VladKrvoglad

petak, 22.12.2017.

Praznicna cestitka

Dragi blogerski prijatelji, poznanici i neznanici.
Nema smisla da post o majci drzim preko praznika: sam Bog zna koliko mi ta osoba nedostaje, ali sta da se radi, koliko god zeleo, vratiti je ne mogu pisuci pesme o njoj: idemo dalje.
Pa makar do sledece obletnice ili sledeceg praznika iza toga. A ako bude srece, desice se i nesto paznje i uzivanja zivota vredno, pa cemo i pisati o tome.
I tako Vlad, poluunisten poslom, dokotrljao se kuci u osvit Bozicnih praznika da se oporavi ili tihu dusu vampirsku ispusti...Za sada se jos ne zna na koju ce stranu, spopao ga neki virus, pa kaslje kao azdaja na promaji. Nema tu spavanja, jedva se dise, sluz i suze, kijavica - mnogo sicusnih hajvancica spopalo i ne pustaju...
A sa druge strane: Vladov beskrajni optimizam i, mnogo konkretnije, dve nedelja raspusta od razmazenih studenata svih vrsta...

I tako, pomislih na vas, drage citatelje i posetioce, i shvatih da vam zelim sve najbolje. Ne, stvarno, bas ono sto ste i vi meni pomislili!? :)))
Bez sale, Vlad vam zeli ugodne, bogate i radosne praznike, kao nagovestaj izobilja u sledecoj godini. Zelim vam to i za katolicki Bozic, Novu godinu (ovo posebno, jer Vlad je komunjara u crvenom srcu i purpurnoj dusi!), zelim vam najlepse i za pravoslavni Bozic, srpsku Novu godinu, a da ne zaboravimo i Secerne praznike?

Dakle, budite dobri koliko ste pametni, a pametni koliko ste lepi. Neka vam se lepota namnozi iskustvima zivota, da ne budu samo oni mladi lepi, pa da matori ispadnu zli i opaki!
Uzivajte u praznicima i nahvatajte se srece u Novoj 2018 godini!

Voli vas Vlad



.
- 23:36 - Komentari (51) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.