Free counters SVIJET JAČEGA by Vic - Diabolica - Blog.hr

subota, 08.11.2008.

SVIJET JAČEGA by Vic

philosophorum podanicima Satana (žiteljima Satanina svijeta)



I

Zapamti podaniče Satana (svijeta)!
Ovo nije svijet ljubavi, već svijet nagona.
Plemeniti osjećaji pojedinaca svijeta nisu potaknuti iskrenom namjerom; oni su krinka i paravan pod kojim pokvarena ljudska duša djeluje kako bi sebi osigurala najviši mogući položaj.
Ne nasjedaj na lažljive riječi lukavaca, da te ne bi pregazili slični tebi, već zauzmi položaj odakle ih sam možeš nadzirati, ako već i sam želiš vladati.
Ako ljubiš ovu prirodu i želiš ostati dio Satanina carstva tada se nemoj skrivati iza lukavih maski navodno uzvišenih osjećaja, nego djeluj, onako kako djeluju oni koji tobom upravljaju.
Ne glumi humanost jer nisi humanist: radije otvoreno i bez glume gazi preko drugih, jer je to, ispod svih maski, ono što ionako već činiš i što nesmetano provodiš, iako to sebi ni za živu glavu ne bi priznao. A svirepost se rađa na plodu neosviještenosti.

Podaniče, Satana (svijeta), to je ono što zaista želiš, zar ne?
Preispitaj se: zar ne želiš premoćno vladati, zar ne želiš neprestano koriti druge i dijeliti im savjete kojih se ni sam ne držiš, s položaja koji ti jamči ugodnu budućnost.
Nisi li svojim lažljivim jastvom napuhan do te mjere, da sebe smatraš jedinstvenim božanskim ostvarenjem, dok svoju okolinu smatraš manjkavom i promašenom.
Ne laskaš li sebi da si sposoban to promijeniti, ali zar se isto tako u potaji ne nadaš priznanjima i zar ona ne znače upravo to, da želiš vladati nad drugima?

Zar nisi primijetio da je tvoja volja rušilačka i da se ispod krinke plemenitih osjećaja zapravo krije na JA usmjeren nagon koji tuđu patnju iskorištava da bi sama sebe uzdigao!?
Podaniče Satana (svijeta), tvoja je krv sotonska i tvoje su želje zle; tvoje su priče plitke i površne, a tvoja snatrenja plod tvog vlastitog neizlječivog ludila!

Ti se ponašaš kao da želiš opće dobro, a u stvari se nikada nisi pomaknuo dalje od primitivnog nagona vlastita potvrđivanja i dokazivanja! Stoga podaniče Satana (svijeta): zašto neprestano lažeš da ti je stalo do svijeta, kad ti je stalo samo do sebe? Zar ne želiš svijetu dobro samo zato da bi tebi ovdje bilo bolje? Ne gradiš li krijući se iza plemenitih ideala vlastito carstvo? I zar ne sanjariš kako ćeš u novom «pravednom» sustavu ostvariti najveće moguće počasti? To je tvoj ideal, k tom cilju ti stremiš: da vladaš jer si sebi umislio da si pametan i mudar, da znaš što je cilj čovječanstva i da stoga imaš pravo drugima nametati vlastito pravo.

I zato zapamti: svirepost se rađa na plodu neosviještenosti!

II

Podaniče Satana (svijeta), zašto toliko pričaš o ljubavi koje sam nemaš i zašto veličaš osjećaje koje sam kod sebe prezireš?
Podaniče Satana, ti si seksualno biće jer si kod stvaranja svijeta prepolovljen i privlači te samo ono što je srodno tvom biću. Prema tome, zašto govoriš o svetima kad si sam pokvaren i zašto se moliš demonima, tvrdeći da je riječ o univerzalnim bogovima!? Zašto si duhovne majstore iz prošlosti napravio svinjama i zašto si im sazidao toteme, da bi na njihovoj muci prepoznao priliku za vlastiti probitak? Zašto neprestano lažeš? I zašto uporno u vlastitu sljepilu tvrdiš da želiš sreću svemu čovječanstvu, kad ti je stalo samo do sebe!

Uvijek ćeš ostati proklet, ti to znaš. Uvijek ćeš ostati proklet! Jer postoji Zakon koji je iznad svih zakona i njega je ispisala Priroda. Kako svaki uzrok ima svoju posljedicu, i kako se svaka posljedica vraća onome tko ju je prouzročio, tako ćeš i sam, o podaniče Satana, požeti što si posijao i proći kroz patnje što si ih drugima sam prouzročio. Uvijek ćeš ostati paćenik! Jer nisi jači od Zakona Prirode. Jer ne možeš nadjačati uzroke! Ti ne možeš izbrisati nijedno svoje djelo. A čak ti ni demon iskupitelj kojega je demonska teologija izmislila ne može pomoći, jer je on izmišljen, da bi te zadržao usmjerena na Satan (svijet).

Podaniče Satana (svijeta), nastoj upamtiti ovo što ti se kaže:

Mnogi ljudi, ponajviše iz običaja (i uglavnom zato jer ne znaju kako zaista stvari stoje) tvrde da je u Sataninom carstvu moguće ostvariti prevlast ljubavi i dobra nad mržnjom i zlom. Zanimljivo je kako u toj nadobudnosti najviše ustraju upravo najpokvareniji, jer njima lažljivo stanje odgovara dok iza kulisa i pod debelim slojevima maske provode svoje skrivene planove. Oni su naizgled puni ljubavi i vrlo pristojni, ali ne vjeruj im, jer su to guje koje truju okolinu ne bi li je prilagodili vlastitim sebičnim stremljenjima. Usprotivi im se! Ne budi dio mase, jer je masa slijepa i zavedena. Ubij u sebi popa, ubij demokratu i komunistu! Ubij sve to, jer svi oni te lažu, bestidno lažu!

Podaniče Satana, ti možda znaš svoje stanje i svoj status:

ti nisi ovdje zato da bi mijenjao svijet, već stoga da bi mijenjao sebe.

I zato ako ne želiš mijenjati sebe, da bi svojom nutrinom otvorio svijet koji diše u skladu s tvojim vlastitim unutarnjim stanjem, nemoj poželjeti mijenjati ni okolinu jer ćeš je uvijek, čak i uz najplemenitije želje, nastojati uskladiti s vlastitom skrivenom pokvarenošću koje trenutno nisi svjestan. Uređivati svijet bez da mijenjaš sebe je prevara. Tko mijenja okolinu? Sama pokvarenost koja ne želi pred sobom biti razotkrivena.

O podaniče Satana, vrijeme je da sve dobro koje želiš drugima raskrinkaš, jer nikada ne želiš opći boljitak koji istovremeno ne uračunava zlo što ćeš ga učiniti drugima u želji da sebi omogućiš najbolji mogući položaj. A željeti biti «iznad» uvijek za cijenu ima – gaziti pravo drugih. Podaniče Satana, spoznaj čemu zaista stremiš, jer ljubav u srcu za druge nikada nije bila u tvom osobnom posjedu! Oduvijek si je glumio i koristio ne bi li lukavstvom vladao nad drugima.

MYSTICA DEMONICA

08.11.2008. u 18:42 • 4 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< studeni, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Svibanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (5)
Siječanj 2009 (12)
Prosinac 2008 (11)
Studeni 2008 (13)
Listopad 2008 (6)
Rujan 2008 (4)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (14)
Svibanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Prethodnik ovog bloga:

blog OPIRANJE

E-mail adresa:

diabolica@mail.inet.hr

lyrics