Započela izrada zemljišne knjige katastarske općine Dusina za fizičke osobe

srijeda , 01.03.2017.Nakon što je kroz siječanj Grad Vrgorac upisao vlasništvo nad svim nekretninama i nerazvrstanim cestama na koje polaže pravo u katastarskoj općini Dusina, u zadnjim danima veljače započeo je proces sređivanja imovinsko-pravnih odnosa za fizičke osobe na tom području kroz izradu zemljišne knjige. Prvi vlasnici zemljišta i nekretnina su već pozvani da podnesu dokaze o vlasništvu kako bi postupak trajao što kraće. Proces je krenuo iz Podprologa sukladno numeraciji izmjere.

Gradska uprava ovom prilikom je pozvala sve vlasnike zemljišta ili nekretnina na području katastarske općine Dusina koji imaju namjeru aplicirati za novac europskih fondova ili planiraju nešto graditi da se jave svojim mjesnim povjerenicima ili direktno gradskoj upravi kako bi ishodili potrebni zemljišnoknjižni izvadak. Mjesni povjerenici su: Petar Dropulić (Podprolog), Ivan Franić (Veliki Prolog), Jurica Franić (Vina), Mate Gašpar (Umčane), Živko Barbir (Draževitići) i Damir Vukosav (Dusina).

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se