petak, 10.02.2006.

Labrador - retriver

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nisu li prekrasni? Svako bi ih htio imati. vjerujte, ljepši su uživo. Labrador - retriver je posebna pasmina koja ne samo da je vodič za slijepe i tragač droge, već je izvrstan kućni ljubimac, posebno pogodan za malu djecu jer voli igru. To su vrlo pametni psi koji brzo uče, a najviše kroz igru. Ako je neko zainteresiran za još sličnih slika, nek ostavi komentar.

- 23:01 - komentari (5) - print - Labrador - retriver -

srijeda, 08.02.2006.

Turska bijesna zbog FIFA-ine "politički motivirane" kazne

Image Hosted by ImageShack.us

KOMPLETNA turska javnost ogorčeno je reagirala na drakonsku kaznu koju je međunarodna nogometna federacija odrezala nogometnoj reprezentaciji Turske, koja sljedećih šest utakmica ne smije igrati kod kuće. "Sukob Civilizacija", stoji u naslovu islamski orijentiranog dnevnika Yeni Safak. "Rastuća vjerska napetost u Europi ogleda se u odlukama disciplinske komisije FIFA-e", piše u nastavku teksta. Kazna se odnosi na službene, a ne prijateljske utakmice, što znači da Turska kompletan kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo 2008 mora odigrati u gostima. Posebno im teško pada što neće moći "prijateljski ugostiti" Grčku, s kojom su u istoj skupini

- 20:28 - komentari (0) - print - Turska bijesna zbog FIFA-ine "politički motivirane" kazne -

nedjelja, 05.02.2006.

Janica opet prva!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

NAJBOLJA svjetska skijašica Janica Kostelić u njemačkom Ofterscwangu došla je do prve slalomske pobjede u ovoj sezoni. Janica je jedna od rijetkih skijašica koja je u istoj sezoni pobijedila u svih 5 disciplina. Nakon trećeg mjesta u prvoj vožnji Janica je u drugoj vožnji briljatno odvozila i ostvarila je najbolje vrijeme druge vožnje, i to s vrlo velikom prednošću nad ostalim skijašicama. Janica je pobijedila s rezultatom 1:42.22, a druga Kathrin Zettel za njom kasni čak sekundu i 33 stotinke. Na trećem mjestu je Marlies Schild s vremenom 1:43.67. Anja Paerson, prva nakon prve vožnje, imala je prednost nad Janicom od 16 stotinki, u drugoj vožnji na prolaznom vremenu prednost je smanjila na samo 5 stotinki, no tada je odustala, promašila je vrata.

- 14:40 - komentari (1) - print - Janica opet prva! -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>