NEMOJ ZAKASNITI NA UTAKMICU





LINKOVI:
RASPORED UTAKMICA SEZONA 2006/07





New Page 1

R.b.KlubTekmiBodova
1DARDA2864
2RIBAR2863
3BELJE2855
4Branitelj2851
5Polet2848
6Hajduk2846
7Petlovac2845
8Tikveš2842
9Lastavica2838
10Bilje2835
11Radnički2833
12Lug2829
13Mladost2828
14Međimurec2819
15Veteran285

utorak, 29.05.2007.

I ETO TAKO...

Dobro je. Napili smo se. Erdinger, mrzli, blago zamućen... Sada je dobro. No to je sve bilo nakon tekme. Prije tekme ubilo nas nevrjeme. Lete ptice, lete avioni, suncobrani, cure lakše od 75 kg, krovovi, drveće, motoristi... sve to leti. Kada smo došli u Lug imali smo što i vidjeti. Prvo smo morali raskrčiti teren koji je bio pun sveg dreka kojeg je oluja nagurala na njega. I počeli smo. Igrati, naravno. Moram prije svega naglasiti da nam je sudio Gorup, jednom ranio iskritizirani sudac na ovim stranicama i prvo što je pitao " Di je onaj što piše po internetu?" Opa Miki, Čitamo? Pa kako sam mogao ovo i ono, bla bla bla...? "Samo daj, rekoh mu pa ćeš imati i sutra što čitati" I moram priznati sudio je odlično. Bravo Gorup. No to neznači da ako opet zabrljaš nećeš dobiti "blogom po tamburi". No mrsi.
Tekmu smo odigrali tako kako jesmo. Činjenica da smo statistički imali posjed lopte od nekih 85 % nije nam na čast. Naime kada nastupite sa 6 veznih igrača, pardon pet (Murda ti nisi ni vezni ni igrač, sorry) i kada svaki od njih misli da u svakom napadu baš on mora držati loptu u nogama bar dvije minute i poslije toga ju izgubiti omogućivši ovim nesretnicima idealnu kontru, teško je očekivati pozitivan rezultat. Uz takvu igru sa tri napadača (pardon, dva napadača jer Tomo Lepi nije ni napadač, ni igrač, on je škrtac samoljubljivi) koji svi stoje oko penala jer je to bliže golu i imaju realizaciju čistu i bistru nulu dobro smo i prošli. Uz takvu postavu logično je da će i obrana kiksati. Pogotovo jer naš golman, oprostite, nismo imali golmana jer je Nevisti palo drvo na Toyotu pa se maltretirao sa osiguranjem a branio je, oprostite nije branio stajao je na golu Brozgo koji je i limar i mehaničar i moler i bravar i električar i kuhar i ekonom kluba i dobri suprug i otac ali golman nije. Dakle primili smo dva glupa i jeftina gola iz dvije blesave kontre nakon dvije katastrofalne greške naše obrane u razmaku od tri minute. I oni se zatvorili....
I mi se poslije napili...
Sada je dobro.
P.S.
Za nas je prvu tekmu odigrao Keba. Dobro došao stari!

SLOBODAN: NK "Darda"
Šumarina : NK "Branitelj" - NK "Bilje" 4 : 0
Popovac : NK "Hajduk" - NK "Međimurec" 5 : 2
Čeminac : NK "Mladost" - NK "Radnički" 3: 1
Grabovac : NK "Lastavica" - NK "Petlovac" 6 : 3
Kopačevo : NK "Ribar" - NK "Polet" 3 : 1
Bilje : NK "Tikveš" - NK "Veteran" 3 : 1
Lug : NK "Lug" - NK "Belje" 2 : 1

- 08:33 - Pucaj (6) - Zaleđe - Produžeci

nedjelja, 20.05.2007.

GOST - UREDNIK

Znate tu foru... nešto vam se ne da napraviti ili slučajno niste u domicilnom mjestu kao ja ovaj puta, pa vi zovnete nekog drugog kako bi on to napravio, a on što iz kolegijalnosti a što zbog slave uhvati se tastature i riješi problem. E ovaj puta gost urednik je inače uvaženi bankar. Ehman. Osobni, ne bilo kakav. Izuzetno revan u poslu. Uvijek spreman da od vas zatraži još jednu potvrdu o nečemu kako bi vam zagorčao život dok tražite kredit za pokrivanje nedozvoljenog minusa... A ne. Nije on takav. Inače mu ne bi dozvolili da igra s nama. No way. No poslao mi je izvješče s utakmice. Tako što ni Darko Ružić iz Sportskih novosti nije u stanju napisati stoga Vam ga predstavljam u cijelosti:

19.05.2007. Zaostala utakmica 18. kola baranjske lige veterana
Kneževo, 17.30 sati
Vrijeme: idealno za igru
Teren: dobar
Sudac: Ivanović (Topolje)
Gledatelja: 226

Izvještaj:

Prvo naglašavam da smo bili devastirani prije početka utakmice. Prilažem popis svih onih koji su podvili rep i nisu došli.
Redom: Nevista, Talijan ,Skender, Kljun, Terek (svi obranbeni igrači)
Pero, Cvejo (zaboravili doći),
Čoban (ozljeđen),
Lepi Tomo (trkač) dakle nedostajalo je 9 standardnih prvotimaca. Nevjerovatno.
Navukli smo jedva 11 igrača – Brozgo, Robi, Omer, Danilo, Murda, Mario, Mićo, Sale Poštar, Dario, Kova, Ehman, (izbornik Čoban) rezerva Marko Ehman (bez prava nastupa jer ima samo 5 godina).
Počeli smo u formaciji (rastezljivoj ) 4-3-3 da bi u pojedinim trenucima to bilo 3-1-0-6.
Tako ofenzivna formacija dala je ploda jer smo ubrzo stvorili i ne baš neke izrazite šanse. Pa redom. Akcija 1. brzi prodor Marija kroz sredinu dupli pas sa Mićom , pa onda s Ehmanim i na jednom on sam sa golmanom oči u oči ali gol od SEDAM METARA bio mu je mali jer ga je promašio za metar.
Akcija 2. Kova nakon brzog prodora ulazi u šesnaet metara puca pored statičnog golmana u stativu.
Akcija 3. Mario nakon duplog pasa sa kovom opet dolazi oči u oči sa golmanom i gađa stativu.
Nakon takvog pritiska gosti kreću u kontru i naravno iz prvog šuta zabijaju za 0:1
Onda se naljutio Mario nakon poluprilika uzeo je stvar u svoje ruke kod jednog slobodnjaka sa 17 m odasloao je projektil u golmanovu desnu donju stranu ( sva sreća pa imamo nove uređaje za mjerenje brzine šuta , a i Pero je došao na drugo poluvrijeme pa nije mogao ispisati kaznu Periću za takvu brzinu od 10 KM/H da stvarno lopta je bila toliko brza da nije ni mrežu zatresla.
Nadahnut od početka Mario je nakon nekoliko minuta ohrabren kako ga ide šut iz daljine, da napomenem iz blizine i nije bio učinkovit (2 promašaja), odapeo je sa 20 m i pogodio golmanov desni gornji kut (ljevakom!?!).
Nakon toga krećemo u još veću ofenzivu i na jedno prekrasno dodavanje na peterac kao u vaterpolu Kova zabija za 3:1 ali sudac svira zaleđe samo iz njemu poznatog razloga i dok mi razgovaramo i komentiramo situaciju dečki iz protivničke ekipe napadaju. Golman je obranio čisti zicer i daje loptu Mići za kontru te mu ovaj vraća (kuhanje) da pomogne protivniku i da bude zanimljivije golman dodaje njihovom igraću da gurne u prazan gol i to je 2:2.
Muko moja. Sudac nas spašava i svira kraj 1 poluvremena.
Čoban (izbornik) očita lekciju i krećemo juriš u 2 poluvrijeme, što je odmah dalo i rezultata, Kova zabija u brzoj kontri za 3:2 , te nakon toga izbori penal koji Murda uzima realizirati. Namjestio je loptu u VELIKU RUPU NA 11 metara, zaletio se, gledao golmana do zadnjeg trenutka i ... dodao mu u ruke kao na treningu (čini mi se da mu je Talijan uzor)
Nakon toga Kova uzima stvari u svoje ruke i na jednu dubinsku loptu ostavlja cijelu obranu 10 m te zabija za 4:2.
Da ne bi bilo samo dva strijelca Dario na centru odigra dupli pas sa Perićem i punih 40 metara, da dobro ste pročitali, sa čovjekom za leđima šprinta na gol i ZABIJA... za 5:2
Naravno pošto nam je cijela obrana odmarala i nije došla morali smo primiti i treći gol iz neke čudne akcije (glavom sa metra udaljenosti zabija protivnik)
I eto ga opet centaršut Kove, Ehman glavom, prečka, natrčava Perić i zabija treći za 6:3
Vidio protivnički golman da je Kova sav nesretan budući je Perić zabio tri (što će reći Kljun) pa mu doda rukom na 16 m jednu loptu što iskusni Kova zabija za 7:3.
A onda šlag na kraju, vuče Perić kontru dodaje Ehmanu koji iz prve baca brzog Darca u špricu po desnom krilu (ostavio protivnika iza sebe punih 3 m) koji iz prve daje povratnu Robiju koji se došao iskupiti za 3 komada (kao komandant obrane ) te ovaj gura pored golmana za konačnih 8:3
Naravno treba naglasiti da je u drugom poluvremenu došao cajac Pero što je protivniku utjeralo strah u kosti, a i Omer nas je naputio kod rezultata 4:2 (ozljeda )

Opći dojam protivnik je dobro i prošao jer smo imali 6 prečki i 2 stative.
Ehman.

Što dodati...? Da mu prodam blog?

BELJE : MEĐIMUREC 8 :3
Luč : NK "Veteran" - NK "Lug" 2 :4
Karanac : NK "Polet" - NK "Tikveš" 0 : 0
Petlovac : NK "Petlovac" - NK "Ribar" 2 : 1
Mirkovac : NK "Radnički" - NK "Lastavica" 5 : 3
Kozarac : NK "Međimurec" - NK "Mladost" 0 : 8
Bilje : NK "Bilje" - NK "Hajduk" 2 : 2
Darda : NK "Darda" - NK "Branitelj odgođeno



- 21:26 - Pucaj (10) - Zaleđe - Produžeci

utorak, 15.05.2007.

LIJEVOM NOGOM, PA 6:1

Što reći? Za dvije klase smo bili bolji, ma za svjetlosnu godinu. Naime u 12. minuti bilo je 2:0 za nas i onda je počela zajebancija. Revija promašaja, bespotrebnih poteza, peta, svega onoga što na prvenstvenoj utakmici ne bi trebalo biti. No ovaj puta fokusirati ću se na dva naša igrača. Naime, klub je uložio u informatičku opremu tako da su naša dva odabranika nosila neke diode po sebi a te iste su drukale sve o njihovim potezima i kretnjama i sve to bilježile u jedan laptop.... čudo jedno.
Dakle...

TOMO LEPISTATISTIKA IGRAČADARIO P
3POSTIGNUTIH GOLOVA1
26PRETRČANIH METARA507
35PREHODANIH METARA750
3UDARACA U OKVIR GOLA1
48UDARACA VAN OKVIRA GOLA19
0TOČNA DODAVANJA1
0NETOČNA DODAVANJA29
1PRETRPLJENIH PREKRŠAJA3
0NAČINJENIH PREKRŠAJA0
3FOLIRANJE I VALJENJE U MIN.15
14ZALEĐA19
80MIN. PROVEDENE U SVAĐI SA (UKUPNO):30
15SUCEM15
5PROTIVNICIMA0
60SUIGRAČIMA15
65MAKE-UP PRIJE TEKME U MIN. 35
1 SATRASPRAVA SA GLEDATELJIMA NAKON TEKMENISU NJEGOV NIVO
4 LITREPOPIO "TEKUĆINE" NAKON TEKME1 LITRA
JOŠ UVIJEK OGOVARAOGOVARAO SUIGRAČE NAKON TEKME 1 SAT
4 SATAVELIČAO SVOJU IGRU NAKON TEKMEJOŠ UVIJEK VELIČA
FANCYUKUPAN DOJAMOZLJEĐEN U...


Ostali rezultati:
SLOBODAN: NK "Branitelj"
Popovac : NK "Hajduk" NK "Darda" 0 : 4
Čeminac : NK "Mladost" /Č/ NK "Bilje" 2 : 3
Grabovac : NK "Lastavica" NK "Međimurec" 0 : 6
Kopačevo : NK "Ribar" NK "Radnički" /Mirk/ 2 : 0
Bilje : NK "Tikveš" NK "Petlovac" 6 : 2
Lug : NK "Lug" NK "Polet" 1 : 2
Kneževo : NK "Belje" NK "Veteran" 6 : 1

- 08:50 - Pucaj (8) - Zaleđe - Produžeci

ponedjeljak, 07.05.2007.

UMRI MUŠKI

Tko još ne voli ponedjeljke? Ma to je sjajan dan. Nakon vikend pauze napokon se počinješ živcirati zbog nečega strašno nebitnog. Dakle, vratio si se na posao. I živciraš se. Ne zato što ti je netko drag bolestan nego zbog love i pizdarija. A onda u ranim popodnevnim satima..... počinje tekma.
Obično sat vremena prije uobičajenog završetka radnog vremena lagano se pakuju stvari (jer ih ustvari pakujem još od kada sam došao na posao i sve podređujem odlasku na tekmu) i put vrata. Na pozive tajnice da se vratim hitno jer me treba Netko Jako Bitan, na poziv kolega "ej čovječe, pa moramo To i To" pogledam ih turističkim pogledom koji im govori "dobit će te razglednicu iz afričke zemlje Safari - Zbogom Žohari" i gas do daske. Umri muški.
Pa tko to može platiti?
Naravno, osvrnuti ću se na tekmu. Igrali smo u Karancu i skoro smo bili .... jelte. Dakle, prvo nas je došlo točno 11 (ovo ja zbog žena) a to je taman onoliko koliko nas treba biti na terenu, no to znači - nema zamjena, Umri muški 2. Tekma je počela relativno dobro za nas jer smo brzo poveli sa 0:1, Tomo Lepotica ga šuknuo, (uvriježeni šokački izraz za postizanje gola, a ne ono na što ste Vi, drage dame pomislili) majstorski. I onda 10 minutni black out. Zakuhali smo par lopti na centru i uslijedila je prva kazna 1:1, pa onda opet greška na centu i neuspjelo zaleđe i 2:1 i dva zla nikad ne dolaze sama (to vam je kao sa ženama, oženiš jednu pa se opametiš i rastaneš se i bleso oženi drugu, kao biti će drugačije... a-ha, moš mislit) popijemo mi i treći, 3:1. Umri muški 3 & 4, odjednom. I sva sreća sudac svira kraj poluvremena.
I onda ključni trenutak. Mićo samozvani igrač-trener je djelio zadatke za drugo poluvrijeme. No sva sreća niko ga nije slušao. Ja sam, npr. otišao u svačionicu promjenit svoje nove stajliš kope Ronaldihno 10 i obukao stare adidaske, kramponke, neki su zapalili cigaretu, neki su pričali o ljubavnim avanturama, neki trgnuli pivicu, neki samo ležali na travi i sunčali se... a Mićo je pričao i pričao. Niko nije slušao. I onda smo krenuli žestoko smanjili na 3:2 preko Hrce, pa nastavili stiskati (ipak se igralo u Karancu) pa izjednačili 3:3 preko Robija i na kraju pet minuta prije kraja Hrco je utrpao svoj drugi (ne dugi, vještice jedne pohotne) danas i to je bilo konačnih 3:4 za nas.
I tko ne bi volio ponedjeljak?
Živjeli

- 21:10 - Pucaj (2) - Zaleđe - Produžeci

srijeda, 02.05.2007.

BILO JEDNOM U AMERICI

Moj dragi prijatelj Talijan, njemačkog prezimena i čestitog židovskog porijekla PROMAŠIO JE PENAL. Egiba... događalo se to i boljima. Znam ja. Nego bolio je način na koji se to dogodilo. Njegova priča kaže slijedeće "golman me pročitao!" Istina veli "Stari moj da je nepismen i slijep "to" bi obranio" Naime, pri Talijanovom zaletu golman se bacio u ljevo a ovaj u strahu i panici (gledalo ga je cijelo rodno selo, suseljani od najmanjih do najstarijih) tek piknuo loptu koja je lagano krenula na duuugačko putovanje od beskrajnih 11 metara. Golman se podigao otresao prašinu, vratio se na sredinu gola i uzeo loptu. I to se računa kao obrana. Ali da golman i nije to napravio ja sam uvjeren da ta lopta ionako nebi došla do gola.
Ma nije to ni važno. Nismo mi ni mislili da on može zabiti, a osim toga cijelo selo se sada može sprdati do vijeka s njim. A to je lijepo. Usrećiti druge. Nego na tom turniru od 9 ekipa mi smo osvojili drugo mjesto. Bez ijednog poraza. Naime u finalnom susretu protiv Ljubljanske "Olimpije" odigrali smo 1:1 i izgubili na penale. A penali su rulet to svi znate. Osim ako puca Talijan. To je onda hazard, bespovratna tragedija no... mogao bih o tome danima ( a i hoću, vjerujte mi smijeh ) Glupo je neizgubiti niti jednu tekmu a nebiti prvi. Sve tri prijašnje tekme smo pomeli protivnike. Prvu smo dobili 3:0, drugu 6:0 treću 2:1 i finale 1:1 i onda ... Talijan... a dobar je on dedek. Skroz. Nego jesam li vam rekao da je kupio novog BMW-a? Jačeg, skupljeg.... O tome u drugom postu cerek
P.S.
Upoznao sam Pjesmu. Dakle kao navijačica je koma. Ali ako imate klince idite kod nje u radnju jer će dobiti loptice, bombončiće, memorijske kartice i svašta nešta. Laka je na poklonima. Nego, ima jedan problem. Morate imati puno sreće da pogodite dan i vrijeme kada ona radi. Ima ne dalmatinsko nego meksičko radno vrijeme... "manjana"

Pirovo slavlje drugog mjesta

- 23:31 - Pucaj (10) - Zaleđe - Produžeci

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

STATISTIKA - SVE NAJ U 2005/06


NEŠTO NOVO - KLIKNI

Najbolji strijelac bio je Dario P
Najbolji asistent bio je Kova
Najbolje ocjenjen igrač je Nevista
Najbolji igrač cijele sezone bio je Mitar
Najgrublji bio je Omer
Najnježniji bio je Damba Talijan
Najbeskorisniji bio je Sale Poštar
Najveća enigma za sve nas bio je Ćutke
Najzbunjeniji bio je Danilo
Najpametniji bio je Murda
Najdeblji bio je Čoban
Najšminker bio je Tomo Lepi
Najgalamdžija bio je Kljun
Najtiši bio je Robi
Najneredovitiji bio je Darac S
Najozljede imao je Mario
Najpromašaje imao je Pikna
Najpaničar bio je Terek
Najbolji nosač opreme bio je Bajči
Najflegmatičniji bio je Pero
Najzvrndalo i prigovarač bio je Mikula




STRIJELCI i ASISTENTI:
Zabijači
Tomo Lepi 18
Kova 16
Dario 10
Čoban 7
Mario 5
Robi 5
E Hrco 4
Kljun 1
Sale 1
Omer 1
Cvejo 1
Cako 1
Murda 1
Brozgo 1

Dodavači
Mario 20
Kova 10
Hrco 6
Dario 4
Sale 3
Robi 3
Kljun 2
Čoban 2
Omer 2
Nevista 2
Bajči 1
Tomo 1
Pero 1
Keba 1
Mitar 1
Skender 1