Spoznajte istinu

petak, 07.09.2007.

I to je vlast!!

Želite novosti iz požeško-slavonske županije? Pa čak i da idemo uz pretpostavku da je ova ekipa sa Bagarićem radila svašta, ali ova sa Ronkom nadmašuje sve to. No što očekivati kad mu školska sprema Poglavarstva nema prosjek niti za srednju školu! Kako onda od njih nešto očekivati za napredak županije?.
Osim toga i njihova moralna vrijednost je upitna. Tako član Poglavarstva Stjepan Dražetić (osmogodišnja škola) pri formiranju Mjesnog odbora u Brodskom Drenovcu fizički napada i udara dvojicu hrvatskih branitelja, ali pošto ima političkog zaštitnika u Ronku, sve je ostalo zataškano, iako je otprije više od desetak godina sudjelovao u jednoj tučnjavi u kojoj je uboden nožem i na osnovu toga je dobio status HRVI, a osoba koja ga je ubola tom prilikom je ubijena, a javnost o tome šuti, iako se znaju sve pojedinosti, bar među nama (kao što kažu) priprostim pukom.
Drugi član Poglavarstva (osmogodišnja škola) Dragutin Dukić prije nekoliko dana otuđi i odveze kući 4 m3 školskih drva, a javnost i o tome šuti, a stari ravnatelj škole je preplašen i ograđuje se od tog, jer je pred mirovinom.
No ni tu nije sve. Postoji i treći član Poglavarstva, KV trgovac (diploma iz Doboja) Antun Prša bogatstvo je stekao praveći apartmane po moru i to prije desetak godina u vrijeme (eldorada) divlje gradnje po otoku Krku i okolici, a za te novce je između ostalog kupio pola trga ispred Katedralne crkve, sada obavlja zadaće u Poglavarstvu vezane uz lovstvo i vjerojatno je jedini član u svim Poglavarstvima diljem Hrvatske koji je zatečen u krivolovu sa ubijenim jelenom u prtljažniku svog automobila u vrijeme Domovinskog rata kada su ostali lovci bili po ratištima diljem Hrvatske. Ostali likovi iz Poglavarstva, isto tako su uz koju iznimku sličnih moralnih vrijednosti.
Osobe takvih karakteristika bili su i za vrijeme „Divljeg zapada“ s one strane zakona, a ne nositelji izvršne vlasti.
Građani i građanke požeško slavonske županije, od takvih osoba ste očito očekivali puno više prije prošlih županijskih izbora, ali nedopustite da takvi danas vladaju i Hrvatskom. Jer dok istina u potpunosti izađe na vidjelo, nadajmo se da neće biti prekasno.
- 00:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.