Virtuelino plišano jastuče http://blog.dnevnik.hr/virtuela

utorak, 28.10.2008.

Sa Sajma

Image Hosted by ImageShack.us

Elin Hansdottir

Drmnulo me ovo s Pukijem, a i ono s mladom Hodakicom prije njega; nema se tu što puno pametnog za reći pa mi je bolje šutiti. A danas sam pride opala s lojtrih dok sam stavljala neke kutije na ormar u spavaćoj sobi pa sam baš stubokom protresena zbivanjima u bližoj i daljoj okolici.

Nego, o Sajmu. Sretnemo tamo nekog tatinog poznanika i dok se Stari munjevito izmaknuo i započeo razgovor s nekim desetim likom, 'poznanik' me se dočepa i krene bariona iskusnog književnog golgejtera nad posjetiteljicom srednjih godina s natrulim brakom iza sebe, rijetkim seksom i još rjeđim orgazmima, garnirano s nezahvalnom djecom i polufunkcionirajućom bijelom tehnikom kod kuće. Statistike rade za njega.

"Virtuela, jeste li udati?", pita me Čovjek od pera nadobodno.
Kobajagi - moj je odgovor presudan u ludoj dilemi hoćemo li nas dvoje za par sati skončati na nekom jebodromu u blizini sajma.
"Nekoliko puta!", spremno ću ja.

"Stošezdesetsedam centimetara, pedesetčetiri kile - jesam li u pravu?", nastavlja moja Sfinga bez tajne.
"Niste - nosim pete".

"Volite li xZYxcšp?xx donji veš?". (Zaboravila sam marku).
"Koji je to?"
"Onaj s leptirom odostraga".
"Ne sjećam se da sam ga imala prilike nositi".
"Ja ga kupujem mojoj maloj... Jedini je problem što ga tu i tamo gleda i njen muž, hahahahahahaaaa!!!", smeje se obešenjak.
"Da, baš nezgodno", slažem se.

Umetnik se laća moje ruke.

"Virtuela, vruĆa ste...".
Ć je ono mekano, beogradsko.
"Iz vas viri neki mračni Eros, neka tama...", gudi moj udvarač, a ja izbečila oči i ne vjerujem da mi se događa to što mi se događa, zar čujem to što čujem...

"Baš zgodno da smo na knjiškom sajmu"...
"Hoćete da kažete da bi na nekom drugom sajmu bilo drugačije?...".
"A da probate na stočnom....".
"Virtuela, vaš sarkazam me privlači, bežite mi poput srne u magli"...

Ajoooooj!!! Trese, Lupa, Udara!!!! Dajte mi zraka, dajte mi vanka, streljajte pjesnike na moju odgovornost!!!

Svinja roditelj mi poslije priznaje da je to neki luđak od kojeg svi bježe...

28.10.2008. u 23:15 • 23 KomentaraPrint#^

utorak, 21.10.2008.

Ođe ja na Sajam knjiga, a o Kunderi jednom...

Image Hosted by ImageShack.us

[21.10.2008] - Current Affairs - Rob Cameron

Unlikely ally Havel comes to Kundera’s defence

The Czech Republic is still abuzz with allegations that Czech-born writer Milan Kundera informed on a suspected spy in 1950, and on Monday an unlikely ally came to Mr Kundera’s defence: former president Václav Havel. The two men famously clashed over the role played by dissidents in communist Czechoslovakia – Mr Havel accused the émigré writer of being cynical - but Mr Havel has now defended Mr Kundera and criticised his detractors.

Václav Havel published his defence of Milan Kundera in this week’s edition of the news weekly Respekt, the same publication that made the claims against Mr Kundera a week ago. The magazine reported last week that Mr Kundera had gone to the police to report the presence of a suspicious person at a university dorm – the man was later exposed as a western-backed spy and spent 14 years in communist prison camps.
The story caused a sensation both at home and abroad, and Milan Kundera himself broke a 25-year media silence to deny the allegations. Many have leapt to his aid, saying the methods used by both Respekt and Adam Hradílek, the researcher at the Institute for the Study of Totalitarian Regimes who penned the article, were highly unprofessional.

Now Václav Havel has added his voice. He advises extreme caution in the case, and says it must be viewed through the “prism” of the times. “I myself remember those times,” said Mr Havel, “I remember the atmosphere. I myself, looking back, don’t quite understand them, and sometimes I amaze myself at things I said, and blush.”
The former president goes on to say that from the very beginning he had serious doubts that Mr Kundera had gone to the police to report that “someone had told him that someone had told him that a spy was going to turn up looking for his suitcase.” “I do not think,” writes Václav Havel, “that it happened in such a stupid way or that it could have happened like that.”

Mr Havel ends with two messages – one addressed to “young historians” and one to Milan Kundera. To the former he says - “Please be careful when judging history! Otherwise, like your grandfathers, you risk doing more harm than good, even in good faith.” To the author he says – “Milan – try to rise above it! There are far worse things in life – as you well know – than being maligned in the press.”

Meanwhile Adam Hradílek – the researcher who made the claims – made a startling admission this week. Milan Kundera claims adamantly that he was not asked to comment on the allegations against him before the article went to press, contradicting claims made by the Institute for the Study of Totalitarian Regimes, which says Mr Hradílek sent a fax to Mr Kundera’s home in France, the only way – it said – to contact him.

Mr Hradílek was quoted by the Czech News Agency as saying he had not confronted Kundera with evidence of the police report bearing his name. Rather, he said, he had contacted the author to ask him to explain the circumstances of a young man’s arrest that took place in 1950 in Mr Kundera’s university dormitory. “If I’d told him what I knew,” said Hradílek, “the conversation might not have continued.”

21.10.2008. u 23:51 • 8 KomentaraPrint#^

četvrtak, 16.10.2008.

Milan Kundera

Image Hosted by ImageShack.us

Ne da mi prasence ni dihnuti, a već par dana pizdim oko slučaja "Kundere-Cinkaroša", napisat ću nešto dulje o cijeloj stvari kad mala zaspe - cijeli tjedan smo same - a sad samo da spomenem da sam zgađena huljskim i kurvinskim tekstom u Respektu i prvobitnom reakcijom "intelektualne" javnosti na cijelu stvar.
Ukazala se gomila obrazovanih i načitanih budala koji će kao učeni kunderolozi odmah iščitati ključeve i kodove Kunderinog opusa, a zanemariti 'detalj' da se u NAJBOLJU ruku radi o sumnji, a nikako faktu da je MK 1950. nekoga otcinkario tajnoj službi.
Mislila sam da su takve fuj-fuj-fuj stvari rezervirane za nezrele javnosti u ekstremnim okolnostima kao recimo Hrvatska u 90-ima, ali jok brate, skočiše terijeri na rasnog srndaća dok si rekao keks!
Nekakav jebeni moralni instinkt ti kaže da zakočiš u osudi kad su stvari dubiozne i totalno nejasne, a tomskiji, klime i ekipa skočiše kao da su samo to čekali... Respekt mi je inače najdraži časopis tuten, al' da ima pravde i boga, položili bi Kunderi masnu svoticu na račun i oblizivali rane do duboko u noć...

16.10.2008. u 12:31 • 16 KomentaraPrint#^

nedjelja, 12.10.2008.

Uboga guščarica (bez gusaka) iz Zadimljenog zaljeva

Image Hosted by ImageShack.us

Banksy

Svi, ali svi - obavezno pročitajte tužnu pripovijest o ubogom IT tehničaru s bankrotiranog Islanda koji drhturavo stoji u repu pred burzom za nezaposlene i strpljivo čeka sanduk s rižom i sušenim bakalarom.

Kako moje dijete odbija raditi kod majke u praškoj firmi, a prednost daje raznošenju pizza po Reykjaviku i životu u skvotu s nezaposlenim drugarima, kvalificirano zaključujem da od njegovog Hrvatstva nije ostalo ni H te da je diplomirao u pravog sjevernjaka! Tita mi, ne bježi od mene!

12.10.2008. u 19:11 • 23 KomentaraPrint#^

nedjelja, 05.10.2008.

Back in Bljak

Image Hosted by ImageShack.us

Rafaelo Kozakov

Jako me se dojmiše debeljuškasti berlinski vrapci koji ordiniraju po restoranskim terasama u vrijeme pauze za ručak. Skakuću, đipaju i otimaju međusobno komadiće hrane pod stolovima - nabacuju salce pod pernate kaputiće i opremaju se za opaku brandenburšku zimu. Vrlo simpatična ekipa.

U Berlinu sam upoznala Beate Niemann, autoricu knjige "Mein guter Vater".

Tata je bio ordinarni njemački policajt za vrijeme rata, nekoliko godina po kapitulaciji se skrivao u Austriji, brao runoliste valjda, onda je kontaktirao Amere koji ga pak pozvali u Berlin i obećali suradnju. Sud ga na zapadu rehabilitirao, Stari se pojavio u američkom sektoru, no od tamo ga kidnapiraše Rusi i prebaciše k sebi na istok. Umro je u istočnoberlinskom zatvoru 1972.

Sve te godine Beatina je majka primala muževljevu plaću, a po smrti mirovinu. Kada bi netko napisao da je Bruno Sattler bio više od ordinarnog policajca, Stara bi stvar dala na sud i uživala u naknadama za pretpljenu duševnu bol, povrijeđenu čast, udar na slijepo crijevo, kaj već...

Onda pade Zid, a Beati nije vrag dao mira i počne se malo raspitivati o ocu i tako sazna da je Bruno Sattler ni manje ni više bio šef Gestapoa u Beogradu 1942., a po arhivima u kojima je sjedila od 2001. iskopala je dokumente vlastoručno Brunom potpisane koji ga izravno terete za smrt oko osam tisuća ljudi na Balkanu; strijeljanih talaca, Židova, itd.

Mama je naravski, sve znala.
Pitam Beatu kako je na njenu knjigu reagirala obitelj - majke i dvije sestre - odgovorila je da ne razgovaraju već 25 godina, ali da pouzdano zna da su knjigu pročitale. Na fotografiji vidim malu Beatu, valjda dvogodišnjakinju kako sjedi tati na koljenima - u vrijeme kada Stari strijelja deset lokalnih nesretnika za po svakog ubijenog njemačkog vojnika.

"Oportunist?", pitam.
"Ne, uvjereni nacist. Član NSDP od začetka stranke, vojni veteran iz prethodnog rata", odgovara Beate.

Priča mi kako je tridesetih na indeksu, između ostalih, bio i Erich Kastner. Kada su Starome javili da u nekoj berlinskoj staretinarnici imaju dva primjerka Kastnerove knjige, poslao je svoga posilnoga...
..."da ih pokupi pa je knjige odnio svojim curama!", usklikne Kreten-Ja.
"Ne", pogleda me Beate rezignirano, "da ih odmah uništi".
Subverzivan junak, taj Emil i njegovi detektivi.

Pita me moja vjerna SMS druga Suzi J. u kojem dijelu Berlina sam odsjela, ona je naime, tamo odrasla.
Ja odgovaram - Oranienburger Tor.
"To je u moje vrijeme bila zatamnjena stanica. Metro bi samo prolazio bez zaustavljanja, a na stanici naoružan vojnik. Eto ti slika za laku noć".

Laka noć nije bila, jer su mi se pod pendžerima do ranih jutarnjih sati svađali neki Arapi - dabogda im deva vodu zapišala, ali baš sam razmišljala kako je život jedna luda drama, da ne kažem visokobudžetni historijski spektakl - nismo ni Suzi ni ja neki Metuzalemi, a eto, sjećamo se vremena kad su u Berlinu samo debeli vrapci letili s jedne strane na drugu. Ovoga ljeta Schengen me zaustavi kod Krapine, a od Praga do Sutle nigdje granice. Nakon nekoliko tjedana krenem u posjet baki u Mostar, a kod Metkovića pokazujem pasoš... Šta ti je ironija.

Nego, Mostar je ajne fakin katastrofa od grada, ne predajem se nostalgiji, toj varljivoj šećerlemi-dudi varalici i ne cvilim kako je to nekad bio lijep grad, a vidi ga sad - gradovi budu i ne budu, srušili su i Konstantinopol pa eno ga još starijeg i ljepšeg - nego, gledam što to tamo sada grade... Kuku-lele, jedan užas do drugoga, nabacano, nagurano, ukradi metar tu, nadozidaj metar tamo, a sa zapadne strane nadvio se onaj gorostasni križ i emitira ljubav među narodima, neka ga ako ih veseli, ali ljudi moji, tamo nema ni volje ni pameti da u nekoj dalekoj SF budućnosti to mjesto posjeti bilo tko a da ne mora.

Sad ću i ja ko Dylan Thomas, "zemlju mojih otaca, ostavljam svojim očevima", a ja odoh u Ikea krevet čitati Fowlesovog Magusa.


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

05.10.2008. u 22:40 • 15 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

1001 praška noć

Natasa Babic

Create Your Badge

UDIJELI SIROTINJI - KUPI PRIMJERAK!!!
Image Hosted by ImageShack.usadopt your own virtual pet!


Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us


Bond djevojka u mirovini:
Vila Zaboravka

Plaćeni Oglas

Agnus Diabolik
Babl
Belka
CatMarica
Daathian
Delfina
Dvizga
Markiz
Marole!
Nemanja
Remi
Skaska
Spada
Srdelica
Stroke
SuziQ
Zub
Wall
Xiola
ŽTP Zelengrad

Igraju

Virtuela - Žena Koja Tajnu Zna
Bajo - Mladić Meka Srca i Tvrda Uda - nešto kao muž
Daćko Sraćko aka Fabio - Sin na dalekom otoku, miljenik žena i ovaca
BelzeBuba aka Gica Galaksija - Kći sisanče

NEPRIJATELJI

Draguljče - Zla Pajina sestra sa shoe-size-IQ-om ; sanja karijeru u filmu
Sabrina - Zla Pajina majka, pati od alergije na električne žarulje, sanja Virtuelu
Kasper - Pajin otac, sanja vinski gulaš, safaladu, srneći hrbat...

PRIJATELJI

Sanjcho - Žena koja je prehranila The Svadbas
Kum Bojko - Bubnjar i antiglobalist
Erik Degenerik - On Stvara Svet Oko Sebe
Tetka Kristla - Žena koja umije prepoznati dobru štiklu
Suzi J. - Društveni kroničar i posrnula makrobiotičarka, SMS pal
Tihana - Glumica i Ex-Cimerica

ZOO Cast:

Disa - Pajina extramaritalna ljubovca
Lentilka i Čečka aka Marx & Engels - Mačke koje ne poštuju privatno vlasništvo
Mara - Maca Patrijarh - RIP
Milivoj - Jednooki mačak Legenda - RIP
Antonio aka Tonči - Najdeblji mačak na Islandu
Mitzuko aka Cuki - Maca Padobranka - RIP
Kali - Felino-Ljepotica, Kum Bojkova konkubina
Jurica - Mačak-Huligan, nezakoniti Erikov sin s ladanja u okolici Tabora
Dali - Pas Nakazić - RIP
Mafla - Maca Generalica
Ajka - Debela Kuja
Brok - Disin prijatelj i susjed
Tara - Disina prijateljica
Moretti & Co. - Toskanski zečevi - RIP
Mora - Kuja Asasin

...Lista se kontinuirano nadopunjuje....


Arhiva

Izgubljeno-Nađeno (14): Ribar i Pionirka - 3 za 1: Krokodil, Medo & Vjeverka - Majke i kćeri (3): Virtuela i Mama - O Vojtechu - ŽTP Zelengrad - Entropa i druge priče iz Bohemije - Trijumf nade nad inteligencijom - Forwarduša - Vezir, slon i Mikulaš - Draga gošća - Češi, prihajamo! - Došlo momče iz svemira da me mazi, da me dira... - O jednoj propuštenoj prilici - When the party's over, turn out the lights - The Moćni Albion - Sa Sajma - Ođe ja na Sajam knjiga... - Milan Kundera - Uboga guščarica iz Zadimljenog zaljeva - Back in Bljak - Leda seli na jug - Kineska kuhinja - Precjednik - IQ Test - O prokletstvu socijaldemokracije - Nebo - Feminizam allegro - Majke i kćeri (2): Radka, Eva i baka + Prijateljice - Majka selica - Pernata prijateljstva i neprijateljstva - Pernata poznanstva - Traži se EGZORCIST - Treslo se brdo lave - Rođendani in absentia - Nepodobni - Istjerivanje zmajeva žudnje - Sudbinski susret kod Toshiba korala - Izgubljeno-Nađeno (13): Iza sedam gora + Pajo više ne stanuje ovdje - Monika više ne stanuje ovdje - Viđe Putina!!! - Eye Movement Desensitization - Majke i kćeri: Mirha i Arnela + Nicholasu Wintonu, sretan rođendan! - Kako smo se obogatili - Marko Vidojković: "Kandže" - Glađu do jadranske plaže - Izgubljeno-Nađeno (12): Aritmetika završene ljubavi + Elijahova stolica - Mahatma Update - Kokoška 2 i Kundera + Baba Jaga - Bubamare napadaju! + Jutarnji haiku - Srdelico, ova ti vrijedi - Lager Tango + Hillary u Qurcu - Sodoma, Gomora, Berlin i Tokio - Lovčevi zapisi - Masakr na plišanom jastučetu - Blogdek@meronsko nedonošće - Majstor i Virtuela - Mački i Inžinjeri - Izgubljeno_Nađeno (11): Balada o zaklanim zečevima - Pink&Punk - Razglednica od mame - Pirjati na maslacu - Noć padajućih zvijezda - Pepeljaro, generacijo moja! - Jedno ubojstvo i nekoliko sasvim male djece - Izgubljeno-Nađeno (10): Dnevnički zapisi, srpanj 2001 - Diskretni šarm malvazije - Češkim šarmom do igelitke - Hamlete, Hamlete!!! - Čitulja + Tajne šifre i skrivene poruke - Češko slavi! + Gdje je Domov moj (1): Margareta - Nedjeljom postam instrukcije - Striček - Izgubljeno-Nađeno (9): Štefek i Nadica - Nogometni dan, ja plutam baj-baj... - Sunce subotom - Svi moji porodi - Budi moj Valent-in! - Woof! - Duplex + Saldi Saldi! Utsala Utsala! - Put putuujeeeem!!! - Baksuz Terry + Pad - Ben had a bit of a fall... - El Presidente!!! - Izgubljeno-Nađeno (8): Prsten + Kurvin sin + Meni mucho drag lik - Nebeska stvorenja + Ring of Fire - Robertek - Božićna Rapsodija - Na sunčanoj cesti - Kralik utješitelj - Sirena sa Sjevera - Shalom Auslander, Beware of God: Waiting for Joe + Heimish Knows All + Somebody Up There Likes You - O Šćepankinom porodu - Arcimboldo - Moja voodoo kolekcija - Zaboraviti - Šnel šnel Šnapi + Hrčki koje niko niš ne pita - Boris Buden, Barikade: Recenzija + Sretan vam Dan Republike! - Jedna virilna - Dečko iz Vinkovaca - Suze i pingvini - Oh, Glory Day!!! - Starina Jeljcin + Neptunova mornarica - Izgubljeno-Nađeno (7): Utopenci - Kristalne noći i drugi demoni - Kratka forma, duga priča - Obznana - Virtuela voli Erika - Sjećanja jedne gejše - Nokia pamti - Kad jaganjci umuknu - Parapličko revisited + Izgubljeno-Nađeno (6): Sretni dani sitnih podlosti - Pjesnici su čuđenje u svijetu - Les Oreilles - Iz inozemnog tiska - Izgubljeno-Nađeno (5): Estetska jama - Hrenovka od tisuću tona - Ruža - Hitler na demirlih pendžeru - Jao, ljudi + Radimlja slavi - Šumska policija - Viktor Peljevin: Sveta knjiga vukodlaka (2) - Obznana - Viktor Peljevin: Sveta knjiga vukodlaka (1) - Napušena Srdelica - Začarata - Životi životinja, četveronožnih i dvonožnih - Kassel i Bujon - Nuklearna pastorala - Purgatorij - Bek in Flek - Viktor Jerofejev: Enciklopedija ruske duše (7) - Slunovrat - Junak našeg doba - Viktor Jerofejev: Enciklopedija ruske duše (6) - Izgubljeno-Nađeno (4): Mikrofon - Bling Bling Under the Ocean - Blues Dobrih Namjera - Jevgenij Zamjatin: "Mi" - Izgubljeno-Nađeno (3): Do poda! - Jelenino svedočanstvo - Klinika na kraju grada - Sirotinjo, i Belzebubu si teška... - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše" (5) - Što je tvoje jeste moje, Seka vrišti, išće svoje - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše" (4) - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše (3) - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše" (2) - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše" (1) - Izgubljeno-Nađeno (2): Pahuljice - U liftu - Rodbina iz Afrike - Izgubljeno-Nađeno (1): Crvena i Plava - Jan Švankmajer i Rodbina iz Texasa - Mrtva jesam, dakle nisam - Promeny - Vijesti iz bezsvijesti - Bromova u Carstvu Psihodelije - Bal na pomičnoj trakitraci - Anche I Ricchi Piangono (4) - Anche I Ricchi Piangono (3) - Anche i Ricchi Piangono (2) - Anche I Ricchi Piangono (1) - Xanadu za autostopere! - Altamira i još ponešto - Altamira obećanje - Krista za kralja! - Raste kao nada - Zamilovah se u Aliena - Ću da kupim šuze dok čekam na plesačke muze - Votre signe astrologique: Gemeaux! - Išo medo u dućan - Achtung! Achtung! Stevo na cesti! - Proces u Holešovicama - Kako ubiti Lentilku bez suvišnih zašto - Jedna dobra i jedna loša vijest - Ne mi dihat za ovratnik, koza nora - Pasmaterkuracpičkasisajebanje - La Danse Macabre - Povratak ratnice - Kurve, teroristice i druge zaposlene žene - Slavlje na Lezbosu - Bernardo Atxaga - "The Lone Man" - Černi pes - Tko je??? - Budi moja voda - Gospođice iz Avijona - Berliner krafnica - Vjetrenjače trulo srce - Milke i Burboni - Lepi Cane - Tina B. - Pisci i štakori - Triler - Nedjelja ujutro - Majke i sinovi (2) - O drami i njezinim žanrovima - Majke i sinovi (1) - Kostelecke delikatese + Franči i prijatelj - Priče iz divljine - Primavera - Disin udvarač - Subotnja - Jedna šećerna - Rozmarina beba - Kad si sretan lupi glavom ti o zid - Virtuelino plišano jastuče + Kokooodaaaak! - Zaboravom do identiteta - Putnik - I.R. Baboon - Sreća - O otajstvu spoznaje + Follow the Links - O djeci i roditeljima - Blatt Festival: Noć 4+5 - Pismo iz Helsinkija + Blatt Festival: Noć 3 - Blatt Festival: Noć 2 - Blatt Festival + YMCA - Traktori - Don Branko Sbutega 1952-2006 - Paljenje vještica u Bohemiji - Sa suđenja Brodskom - U životu svake žene jedan je presudan trenutak... - Magnum Ruža - Još iz "Gulaga" - Gulag priredba - Istinita priča - Šiškin - jedanput, dvaput, prodano!!! - Jelabuga - Braco i Seka - Nomen est Omen, est Roaming, est... - Eros i Tanatos (2) - Muke po Veneri - Eros & Tanatos - Vrati se, Mužu Broj 1!!! Sve ti je oprošteno!!! - Ubojite misli - Jahač na dupinu/delfinu/whatever - Dan sjećanja na žrtve Holokausta - Medek - Drama Queen - Andrija Warhola među Hrvatima - O psihomotoričkim (ne)sposobnostima, ljubiteljima dlakavih žena i još nekim sitnicama - Žmirkajuća svjetla i Svi + Sve - Nevolje s Nobelom - Burning Love - Sumrak slobode - Fatalne inverzije - Stara/Nova godina - Vrchni Prchni + Ana Žube Revisited - Dobrodošlica Vadičepu - Utz + Beauty killed the Beast - Tiha noć - Ljubav i patnja u Santa Feu - Blast from the Past - Katarina Krokodilova ljubi i ubija + Pajo u snijegu - O šupku i šupcima - Vođe i Heroji - Min Tanaka - Žrtva marketinga - Kako za/iz/liječiti slomljeno srce? - 7 + Bijeli Hotel - Uzgoj i odgoj ovaca te ine stoke sitnog zuba - Randy i Mikulaš - La Famiglia - Le soleil d'Austerlitz - Electronic Theatre - Ognjišta - Ljubav i prepreke - Jindrich Chalupecky - Poći ću s vama jer volim šalu + The Devil's Progress - Pablo Escobar - Mugimama is this monkeymusic? - Nobuyoshi Araki - Kristla + T.G.Ash + G.Grass - Mrs. Robinson - Pulp Fiction + Truch-Trach - Imagine Life After - Aenne Burda + Hermann Nitsch - Šta je pesnik mislio da kaže? - Muke po Veneri + Barbarin u Aziji + Glas + Ćurkom za bolji libido - Misterije Organizma + Osvrt na Ironiju - Tulum u Beču - Ptičja gripa u našem sokaku + Autoportret u makadamu - Rosa Parks - Oleg i Caroline skaču - Lactating Prego u Modnoj Patroli - Norman Davies - Independent People - Roman za žene - NeŽgance - Krvoproliće u Cetoni - Obožavanje Kunsta - Autoportret u travi - Ihajhaj i boca ruma! - Skandal+Reykjavik, petkom navečer - Marcel+Amnio - Album - Vita Activa - Wittgensteinov nećak - Stephen King+Na rubu pameti, Mirekove i moje - Annelies Štrba - Dveri Vrta Istočnoga - Sibirski masakr motornom pilom - Krici, jauci i šaputanja u posljednja dva tjedna - The White Stripes, Govno u Noći i Izlet na Slapovima - 20 Years On - Makondo - Vjerin Party i Mizerni Parketar - Noći i Dani - Produžavam penise. Jeftino! - Čečka, the Furious Snowflake!!! - Popjevka o ljeljenu+Pajo i Pata Patkovi - Teacup Storm - Pod novim krovovima - Spermolov na Simonovoj svadbi - Niccolo de Krizhanitjeva+Kako se Geoffrey Klempner obogatio i još ponešto - Rapsodija u Crvenom - Česi su šampinjoni! - Cold Water - Čičak - Krafnobacač - Kraljevstvo za centimentar!!! - Bang! Plonk! Plonk! Ovdje Radio Praha! - Nekoliko razloga ZA eutanaziju starih i nemoćnih

© Nataša BabićBlog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se