Mangala Garden Vila

22.07.2015.

Mangala Garden Vila se nalazi u Nha Trang Ocean Villas Resort, između obale u Istočno more i planine Ng Han. U Feng Shui, ova situacija je poznat kao "vode ispred i planine u pozadini." Život Mangal pomaže da se brine o svom tijelu i umu. Hotel nudi besplatno parkiralište. Hotel nudi razne mogućnosti rekreacije. Ljubazno osoblje, velike objekte i blizina sve što Danang ponuda su tri velika razloga zbog kojih biste trebali ostati na Mangala Garden Vila. Other, od obuke u orijentaciji u prostoru, koristi "pravu hranu" kako bi tijelo i um zajedno u harmoniji. Gosti mogu uživati u pogledu na vrt iz sobe. Gosti mogu uživati u pogledu na vrt iz sobe. Mangala vrt pronaći ćete teniski teren i fitness centar. Ostale usluge koje nudi hotel uključuju vodene sportove i zajednički dnevni boravak. Također možete sudjelovati u specijalnim dnevnim programima koji će poboljšati osjećaj Mangala. Na ponudi trening meditacije, vježbe disanja, borilačke vještine, ili samo mir i tišina koja vas okružuje.
Jedinstvene i lijepe drvene Biljke poznatih naravno obogatili za miran meditacije, koje su raštrkane po vrtu samostana, koji je siguran da vam dati osjećaj da su u kontaktu s prirodom, zemljom i svojom toplinom. Hotel nudi besplatno parkiralište. Hotel nudi razne mogućnosti rekreacije. Ljubazno osoblje, velike prostorije i blizina sve to Danang ponudi su tri velika razloga zbog kojih biste trebali ostati na Mangala Garden Villa.
Ostale vijesti od poboljšanja usluga, profinjenost od pet soba, privatna plaža, dva bazena, dva restorana, teniski tereni, golf tereni, vanjski sportski sadržaji, wellness centar, plaža čaj meditacija vrt, knjižnica, prostor za formalne i romantičnih događaja, a naše putničke usluge, uključujući i jedinstveni "Mangala Život". Svaka soba ovdje će vam pružiti s klima uređajem, hidromasažnom kadom i mini barom. Dolazi s kuhalom za vodu, blagovaona također ima stol za objedovanje. Zajednička kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.