Vibbi - back again

25.04.2007., srijeda

BLOG WHAT THE FUCK IS BLOG





Nisam pisao blog, eto ima skoro godinu dana. U međuvremenu se svašta desilo. Sad bi Darius pomislio evo ga, opet Vibbi priprema neki skandal ili neku gerilu u prikrajku.

Ovaj put nije tako. Jednostavno, čovjek ponekad osjeti potrebu za pisanjem. Danas mi se ne piše nešto posebno, možda sutra.

Za sve one koji me znaju i ne znaju veliki pozdrav. I kopija jednog posta sa sada već nepostojećeg bloga, nekada zvanog DIPLOMAT U USA. (moj prvi blog ever, moj prvi skandal ever) ;)

"03.10.2004., nedjelja TESKO JE NOSIT BOXERICE U USKIM HLACAMA VISE VOLIM KAD DOLJE IMA MJESTA Nista nova u svjetskoj banci danas. Tu u nas ured u staklenoj zgradi doalze svi, i drzavnici i poslovnjaci. Kako im nije bed nositi odijela stalno. Meni se neda, stisce me kravata, nemres imat boxerice pa te stalno dolje zulja. Bili Japanci, Francuzi, svi hoce nesto od nas. Postali smo zanimljivi sad kad ulazimo u EU. Svi bi naseg vrhnja, a kad dodju ni vrrhnja ni kumica vise nece biti. Upravo me zvalo. Moram ic negdje. Nastavljam kasnije. Evo me vratio sam se. Sjedio na nekakvoj skupstini kao predstavnik drzave. Koja cast, mos si mislit. Bilo bi mi draze da sam jucer mogao na koncert Eda Majke. Kazu da je bilo super.

P.S. Procito u lokalnim novinama da se otvorilo bezbroj escort agencija samo sa potrebe delegate na Skupstinama MMFa i Svjetske Banke. "



To je bilo prije dvije i pol godine. Tada sam bio kao, jelte nekakvi Diplomat. Ovim putem otvaram malu anketicu za komentare.

1. Da li bi rađe sjedili u Svjetskoj banci u prijestolnici nama drage nam Amerike, na nekakvoj skupštini naših kolonijalista?
ili bi
2. Bili na koncertu Eda Majke u Domu sportova

- 16:40 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

KORČULA

LINKOVI

KONTAKT

eXTReMe Tracker