voltaren https://blog.dnevnik.hr/voltaren-salt

ponedjeljak, 17.02.2014.

1.1

mogu lako zamisliti to drvo koje se proteže do staklenog krova i... mislim da će nam botaničari upisati odličan za ideju. oni će to zvati letećim staklenikom :) sjećam se kućice na drvetu od prije dosta godina, koju smo u zagroju napravili jer... ne znam zašto, zabave radi valjda, i mogao bi samo zabave radi staviti jednu takvu i na naše drvo (ali da bude sklopiva, da je mogu i maknuti) i upravljati cijelim brodom odande.

otkrivanje novih vrsta sladoleda! ne razumijem zašto si znanstvenici uvijek zadaju tako velike ciljeve - otkrivanje novih vrsta životinja, molekula, suprenova, kad su male i jednostavne stvari najčešće najslađe i u njima se da najviše uživati. recimo - što ćeš s još jednom suprenovom? a sladoled možeš lijepo pojesti, i to u krošnji drveta, a ne u tamo nekoj kantini gdje svi moraju ići jesti nekakve replicirane smjese i majoneze. zapravo mi se to čini jako dobra ideja za neku priču za djecu. zapisat ću si pa tko zna što bude. čak u takvoj priči ni ne može biti zlikovaca - jer kako bi mogao postojati veliki zli sladoled?!
uh ma zamisli samo kad uspostavimo vezu s matičnim planetom (znam da je to Zemlja, ali bolje zvuči onako) i na uzbuđeno pitanje cijele vojske znanstvenika - što ste otkrili? - odgovorimo sa - sladoled od Jupiterove pjege ili Saturnovog prstena!
i da, ako ćemo se već daviti u sladoledu, onda mi svakako treba atletska staza...

znam lako rješenje za ekološku energiju - stado krava - još bi ih bilo lijepo gledati kako pasu - ali to ne bi bila toliko čista energija, pa ćemo morati tu uposliti one robote, biti će korisnije nego da brišu prašinu. znam da stado krava ne može dati dosta energije za tako veliki brod, ali ako već pišem priču, onda mogu sve baltazarski pojednostaviti.

17.02.2014. u 12:46 • 2 Dijagnoza?#^

<< Arhiva >>