NEMOJ ZAKASNITI NA UTAKMICU





LINKOVI:
RASPORED UTAKMICA SEZONA 2006/07





New Page 1

R.b.KlubTekmiBodova
1DARDA2864
2RIBAR2863
3BELJE2855
4Branitelj2851
5Polet2848
6Hajduk2846
7Petlovac2845
8Tikveš2842
9Lastavica2838
10Bilje2835
11Radnički2833
12Lug2829
13Mladost2828
14Međimurec2819
15Veteran285

petak, 29.06.2007.

GOTOVO JE GOTOVO

Završila je još jedna sezona. Gotovo. Od slijedeće sezone nastupamo za novoosnovani klub kojeg smo sami novoosnovali. NK "LEGE" Neka nam je sa srećom.

Rezultati posljednjeg kola:
Slobodan: NK "Međimurec"
Bilje : NK "Bilje" - NK "Radnicki" /Mirk/ 3 : 0
Darda : NK "Darda" - NK "Petlovac" 3 : 0
Šumarina : NK "Branitelj" - NK "Polet" 3 : 4
Popovac : NK "Hajduk" - NK "Veteran" 6 : 4
Ceminac : NK "Mladost" /C/ - NK "Belje" 4 : 2
Grabovac : NK "Lastavica" - NK "Lug" 4 : 1
Kopacevo : NK "Ribar" - NK "Tikveš" 3 : 2

P.S.
Nakon glupo izgubljene utakmice u Čemincu, uveli smo opsadno stanje prije posljednje, zaostale tekme s Petlovcem. Urodilo je plodom. Dobili smo 3:0. Bio sam igrač odluke naughty

- 18:22 - Pucaj (3) - Zaleđe - Produžeci

utorak, 26.06.2007.

RAZLOG?

Zašto igramo, zašto se natječemo? Istina je jedna jedina. Samo zbog pobjede. Biti bolji. Doduše postoje i sekundarni razlozi. Neki igraju kako bi pobjegli od kuće i ljute žene, neki igraju zato što nemaju ni kuće ni žene, neki da omršave, neki da se napiju u trećem poluvremenu... Ali dok igraju, dok tekma traje, svima je na umu samo jedno - POBJEDA. Bezuvjetna pobjeda!
E sad... Do nje je moguće doći legalnim putem, manje legalnim putem ili pak prevarom. No sve prihvaćam. Cilj opravdava sredstva. No i tu postoji onaj ali. Dakle, ako me netko prevari a da mi nismo shvatili - skidam kapu. Ako nas pak pokušaju prevariti i mi to shvatimo, odreagiramo, prijavimo, slatko se nasmijemo - i prevaratni se trebaju nakloniti kao mi u prvom slučaju. No postoji i onaj treći slučaj. Ukoliko vas pokušaju prevariti, to i učine, a vi pak to shvatite i neodreagirate e onda ste vi Babun, Pavijan, Gibon, Telebean, Magarac... Onda ste vi Damba Talijan. Pametnima dosta.
P.S.
Pred smjenom je sa tajničkog mjesta u NK "LEGE". Suspendiran. Rok kušnje traje. Nema zajebancije.
P.S2.
Strašno će mo se zalagati za strogu evidenciju i registraciju igrača te konrolu istih. Koja je svrha da u veteranima kojima je donja dobna granica 35 godina nastupaju momci od 29, utegnuti i utrenirani? Pa sprdaju se s nama. Čemu to. Postoje pravila i treba ih se pridržavati. To vam je isto kao da u utakmicu mladih nada koji su stari 10 godina ubacite dva juniora stara 16 godina. Kao, falio nam je dva igrača... Bravo majstore. I Damba je samo viknuo "Predajem se". Čudno, hrabri talijan.

- 09:03 - Pucaj (3) - Zaleđe - Produžeci

utorak, 19.06.2007.

DEFINITIVNO, BOG JE ŠALJIVAC

Kako drugačije protumačiti ovu tekmu. 6 : 6. šest : šest. Mi smo igrali u sastavu, čuj mene sastavu, smješno.... Dakle za nas su igrali, čuj mene igrali, smješno.... Iz početka, na terenu u našim prepoznatljivim drasovima stajali su i to pred protivničkim golom slijedeči igrači, čuj mene igrači, smješno... stajali su pojedini likovi koji se odazivaju na ova imena: Darko, Bajči, Brozgo, Neno, Mićo, Talijan, Skender, Robi, Čoban, Tomo, Dario i E (moj) Hrco.

Čitam ova imena i umirem od smijeha, ispričavam se, ali stvarno je smješno. Znam da vam puno toga nije jasno, ali navedeni o nogometu znaju kao Sanaderova Vlada o poštenju. Bog je velik. Pa pogledajte samo kako je on posložio ovu farsu. Majstor. Divim mu se. I tu završava današnja priča o nogometu jer nogometa nije ni bilo.
P.S.
Nadam se da se Bogu ovo nije svidjelo jer bi nam mogao to češće priređivati pa će mo osim koljena i srca morati ići operirati. Ovi navedeni su uglavnom lobotomirani ili senili pa se njima sve to čini simpatičnim. No Bog je mudar, ima želudac. Neće on to ponoviti. Garant.
P.S.2
Jedina svijetla točka tekme bio je Dario P. koji je jednom zabio, dvaput asistirao i zaradio penal na svojim kostima. Čestitam.

Ostali rezultati:
SLOBODAN: NK "Tikveš"
Lug : NK "Lug" - NK "Ribar" 0 : 4
Kneževo : NK "Belje" - NK "Lastavica" 6 : 6
Luc : NK "Veteran" - NK "Mladost" /C/ 1 : 6
Karanac : NK "Polet" - NK "Hajduk" 4 : 1
Petlovac : NK "Petlovac" - NK "Branitelj" 4 : 1
Mirkovac : NK "Radnicki" - NK "Darda" 3 : 1
Kozarac : NK "Medimurec" - NK "Bilje" 3 : 0

- 10:19 - Pucaj (6) - Zaleđe - Produžeci

utorak, 12.06.2007.

két : két

Csapatunk 2-2-s döntetlent ért el a Ribar ellen Belje Knezevo. A mieink a mérkőzés nagy részében fölényben játszottak, de a helyzeteket nem sikerült kihasználni.
-100% Fradi- Az első félidő közepéig nem volt gond a Fradi játékával, jobbak voltunk ellenfelünknél, de a lehetőségek sajnos kimaradtak. A 15. percben Tököli lövését védte a bőcsi kapus, majd Lipcsei emelése a lécen csattant. Nem sokkal később ismét a csapatkapitányunk veszélyeztetett, ezúttal szabadrúgásból, de nem volt szerencséje, a labda centikkel elkerülte a kaput. Tökölinek is volt még egy ígéretes próbálkozása, a hazai kapus bravúrral védett a gólvonalon. Az első félidő hajrájában Buz is gólt szerezhetett volna, de ő is a kapust találta el.
Szünet után továbbra is mi irányítottunk, de egyórányi játék után a Bőcsnek is akadtak lehetőségei. A második félidő utolsó részében már helyzeteink sem nagyon voltak, összességében igazságos eredmény született. Az első 35 percben Perics eldönthettük volna a meccset, de aztán nem találta a ritmust a csapat, és inkább csak erőlködtünk a pályán, és ez nem járt eredménnyel. 55. perc: Perics tart a Tomo Lépo vesszőfutása találata már háromgólos hazai vezetést jelent, a csatár lesgyanús helyzetből talált a kapuba 1:2. 65. perc: Vezet a Kopacevo. A lesre állítással rosszul próbálkozó Loki-védők közül Isztvan lépett ki, és a tehetetlen Nevisticz mellett megszerezte a vezetést a hazaiaknak: 2-2.
Kao što ste mogli pročitati cijelu tekmu smo odigrali s 10 igrača. Sranje. A imali smo ih.

Darda : NK "Darda" - NK "Medimurec" 4 : 0
Šumarina : NK "Branitelj" - NK "Radnički" 1 : 2
Popovac : NK "Hajduk" - NK "Petlovac" 3 : 3
Čeminac : NK "Mladost" - NK "Polet" 2 : 3
Grabovac : NK "Lastavica" - NK "Veteran" 4 : 0
Kopačevo : NK "Ribar" - NK "Belje" 2 : 2
Bilje : NK "Tikveš" - NK "Lug" 4 : 2

- 09:40 - Pucaj (5) - Zaleđe - Produžeci

utorak, 05.06.2007.

DERBI

U goste nam je došao „Real“ iz Šume odnosno šumari iz Tikveša. Klub neograničenog budžeta, u potpunoj milosti sudačke organizacije pa i samog HNS-a. Pa ko ih ne bi tetošio. Imaju šume, divljač, lovu... slatkiši pravi. Za njih se veže još jedna istina. Kupuju igrače nemilice. Poput Abramovića. Navodno imaju četiri skauta koji pokrivaju cijelu Slavoniju i Baranju, a momčad nastupa svaki puta su u drugom sastavu. Kao i FC Chelsea. Konkretno, protiv nas na klupi su imali 14 rezervnih igrača, izbornika, pomoćnog trenera, sportskog direktora i fizioterapeuta. Došli su busom kakav ima i Dinamo. Bus juriša baranjskom ravni i do 150 km/h jer u njemu imaju i organe, jelte. Oni mogu sve. Ma čudo od ekipe.
Nego, spičkali smo ih ko balavce, 2 : 0. A jesmo dobri. Čudo jedno.

Kneževo : NK "Belje" - NK "Tikveš" 2 : 0
Luč : NK "Veteran" - NK "Ribar" 0 : 4
Karanac : NK "Polet" - NK "Lastavica" 3 : 3
Petlovac : NK "Petlovac" - NK "Mladost" 2 : 1
Mirkovac : NK "Radnički" - NK "Hajduk" nije odigrano
Kozarac : NK "Međimurec" - NK "Branitelj" 3 : 3
Bilje : NK "Bilje" - NK "Darda" 0 : 3

P.S.
Priča za laku noć
U drugom poluvremenu mi izletilo koljeno. Lijevo. Treći, jubilarni put. Opet ista priča, nije izdržalo. U punom trku samo je izletilo pa se vratilo, a mrski neprijatelj koji mi je gledao u auspuh, Cvijo, veli da sam pao totalno neprirodno, kao Mirko Filipović, no za razliku od njega ja sam urlikao. Rika jelena, lavova i šta još ne. Odnesoše me van i prvo što se radi u takvim situacijama – stavi led. Učinjeno. Poslije toga, bitno je popiti mrzlu pivu jer zahvaljujući sili gravitacije, spusti se strelovito i fantastično ohladi krvne sudove iznutra pogotovo oko koljena i spričevajući njihovo širenje spriječava i oticanje. A to je bitno. Tako kažu iskusniji. Potom smo nakon tekme slavili ko ludi, ipak je to pobjeda u derbiju. I hladili koljeno nemilice. Iznutra. Sada već mrlzo zamućenim Erdingerom. I onda teži dio. Pozvoniti na vrata vlastite kuće. Uh. I sada mi je teško. Pogledam najdražu u oči. Složena je faca broj 8c „O, pa ti si našao put do kuće? Bravo!“ Stojim ponizno i pokorno, čekajući da se ona makne i neshvati kako ne mogu hodati. Okreće se, dobro je. Lagano prigovara a ja onako šeretski, sebi u bradu velim. „Malo me koljeno zeza“. Čula je. Okret za 180 stupnjeva. U istoj sekundi složi facu br. 2b i počinje... čuo sam samo prvu rečenicu, nešto u stilu „Pa do kada ćeš ti izigravati klipana od 18 godina, što se treba dogoditi da shvatiš, krajnje si neodgovoran...“ i nastavila je. Ja sam se od straha ukočio. Vidio sam ju ispred sebe kako nekontrolirano viče, gestikulira. Pucale su joj kapilare u bjeloočnici. Usro sam se od straha. I nakon nekih 10 minuta, prestala je. Otišla sa suzama u očima. Ljuta i tužna. Ja sam iskoristio priliku, dovukao se do zamrzivača i izvadio jednu od dvije uvijek pripremljene gel vrećice leda. I napokon ohladio koljeno. Izvana. Navodno i to pomaže. Nisam oka sklopio cijelu noć. A ujutro dolazi draga i sva zabrinuta me mazi i brižno tetoši.
„Boli te?“ pita
„Ma nije to ništa“ velim, „Mjesec dana pauze i opet sam kao nov“
„Pa nećeš valjda opet igrati“ pita
„Draga...“ retorički rekoh.
I nisam poput nekih blogera. Ležati mjesec dana, pih. Ja već radim, sutra jurim na radijski, na Hvar i terapija u moretu. Živili.

- 08:41 - Pucaj (11) - Zaleđe - Produžeci

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

STATISTIKA - SVE NAJ U 2005/06


NEŠTO NOVO - KLIKNI

Najbolji strijelac bio je Dario P
Najbolji asistent bio je Kova
Najbolje ocjenjen igrač je Nevista
Najbolji igrač cijele sezone bio je Mitar
Najgrublji bio je Omer
Najnježniji bio je Damba Talijan
Najbeskorisniji bio je Sale Poštar
Najveća enigma za sve nas bio je Ćutke
Najzbunjeniji bio je Danilo
Najpametniji bio je Murda
Najdeblji bio je Čoban
Najšminker bio je Tomo Lepi
Najgalamdžija bio je Kljun
Najtiši bio je Robi
Najneredovitiji bio je Darac S
Najozljede imao je Mario
Najpromašaje imao je Pikna
Najpaničar bio je Terek
Najbolji nosač opreme bio je Bajči
Najflegmatičniji bio je Pero
Najzvrndalo i prigovarač bio je Mikula




STRIJELCI i ASISTENTI:
Zabijači
Tomo Lepi 18
Kova 16
Dario 10
Čoban 7
Mario 5
Robi 5
E Hrco 4
Kljun 1
Sale 1
Omer 1
Cvejo 1
Cako 1
Murda 1
Brozgo 1

Dodavači
Mario 20
Kova 10
Hrco 6
Dario 4
Sale 3
Robi 3
Kljun 2
Čoban 2
Omer 2
Nevista 2
Bajči 1
Tomo 1
Pero 1
Keba 1
Mitar 1
Skender 1