Virtuelino plišano jastuče http://blog.dnevnik.hr/virtuela

petak, 30.03.2007.

Bromova u Carstvu Psihodelije

Image Hosted by ImageShack.us

Neki je dan Pajo sreo bivšu ljubovcu u tramvaju - taman se uputila na sajam ezoterije! - pa ga je usput pozvala na otvorenje svoje najnovije izložbe. Gica i ja smo bile u Zagrebu pa smo vernisaž propustile, no zato smo danaske skoknule do galerije u susjedstvu pogledati što je nova u životu i radu moje zaklete neprijateljice i suparnice.

Ukratko, zidovi su bili pokriveni Teškom Psihodelijom inspiriranom Veronikinim putovanjem u Egipat i tamošnjim hramovima, a posebice boginjom Hathor i njenom misterioznom Tinky-Winky taškicom.
(Pročitati na Hunt&Kastner sajtu što o taškicama kaže sama autorica).
Sve skupa garnirano bezbrojnim pečurkama koje pozivaju na eufemistički rečeno, 'istraživanje novih dimenzija svijesti'.
Od prikazanog mi je najbolja keramička kopija te famozne Hathorine taškice koju je izradio keramičar čije sam ime zaboravila, ali može se naći na listi zahvalnici.

Sve u svemu, ova posljednja serija Veronikinih fotki nije baš moja šolja čaja, al ko voli nek izvoli. Taj vid eskapizma valjda ne korespondira s mojim, a što se tiče vizualija, moj fejvorit kič je onaj božićni, a psihodelija mi nikada nije bila nešto posebno mila. U svakom slučaju, nek si Bromova slobodno leti dimenzijama nadnaravnog, glavno da je više ne hodam oboružana nunčakama po praškoj kaldrmi kao onomad kada me pobješnjela šamanka vijala i prijetila frakturom lubanje, zubala i ključnih kostiju.

A kad sam se već raspisala o šamanima i plutanju rijekom bez obala - moja frendica Suzie, incognito celebrity u Toskani, inače vraški pametna i poduzetna cura, i sama boluje od umjerene new age viroze pa kad ju krenu alternativne dimenzije svijesti, zvjezdane putanje i grljenje stoljetnih hrastova u rosna proljetna jutra, njezin skepsom oboružani muž upozorava auditorijum: "Suzie is running naked in the fields again".

To je zbogradi epizode kada je Suzie po Umbriji tražila neku new age farmu pa kad je nije mogla naći, zaustavila automobil i pitala seljaka na kombajnu je l' zna gdi su newageri, a ovaj joj odgovorio:
"A??? Misliš oni što trče goli po polju????".

Od tog je doba golišavo trčanje po polju postalo dijelom kao neke naše interne spike. Kada netko opako zabrije u makrobiotičke uvarke, paralelne svjetove, aure i plazme, dežurni cinik nehajno odmahne rukom i primijeti: "Ah, taj jezdi gol po poljima".

I ondak prije par godina otvorim lokalni pregled zbivanja u gradu, filmovi, kazališta, izložbe, koncerti, a unutra feature story o Pajinoj ex-ljubovci kojoj je BTW zaštitni znak autoportret u Evinom kostimu, a ova mahnito trči u žitnome polju, ko od majke rođena!
Koincidencija slučaja, rekla bi baka Zora.
Ajd', bar nema alergiju na pelud....

30.03.2007. u 22:52 • 8 KomentaraPrint#^

utorak, 27.03.2007.

Bal na pomičnoj trakitraciAjooooj, morala bih delat, rintat, pracovat, burning midnight oil, a ne da mi se pa gledam best of Jubitu.
Ovi su me mladići baš oraspoložili - ne želim znati koliko su puta ponavljali svoj ples urnebes.
Gundžalo se preimenovao u Erik Degenerik. Dobar PR move, velim ja.

27.03.2007. u 23:46 • 6 KomentaraPrint#^

subota, 24.03.2007.

Kukurikuuu!!!!

Gundžalo traži da mu pokažem kako staviti link. Pa, eto!

24.03.2007. u 14:39 • 5 KomentaraPrint#^

srijeda, 14.03.2007.

Anche I Ricchi Piangono (4)

Image Hosted by ImageShack.us

Epizoda: Filipa Renča lavovima!!!

Ajme, rijetki moji, no probrani čitatelji, milijun isprika za ovaj stvarno zakašnjeli nastavak Sage o Svobodovima - prvo me ukočilo u leđima pa me hitna vozila u bolnicu (vrlo zabavno o čemu ću nekom drugom prilikom), pa je Gica slavila prvi rođendan i trebalo je organizirati + preživjeti najezdu tek prohodalih sisavaca, ondak se Gica razbolila pa nisam mogla do zahoda, a da ne kažem da već mjesecima ne mogu raditi noću, jerbo nam je tuten Tihana koja spava u sobi s kompjutorima, a laptop krepaje.

No, sad je vrag odnio šalu, idem prekosutra na deset dana u Zgb, a tamo sasvim sigurno neću ni prismrditi onlajn tako da vam šaljem jedno maltene SMS kratko izvješće kako je tekao nastavak naše češke nanizanke.

Elem, kad je onomad žutilo totalno podivljalo optužujući Vendulu i misterioznog ljubavnika za Karelovo ubojstvo, Vendula se ukazala na nacionalnoj televiziji i ispričala svoju verziju priče. Bla, bla, Karel je bolovao od kliničke depresije i nije se liječio.

Zajedno s ostatkom nacije, u svome je domu Vendulino obraćanje javnosti pratio i Filip Renč, po zanimanju filmsko-kazališni režiser, a po vokaciji jedna sasvim autentična budala.

Renč je režirao posljednji Svobodov mjuzikl "Golem" i po vlastitoj tvrdnji, imao priliku dobro upoznati Karela iako 'baš nisu bili toliko bliski da bi ga smatrao prijateljem'. Neposredno nakon Karelovog samoubojstva, Renč je bio među najglasnijima koji je po tabloidima trumpetao da je Svoboda ubijen i da se 'zna' tko je za to odgovorna, he-he!

Kada je Renč odgledao Vendulu u "Krhotinama" (imate link dolje), budala je poslala SMS da l' Venduli ili njenom menadžeru, nisam sigurna, sljedećeg sadržaja: "Sjajan glumački nastup!".

Da maksimalno skratim priču, taj je SMS došao do novinara i tu je pukla teška bruka, jer se Renč dao u gorljivo opovrgavanje Venduline verzije događaja tvrdeći da je apsolutna laž da je Karel bio 'lud' te da je u Vendulinom interesu da Karela prikaže kao 'luđaka', jer upravo je ona kriva - kao loša supruga - da se dogodilo to što se dogodilo. Tko je vidio da doista ucviljena supruga uopće daje intervju, a da je pri tome počešljana i dotjerana??? Ovo je bio citat.

U Vendulinu je obranu skočio Petr Muk, dobar Karelov prijatelj koji se i sam liječi od bipolarke (manične depresije). Muk je rekao da je s Karelom razgovarao o bolesti i da mu je najteže to što ga on osobno nije odveo drugom liječniku koji bi mu propisao litij i adekvatne lijekove.

Renč je Muka odpizdio komentarom da je Muk boravio u ludnici (nakon pokušaja samoubojstva) pa se njegovo mišljenje kao ne pika.

Ondak je došao sprovod.

E, to je bio događaj!!!

Iz prijateljske Slovačke, gdje je radio kao glazbeni producent, došao je Karelov 26-godišnji sin Petr (mediji zlobno pripomenuše da je sa sobom doveo 'prijateljicu', CIGANKU!!!). Iz daleke pak Amerike stigla je Jana, 36-godišnja kći koja ima obitelj u LA-u.

Danima su trajale spekulacije tko je od njih dvoje otišao do Vendule, tko nije, razgovaraju li 'djeca' s udovicom, hektolitri printa utukoše se na 'analize' kako će se raspodijeliti respektabilna Karelova imovina...

BTW, jedna od mojih fejvorit naslovnica: Vendulina fotka s natpisom "S igelitkom došla, s igelitkom će i otići!"
Igelitka je lokalni naziv za plastičnu vrećicu.

Ondak smo saznali da su se djeca i Vendula dogovorili kako će izgledati sprovod.
Karela će kremirati, a tijekom obreda pustit će tri njegove pjesme: svatko bira po jednu. Ne sjećam se što su izabrali Jana i Petr, neke uspješnice iz mlađih Svobodovih dana, a Vendula se odlučila za "Ljubavi moja", tako nekako, koju je Karel napisao i posvetio upravo njoj.

I dođe taj dan, pred grobljem na Strašnicama skupila se gomila svijeta, naokolo parkirana ambulantna kola, TV ekipe, znatiželjnici...

Počinje predstava.

Prvi šok: djeca i Vendula ne dolaze zajedno već odvojeno.

Drugi šok: Vendula odjenula teški dopičnjak s vrtoglavim štiklama, šeširić s til koprenom, a nokte nalakirala plameno crvenim lakom. Priliči li ucviljenoj udovici takav look?
(Kasnije od Vendule saznadosmo da je Karel najviše volio baš taj outfit - naf o seksualnim sklonostima pokojnika).

Šok treći: U prednji red, gdje sjedi obitelj, dolazi Filip Renč s prijateljicom!

Šok četvri: Filip Renč i prijateljica sjedaju u prvi red, između Renča i Vendule sjedi samo unezvjerena Renčova pratilja. Renč na nosu drži metalik očale, odjenuo je crni mafijaški outfit, Vendula se pravi da ga ne primjećuje. Na licu Renčove pratilje izraz: upravo sam progutala kišnu glistu.

Šok peti: Sviraju se Karelove skladbe, a kad počne ona Vendulina "Ljubavi moja", poludrogirana i uplakana udova ustaje u čemu je u stopu slijedi cijela dvorana uključujući i rodbinu iz prvog reda, no DJECA S FILIPOM RENČOM OSTAJU SJEDITI!!!!

Skandal godine!!!

Te sam večeri nekoliko sati iščitaval češke forume i komentare o pogrebu.
Da nije stvarno, bilo bi urnebesno!

Većina ekipe popizdila na Renča, jer kao nije red da se uvalio među familiju, ali iznad svega se komentiralo demonstrativno sjedenje tijekom 'Venduline pjesme'.
Ondak saznadosmo da je Renča u prvi red pozvao sin Petr. Kao izraz poštovanja prema očevom kolegi i prijatelju koji nije dopustio da se Svoboda proglasi 'luđakom' i depresivnim bolesnikom.

DIGRESIJA: Nestala mi je luda mačka, Lentilka. Moram je ići tražiti pa ne stižem dovršiti post kak se spada.

Nastavljam telegrafski.

Renč dobio SMS grozbe - rastrubio po medijima da mu se prijeti životom, ali da bi on svoj časni čin (pogreb, prvi red, sjedenje) ponovio.
Vendulini onlajn prijatelji iznose DOKAZ da se Svoboda ubio te da nije posrijedi nevjera - naime: da je Vendula imala ljubavnika, Karel bi ubio nju. Ova je tvrdnja prihvaćena aklamacijom.
Jana se vratila u LA. Šutke.
Petr se javio u novine da brak njegovog oca i Vendule nije bio sretan te da ga je strah kako će zla maćeha spiskati pare koje zakonski spadaju njegovog malog polubrata Jakuba. Bilo bi najbolje da mu ih pričuva Petr do punoljetnosti.
Tabloidi popizdili na Vendulu da je odmah počela raditi. Valjda im se ne uklapa u sliku s igelitkom.
Udruga psihijatara reagirala na idiotluke Filipa Renča, no tko njih šiša? Da su čemu, ne bi radili s luđacima!
Jedna od posljednjih naslovnica - uslikalo Vendulu kako ulazi u nekakvu zgradu, dok gura vrata zadigla joj se majica.
Naslov: "Skandal!!!! Pokazuje trbuh u javnosti!!!!".

Idem tražiti blentaču mačku...

14.03.2007. u 09:00 • 5 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

1001 praška noć

Natasa Babic

Create Your Badge

UDIJELI SIROTINJI - KUPI PRIMJERAK!!!
Image Hosted by ImageShack.usadopt your own virtual pet!


Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us


Bond djevojka u mirovini:
Vila Zaboravka

Plaćeni Oglas

Agnus Diabolik
Babl
Belka
CatMarica
Daathian
Delfina
Dvizga
Markiz
Marole!
Nemanja
Remi
Skaska
Spada
Srdelica
Stroke
SuziQ
Zub
Wall
Xiola
ŽTP Zelengrad

Igraju

Virtuela - Žena Koja Tajnu Zna
Bajo - Mladić Meka Srca i Tvrda Uda - nešto kao muž
Daćko Sraćko aka Fabio - Sin na dalekom otoku, miljenik žena i ovaca
BelzeBuba aka Gica Galaksija - Kći sisanče

NEPRIJATELJI

Draguljče - Zla Pajina sestra sa shoe-size-IQ-om ; sanja karijeru u filmu
Sabrina - Zla Pajina majka, pati od alergije na električne žarulje, sanja Virtuelu
Kasper - Pajin otac, sanja vinski gulaš, safaladu, srneći hrbat...

PRIJATELJI

Sanjcho - Žena koja je prehranila The Svadbas
Kum Bojko - Bubnjar i antiglobalist
Erik Degenerik - On Stvara Svet Oko Sebe
Tetka Kristla - Žena koja umije prepoznati dobru štiklu
Suzi J. - Društveni kroničar i posrnula makrobiotičarka, SMS pal
Tihana - Glumica i Ex-Cimerica

ZOO Cast:

Disa - Pajina extramaritalna ljubovca
Lentilka i Čečka aka Marx & Engels - Mačke koje ne poštuju privatno vlasništvo
Mara - Maca Patrijarh - RIP
Milivoj - Jednooki mačak Legenda - RIP
Antonio aka Tonči - Najdeblji mačak na Islandu
Mitzuko aka Cuki - Maca Padobranka - RIP
Kali - Felino-Ljepotica, Kum Bojkova konkubina
Jurica - Mačak-Huligan, nezakoniti Erikov sin s ladanja u okolici Tabora
Dali - Pas Nakazić - RIP
Mafla - Maca Generalica
Ajka - Debela Kuja
Brok - Disin prijatelj i susjed
Tara - Disina prijateljica
Moretti & Co. - Toskanski zečevi - RIP
Mora - Kuja Asasin

...Lista se kontinuirano nadopunjuje....


Arhiva

Izgubljeno-Nađeno (14): Ribar i Pionirka - 3 za 1: Krokodil, Medo & Vjeverka - Majke i kćeri (3): Virtuela i Mama - O Vojtechu - ŽTP Zelengrad - Entropa i druge priče iz Bohemije - Trijumf nade nad inteligencijom - Forwarduša - Vezir, slon i Mikulaš - Draga gošća - Češi, prihajamo! - Došlo momče iz svemira da me mazi, da me dira... - O jednoj propuštenoj prilici - When the party's over, turn out the lights - The Moćni Albion - Sa Sajma - Ođe ja na Sajam knjiga... - Milan Kundera - Uboga guščarica iz Zadimljenog zaljeva - Back in Bljak - Leda seli na jug - Kineska kuhinja - Precjednik - IQ Test - O prokletstvu socijaldemokracije - Nebo - Feminizam allegro - Majke i kćeri (2): Radka, Eva i baka + Prijateljice - Majka selica - Pernata prijateljstva i neprijateljstva - Pernata poznanstva - Traži se EGZORCIST - Treslo se brdo lave - Rođendani in absentia - Nepodobni - Istjerivanje zmajeva žudnje - Sudbinski susret kod Toshiba korala - Izgubljeno-Nađeno (13): Iza sedam gora + Pajo više ne stanuje ovdje - Monika više ne stanuje ovdje - Viđe Putina!!! - Eye Movement Desensitization - Majke i kćeri: Mirha i Arnela + Nicholasu Wintonu, sretan rođendan! - Kako smo se obogatili - Marko Vidojković: "Kandže" - Glađu do jadranske plaže - Izgubljeno-Nađeno (12): Aritmetika završene ljubavi + Elijahova stolica - Mahatma Update - Kokoška 2 i Kundera + Baba Jaga - Bubamare napadaju! + Jutarnji haiku - Srdelico, ova ti vrijedi - Lager Tango + Hillary u Qurcu - Sodoma, Gomora, Berlin i Tokio - Lovčevi zapisi - Masakr na plišanom jastučetu - Blogdek@meronsko nedonošće - Majstor i Virtuela - Mački i Inžinjeri - Izgubljeno_Nađeno (11): Balada o zaklanim zečevima - Pink&Punk - Razglednica od mame - Pirjati na maslacu - Noć padajućih zvijezda - Pepeljaro, generacijo moja! - Jedno ubojstvo i nekoliko sasvim male djece - Izgubljeno-Nađeno (10): Dnevnički zapisi, srpanj 2001 - Diskretni šarm malvazije - Češkim šarmom do igelitke - Hamlete, Hamlete!!! - Čitulja + Tajne šifre i skrivene poruke - Češko slavi! + Gdje je Domov moj (1): Margareta - Nedjeljom postam instrukcije - Striček - Izgubljeno-Nađeno (9): Štefek i Nadica - Nogometni dan, ja plutam baj-baj... - Sunce subotom - Svi moji porodi - Budi moj Valent-in! - Woof! - Duplex + Saldi Saldi! Utsala Utsala! - Put putuujeeeem!!! - Baksuz Terry + Pad - Ben had a bit of a fall... - El Presidente!!! - Izgubljeno-Nađeno (8): Prsten + Kurvin sin + Meni mucho drag lik - Nebeska stvorenja + Ring of Fire - Robertek - Božićna Rapsodija - Na sunčanoj cesti - Kralik utješitelj - Sirena sa Sjevera - Shalom Auslander, Beware of God: Waiting for Joe + Heimish Knows All + Somebody Up There Likes You - O Šćepankinom porodu - Arcimboldo - Moja voodoo kolekcija - Zaboraviti - Šnel šnel Šnapi + Hrčki koje niko niš ne pita - Boris Buden, Barikade: Recenzija + Sretan vam Dan Republike! - Jedna virilna - Dečko iz Vinkovaca - Suze i pingvini - Oh, Glory Day!!! - Starina Jeljcin + Neptunova mornarica - Izgubljeno-Nađeno (7): Utopenci - Kristalne noći i drugi demoni - Kratka forma, duga priča - Obznana - Virtuela voli Erika - Sjećanja jedne gejše - Nokia pamti - Kad jaganjci umuknu - Parapličko revisited + Izgubljeno-Nađeno (6): Sretni dani sitnih podlosti - Pjesnici su čuđenje u svijetu - Les Oreilles - Iz inozemnog tiska - Izgubljeno-Nađeno (5): Estetska jama - Hrenovka od tisuću tona - Ruža - Hitler na demirlih pendžeru - Jao, ljudi + Radimlja slavi - Šumska policija - Viktor Peljevin: Sveta knjiga vukodlaka (2) - Obznana - Viktor Peljevin: Sveta knjiga vukodlaka (1) - Napušena Srdelica - Začarata - Životi životinja, četveronožnih i dvonožnih - Kassel i Bujon - Nuklearna pastorala - Purgatorij - Bek in Flek - Viktor Jerofejev: Enciklopedija ruske duše (7) - Slunovrat - Junak našeg doba - Viktor Jerofejev: Enciklopedija ruske duše (6) - Izgubljeno-Nađeno (4): Mikrofon - Bling Bling Under the Ocean - Blues Dobrih Namjera - Jevgenij Zamjatin: "Mi" - Izgubljeno-Nađeno (3): Do poda! - Jelenino svedočanstvo - Klinika na kraju grada - Sirotinjo, i Belzebubu si teška... - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše" (5) - Što je tvoje jeste moje, Seka vrišti, išće svoje - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše" (4) - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše (3) - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše" (2) - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše" (1) - Izgubljeno-Nađeno (2): Pahuljice - U liftu - Rodbina iz Afrike - Izgubljeno-Nađeno (1): Crvena i Plava - Jan Švankmajer i Rodbina iz Texasa - Mrtva jesam, dakle nisam - Promeny - Vijesti iz bezsvijesti - Bromova u Carstvu Psihodelije - Bal na pomičnoj trakitraci - Anche I Ricchi Piangono (4) - Anche I Ricchi Piangono (3) - Anche i Ricchi Piangono (2) - Anche I Ricchi Piangono (1) - Xanadu za autostopere! - Altamira i još ponešto - Altamira obećanje - Krista za kralja! - Raste kao nada - Zamilovah se u Aliena - Ću da kupim šuze dok čekam na plesačke muze - Votre signe astrologique: Gemeaux! - Išo medo u dućan - Achtung! Achtung! Stevo na cesti! - Proces u Holešovicama - Kako ubiti Lentilku bez suvišnih zašto - Jedna dobra i jedna loša vijest - Ne mi dihat za ovratnik, koza nora - Pasmaterkuracpičkasisajebanje - La Danse Macabre - Povratak ratnice - Kurve, teroristice i druge zaposlene žene - Slavlje na Lezbosu - Bernardo Atxaga - "The Lone Man" - Černi pes - Tko je??? - Budi moja voda - Gospođice iz Avijona - Berliner krafnica - Vjetrenjače trulo srce - Milke i Burboni - Lepi Cane - Tina B. - Pisci i štakori - Triler - Nedjelja ujutro - Majke i sinovi (2) - O drami i njezinim žanrovima - Majke i sinovi (1) - Kostelecke delikatese + Franči i prijatelj - Priče iz divljine - Primavera - Disin udvarač - Subotnja - Jedna šećerna - Rozmarina beba - Kad si sretan lupi glavom ti o zid - Virtuelino plišano jastuče + Kokooodaaaak! - Zaboravom do identiteta - Putnik - I.R. Baboon - Sreća - O otajstvu spoznaje + Follow the Links - O djeci i roditeljima - Blatt Festival: Noć 4+5 - Pismo iz Helsinkija + Blatt Festival: Noć 3 - Blatt Festival: Noć 2 - Blatt Festival + YMCA - Traktori - Don Branko Sbutega 1952-2006 - Paljenje vještica u Bohemiji - Sa suđenja Brodskom - U životu svake žene jedan je presudan trenutak... - Magnum Ruža - Još iz "Gulaga" - Gulag priredba - Istinita priča - Šiškin - jedanput, dvaput, prodano!!! - Jelabuga - Braco i Seka - Nomen est Omen, est Roaming, est... - Eros i Tanatos (2) - Muke po Veneri - Eros & Tanatos - Vrati se, Mužu Broj 1!!! Sve ti je oprošteno!!! - Ubojite misli - Jahač na dupinu/delfinu/whatever - Dan sjećanja na žrtve Holokausta - Medek - Drama Queen - Andrija Warhola među Hrvatima - O psihomotoričkim (ne)sposobnostima, ljubiteljima dlakavih žena i još nekim sitnicama - Žmirkajuća svjetla i Svi + Sve - Nevolje s Nobelom - Burning Love - Sumrak slobode - Fatalne inverzije - Stara/Nova godina - Vrchni Prchni + Ana Žube Revisited - Dobrodošlica Vadičepu - Utz + Beauty killed the Beast - Tiha noć - Ljubav i patnja u Santa Feu - Blast from the Past - Katarina Krokodilova ljubi i ubija + Pajo u snijegu - O šupku i šupcima - Vođe i Heroji - Min Tanaka - Žrtva marketinga - Kako za/iz/liječiti slomljeno srce? - 7 + Bijeli Hotel - Uzgoj i odgoj ovaca te ine stoke sitnog zuba - Randy i Mikulaš - La Famiglia - Le soleil d'Austerlitz - Electronic Theatre - Ognjišta - Ljubav i prepreke - Jindrich Chalupecky - Poći ću s vama jer volim šalu + The Devil's Progress - Pablo Escobar - Mugimama is this monkeymusic? - Nobuyoshi Araki - Kristla + T.G.Ash + G.Grass - Mrs. Robinson - Pulp Fiction + Truch-Trach - Imagine Life After - Aenne Burda + Hermann Nitsch - Šta je pesnik mislio da kaže? - Muke po Veneri + Barbarin u Aziji + Glas + Ćurkom za bolji libido - Misterije Organizma + Osvrt na Ironiju - Tulum u Beču - Ptičja gripa u našem sokaku + Autoportret u makadamu - Rosa Parks - Oleg i Caroline skaču - Lactating Prego u Modnoj Patroli - Norman Davies - Independent People - Roman za žene - NeŽgance - Krvoproliće u Cetoni - Obožavanje Kunsta - Autoportret u travi - Ihajhaj i boca ruma! - Skandal+Reykjavik, petkom navečer - Marcel+Amnio - Album - Vita Activa - Wittgensteinov nećak - Stephen King+Na rubu pameti, Mirekove i moje - Annelies Štrba - Dveri Vrta Istočnoga - Sibirski masakr motornom pilom - Krici, jauci i šaputanja u posljednja dva tjedna - The White Stripes, Govno u Noći i Izlet na Slapovima - 20 Years On - Makondo - Vjerin Party i Mizerni Parketar - Noći i Dani - Produžavam penise. Jeftino! - Čečka, the Furious Snowflake!!! - Popjevka o ljeljenu+Pajo i Pata Patkovi - Teacup Storm - Pod novim krovovima - Spermolov na Simonovoj svadbi - Niccolo de Krizhanitjeva+Kako se Geoffrey Klempner obogatio i još ponešto - Rapsodija u Crvenom - Česi su šampinjoni! - Cold Water - Čičak - Krafnobacač - Kraljevstvo za centimentar!!! - Bang! Plonk! Plonk! Ovdje Radio Praha! - Nekoliko razloga ZA eutanaziju starih i nemoćnih

© Nataša BabićBlog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se