pretežno. To nisu duhovni pokreti; to su samo sakriveni drevni religijski pokreti koji hine duhovne pokrete.

Zapatite, nijednu istinu koju ćemo mi pokušati plasirati van, reptili neće nespremni dočekati i odmah će ju u korjenu suzbiti ili ju manje ili više izmijeniti, tako da neće biti niti jedne teorije koja će sačinjavati potpunu istinu, bez da istina bude zamučena ili na početku, ili na sredini, ili na samom kraju, praćana mnoštvom upakiranih detalja koji će voditi do krivog finalnog zaključka. Pripremite se na to."

* * *

Hermansson baci spis na stol. Pristisne dugme na interfonu.

"Greta, pozovite mi pripravnika Zahra"

"Odmah", ženski glas zatitrao je prostorijom u mono obličju.

"Bože, koje sranje", progovori poluglasno Lucas. "Veću gomilu sranja u životu nisam pročitao"

"Izvolite", visoki koštunjavi mladić uđe u prostoriju. "Trebali ste me?"

"Zahre", Lukas mu se obrati umornim tonom, gotovo zijevajući, "pošto znam da voliš naučnu fantastiku, evo ti nešto da ti potpiri maštu. Ovo je toliko glupo da bi i najveći sanjar autora ovoga teksta poslao u ludnicu", nasmije se.

"Onda je to štivo za mene", nasmije se mladi Zahr. "Smijem li uzeti file?", upita gledajući prema stolu, u namjeri da rasudi koji je taj file u moru drugih koji su ležali na nekoliko hrpa po ogromnom masivnom hrastovom stolu.

Lucas mu dobaci file. Zahr ga uhvati u zraku, izgledajući pomalo razočarano kada je shvatio koliko je file tanak.

"Uživaj", Lucas Hermansson odmahne rukom u znaku otpuštanja.

Zahr kimne poslušno glavom i napusti prostoriju, sudarivši se sa Gretom koja je upravo ulazila u kancelariju.

"Oprostite", reče Zahr popravljajući joj ovratnik. "Nije bilo namjerno, teta Greta"

Greta se nasmije, okrenuvši se lagano za Zahrom.

Lucas bi se mogao zakleti da mu je u tom trenu uputila pogled pun mržnje. A oči, oči kao da su postale u trenu žuto zelene, sa vertikalno rastegnutim ogromnim zjenicama...

"Mah", nasmije se. "Ona bljuvotina od teksta djeluje na moju umornu psihu"

Pogleda Gretu koja je stajala ispred njegova stola.

"Rezervirajte mi stol u restoranu Merlin i sazovite sastanak novinara za 4. Moramo neke teme izbaciti iz magazina jer privlače bolesne ljude"

Okrene se u stolcu i zagleda u panoramu grada sa užurbanom vrevom na dnu.

- 15:56 - Komentari (2) - Isprintaj - #