četvrtak, 25.05.2006.

Kancelar i Feldmaršal!!! - ekskluzivni intervju pobjednika!!!

Malo sam se usro kad su došli po mene da napravim ovaj intervju. Mislijo sam: Pajo sasi najebo! Jebla te lojalnost prema Velikom Precjedniku adrianu! Bijo sam se zajebo i to debelo! Došavši u netom ratom razrušenu Villu Lenije bivšeg diktatora adriana zateko sam vesela i ozarena lica osloboditelja: Kancelara Robiju(novog Velikog predsjednika -opaska autora teksta PP) i njegovu desnu ruku Feldmaršala Kilvara. Bijo sam napet, al prevarijo sam se…
-Vidi ga napet je, ha ha, očemo ga zapet? – veselo je dobacijo Kancelar Robija mislivši na mene.
- Nećemo ga napet posto je zapet ha ha, igračemo s njim čvoke da se opusti- duhovito odgovori Feldmaršal Kilvar mislivši na mene.
Zaigrali smo igru čvoke kako bi se ja opustijo, te je Kancelar Robija pičnijo prvu čvoku meni o glavu, a Feldmaršal Kilvar uzvratijo na isto mjesto.
-Šta misliš koje jače opićijo? – zapitaše u glas te pritom mjereči piše koji ima veću ne obazirući se na mene dok je Guzo iz prikrajka čistijo pištolje koji je inaće radijo u generalštabu ko oružar.
- Ne znam, nisam osjetijo – odgovorim lažući iz čistog straha.
-Lažeš, kolaboracijinsto!!- usplahiri se Robija te napne prst između kažiprsta i palca i opići čvoku nevjerojatnom preciznošću.
-De dobro je, ej Robija! Ne valja! –usprotivi se Feldmaršal Kilvar.
-Kako ne valja? Vidiš da je pogodatak bio čist ko suza. Oma je Pajo zalego!
- Ne valja! Švero si!
- Kako Švero??? Pitaćemo Paju. Pajo, jesam švero?
Pajo: Živijooooooooo Ribar i to crniiiiiiiii!!!
- Mislim da je vrijeme da krenemo na intervju Feldmaršale! – kaže zabrinuto Kancelar Robija.
Tu se obojica složiše, a i ja skupa s njima te krenemo u razgovor. Evo što je zabilježijo magnetofon:


Bilo je brate nategnito



-Rat je napokon gotov. Kakav je to osjecaj kad si pobjedijo? Jeste li ocekivali takvu velicanstvenu pobjedu?
Kancelar Robija: Kakav je osjećaj dobit rat bez borbe? Nikakav! Otimalo se dva dana i predalo. Trebali smo poslat babe na njih.
Feldmaršal Kilvar: Ne, nisam, a i osjećaj je jadan. Ko što sam već bijo izjavijo u medijumima, očekivo sam žilav otpr, kršenje ljucki prava, mučenja, logore, genocid i to sve već to šta ide uz rat, a ono predaše se ko neki TETKARI. Moram napomenit da mi ipak nije bilo svejedno i da sam par dana poslo obitelj u Minken. Bilo je brate nategnito.


Image Hosted by ImageShack.us
/Andrijane? Di se skrivaš?/


-Što je dovelo do ove odluke da napravite puć i svrgnete sa vlasti pokojnog diktatora Velikog Precjednika adriana?
Kancelar Robija: Neimaština, glad i sirotinja. Narod je bio gladan i mršav, a predsjednik se sve više debljao.
Feldmaršal Kilvar: Vlast je zato bolan…E , jel mogu dalje na bosanskom?


- Može ba, prićaj!
Feldmaršal Kilvar: .. di sam ono stao?

Image Hosted by ImageShack.us
/Dani ponosa i slave.../

- U govno!
Feldmaršal Kilvar: A, ja! Vlast je bolan zato da se ruši, al ono pravo daji više nema, kontaš? Andrijan je inače meni, vako drag drug, nemoj mislt da sam peder, zanjega ba neznam, al neam ništa protiv njega lićno, politka je to. Drugo, zapostavjo je narod, odo se porocma, samo je nešta prozivo i prebrojavo. Treće, nije dao izbore, uzo je apsolutnu vlast, kontaš, ono, nije dao drugma da i oni osjete malo sevapa . Jas lićno nadam dać Robija bit više demokracki i da ć nakon godnu dana objavt referemdum za novog prjecjednika, ako ne, jope ćmo ušumu, jebo ga pita.

Image Hosted by ImageShack.us
/"OBA SU PALA!!"-uskliknijo je Feldmaršal pri tom nemisleći na Kancelara Robiju/


-Nevjerojatna kratkoća rata iznenadila je mnoge vojne izvjestitelje, Rečimo televizija iz Bijafre nije stigla ni doputovati, a rat je vec gotov? Kako to komentirate?
Kancelar Robija: (kratko i jasno-op.PP) Pičke!
Feldmaršal Kilvar: To komentiram blickrigom.


-Šta je doprinjelo porazu regularne vojske VP adriana? Nedostatak motiva? Loša hrana na fronti? Uspavanost Velikog Precjednika? Koji kurac?
Kancelar Robija: Koje vojske? To bila vojska? Nemoj sramotit muškarce u odorama. Ta šaćica što kupuje patike za odlikaše u trgovinama se ne zove vojska Jel ti to mene..?

- Nisam mislijo, majkemi. Meni je to sve ličilo na špilšul…Mislijo sam reć kako ste to sve sa lakoćom dobili…nebi više čvoku, jel može?
Kancelar Robija i Feldmaršal: Eto nema čvoke, a evo zato jedan pap! Ha ha ha…
nije pap nego faf, jebemteuglavu, evo još jedan ha ha ha-povikaše slozno u glas!(opaska redakcije PP)
Feldmaršal Kilvar:Da se vratimo prijašnjem pitanju. Sve to pomalo i odjedared. Uljuljkali su se u svojoj sigurnosti, a mi smo rovašili, imali smo krtice u njiovim redovima, al ono pravo, postavli smo jim mikrahone i kamere pokući, reko jim ja, aj ono ko fol igraćmo se big bradera, tus vam kamare, al nema filma, samo ono ko fol, kontaš, a ono mauna, bilo filma, sve mi snimali, poslije se smijali kod Robije kasmo gledali to, ono, šega do jaja


-Iz pouzdanih izvora sam saznao da je operacija „Vrtni patuljak u vrt, Robiju za predsjednika jer mu je krut!“ pripremana godinu dana u strogoj tajnosti. Kako da su tajne sluzbe pokojnog diktatora adriana tako omanule te ga nisu izvjestile na vrijeme o državnom udaru?
Kancelar Robija: Samo su se prežderavali narodnim stečevinama i razmnožavali između istih spolova. Njih nije bila briga za ništa. Sve su zapustili. I travu u vrtu su zapustili. Nisu ni kosili.
Feldmaršal Kilvar: Heh,štajaznam, radlo se, ono pravo, uljuljkali su se u svojoj sigurnosti, a mi smo rovašili, imali smo krtice u njiovim redovima, al ono pravo, postavli smo jim mikrahone i kamere pokući, reko jim ja, aj ono ko fol igraćmo se big bradera, tus vam kamare, al nema filma, samo ono ko fol, kontaš, a ono mauna, bilo filma, sve mi snimali, poslije se smijali kod Robije kasmo gledali to, ono, šega do jaja


-Koliki je doprinos Feldmarsala Kilvara ovoj pobjedi?
Kancelar Robija: Doista značajan. Bez njegovog ratnog iskustva morao bih sam potamanit gamad, pa bi rat trajao 4 umjesto2 dana.
Feldmaršal Kilvar: Ja sam Robiji, nešta ko ono Kardelj što je bijo Titi, ono pravo, jaran, kontaš, vjerovalsmo si.


-Ceka li napokon bolje sutra stanovnike Republike Vinkovci tj. hr.soc.grad.vinkovci? Kakve promjene mozemo ocekivati?
Kancelar Robija: Velike. Vrijeme će pokazati svoje. Planiramo obnovit Pik-ovu zgradu i tamo zaposlit sinove, snaje i šogorice podobnih. Studentske kredite i stipendije samo za njih. Ne za odlikaše. Za njia! Firme i poslove za njia. Sve za njia.
Feldmaršal Kilvar: Ja mislim da ji nećeka ništa dobro. Ono, ako budu prava raja, biće jim isto vako, ako ne, biće pizdarija.


-.Hoce li se uskoro i u EU, naravno dobro naoruzani kako bi se i tamo uvela jedna pozitivna diktatura?
Kancelar Robija: Prvo da sredimo govna u svom dvorištu, a onda u tuđem. Europa će past na koljena kad dođe vrijeme za to.
Feldmaršal Kivar: Štas mene tiće, ne idem ja nikud, a on akć, širok mu dunav ravan serem.


-Da li je ovaj drzavni udar dao ocekivane pozitivne rezultate i jesu li smjernice pravilno usmjerene prema boljitku svih, ako izuzmemo one koji nisu il su dobili negativnu injekciju, u smislu da su ipak pravovremeno reagirali? Jel kuzite sto ocu pitati?
Kancelar Robija: Naravno da je dao očekivane rezultate. Kome će bit dobro taj već zna. Oni koji nisu bili sa nama nego sa njima znaju di im je mjesto. Šta je za tebe pravovremeno? To ga nema. Ili od početka ili nikako. Ne kužimo šta hoćeš da pitaš.
Feldmaršal Kilvar: Jebem i ja tebi!


Image Hosted by ImageShack.us
/PASIJA-Pokojni Veliki Precjednik ide u susret Stvoritelju sa rijecima: "Samo Vas Ja mogu uvesti u carsko nebesko". Isprača ga novopečeni Predsjednik/

-Šta ce biti sa svrgnutim pokojnim predsjednikom i njegovim pristašama?
Kancelar Robija: Bit će sluge novoj vlasti. Instrumenti za iskorištavanje.
Feldmaršal Kilvar: Pripremli smo logorsko-radno-odgojnu ustanovu zatvorenog tipa za preodgoj, tzv. gulaš, a poslije ćmo jim dat funkcije, ako se budu pokazali ko prava raja, kontaš.


-I za kraj: zasto se Severina plasirala tako nisko na top ljestvici Eurosonga?
Kancelar Robija: Njen film nije ostavio dobar dojam na ljubitelje kućne pornografije. Na kraju filma se obrisala ručnikom što je bila velika greška.
Feldmaršal Kilvar: zato što je koza

- 11:04 - Komentariši (6) - Izprimtaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.