Glupi kriminalac

srijeda , 22.11.2006.

Bio sam prekjuče na sudu sa nespretnim, visokim korumpiranim policajcem koji me tuži za klevetu lika i djela te uvredu časti. On je nešto pomagao nekim švercerima, a uz to je jebavao pevaljku narodne glazbe. Što je najbolje on uopće ne poriče da je umiješan u neviđenu korupcionašku aferu, niti to da je bio s pevaljkom.

Šta njega boli?

- Poštovani sude, u članku sam satirično prikazan kao neki glupi kriminalac, nisam mjesec dana izlazio u kafiće i klubove od sramote.

Ne izlaze mi njegove riječi iz ušiju već dva dana.

U ovoj je državi ok biti ratni zločinac, svi suosjećaju s tipom koji je starcu nalijevao sumpornu kiselinu iz akumulatora u usta dok mu ona nije spržila unutarnje organe. Ok je biti i pretvorbeni kriminalac, uništit stotine firmi. Ok je biti i kriminalac, to je cool. Ali nije ok biti glupi kriminalac. Ako je neko glupi kriminalac ne smije u disko jer mu sponzoruše onda ne daju minđe. Još je gore što je pevaljka neuspješna i ktome krive vjere.

To je uvredljivo i nanosi nezamislive duševne boli.

Sva je sreća da je imao jeftinog odvjetnika a ja skupog inače bih nagrabusio. Glupi kriminalac. Oduzeo mi je sve u svemu četiri radna dana svojim budalaštinama.

<< Arhiva >>