Povratak istini - General Korade

24 lipanj 2010

Vraćam se pisanju dragi moji! Nakon predugog izbivanja vraćam se! No sada sam se odlučio aktivirati i na tom "fejzbuk" što ga svi mladi sad imaju ovih dana, paralelno sa ovim portalom istine kako se moj blog bez lažne skromnosti može nazvati, te ću se i tamo objavljivati. Znam da me nije bilo predugo no postoji veoma jasno i transparentno objašnjenje!

Uzeo sam veliku pauzu od svijeta ne bih li istražio sve zavjere, sve ono loše i sve skrivene priče koje se upravo sada odvijaju među Hrvatima i deklariranim pripadnicima nacionalnih manjina, a vjerujete mi događa se mnogo toga daleko od očiju javnosti! Zlobnici će reći da sam zapravo odsluživao zatvorsku kaznu zbog nagomilanih kazni za prometne prekršaje, žao mi je ali ne priznajem koncept jednosmjerne ulice u razvijenim demokratskim sistemima, no to nije točno. Bliže istini bi bilo da sam dobrovoljno služio domovini čisteći ambroziju u pakračkom zaleđu. Toliki sam ja domoljub zapravo!

No... Kako je Jadranko protjerao curicu Ivicu? Zašto se udala Vesna Pisarović? Tko je zaboga Dickan? Ima li Rafo uistinu spuštena stopala? Zašto se za ime svega svetoga udala Vesna Pisarović? Je li Luka Bebć usitinu koristan kao Feminem na Eurosongu? Što je to HSLS? ...i sl.

To su samo primjeri onoga što me proganjalo i što me progoni i upravo to je ono zbog čega sam se odlučio aktivirati ponovno i potpuno posvetiti potrazi za istinom. Kolega Valdec je svojevremeno započeo nešto u spomenutom smjeru. No u međuvremenu je kvaracajući se prekomjerno potpuno zastranio te uglavnom radio prikaze četničkih zvjerstava.

Priče su tamo gdje ih nitko ne očekuje i pokazalo se to točnim. Potvrdio mi je to slučaj na koji sam naišao posve slučajno. General Korade je bio ljevak! Da, i?! To je bila i moja prva rekcija no tada sam došao u posjed dokumenata koji mi omogućavaju da potpuno izmislim cijeli slučaj i da obznanim pravu istinu oko slučaja generala Koradeta!

General Korade je bio ljevoruk no gle nesreće baš tu je ruku izgubio potpuno bezveze kriveći kasnije ratna zbivanja i koga sve već. Uzevši u obzir činjenicu da su muškarci opsjednuti svakodnevnim masturbiranjem veoma jasno se može povezati da je Korade upravo za čin samozadovoljavanja bio uskraćen od trena gubitka ljeve ruke. Dokumenti koje vrlo lako mogu izmisliti mi kazuju da se Korade s tim borio trošivši prostituke, što muške što ženske, no rezultat ručnog rada je izostajao. Zbog nedostatka ruke! Svi muškarci će se sada složiti da ni jedna žena ne može zamjeniti „drkicu“. Svakom od nas je ruka ipak bila prva! Ono...

Suočen sa golemim stresom iliti ga nadrkanošću Korade je gubio živce i ludio. Nekoliko puta zamalo počinio sucid zbog nemogućnosti masturbiranja. Da, pokušavo je i s desnom ali svi koji su pokušali masturbirati rukom kojom se primarno ne koriste znaju da to jednostavno nije to. No u jednom trenu na rubu očaja sinula mu je divna ideja. – Zašto ne izraditi anatomsko pomagalo za sve one koji ne mogu masturbirati zbog nedostatka uda koijim bi masturbirali?!

I tako je počeo izrađivati nacrte drkolike sprave kojom bi se mogle samozadovoljavati hendikepirane osobe diljem svijeta. Masturbatorska renesansa pomislio bi čovjek sve dok se vrh HDZ-a nije odlučio umiješati! Naredbom jednog ministra (Milinović je u pitanju) HBOR je odbio kreditirati pokretanje pogona za izradu drkolikih sprava koji bi zapošljavao 17.000 ljudi sa osiguranim izvozom. Riječ je o greenfield investiciji vrijednoj 1,2 milijarde kuna. No vođen logikom „Bog je nešto van tjelesno, Bog stoga nema penis, Bog ne maturbira – masturbiranje vodi u pakao“ – Darko se obrušio na Koradeta koji tek tada gubi glavu i onako sav nadrkan čini ono što je već poznato. Tragedija! Izgubljen je veliki vizionar! Da Vinci samozadovoljavanja!

Mnogo toga priznajem ostaje nejasno! Je li Darko samo zbog svoje čiste i neosporne vjere potkopao projekt Koradeta? Ima li to sve veze sa prostatom Andrije Hebranga? Tko je sve upleten? Tko je Dickan? Zašto je Korade pobio susjede koji nemaju veze sa Milinovićem? Mislim, sukob sa policijom mi je posve jasan…

Okačivši pero o klin i podvukavši crtu mogu reći da mi nedostaju neka objašnjenje odgovornih o cijelom ovom slučaju. No jedno je sigurno! Svako večer prije nego li prionete masturbiranju radije lakšeg sna sjetite se ovog napačenog čovjeka koji je samo htio mjenjati svijet nabolje. Kao kolega vodoinstalater bio sam dužan iznijeti ove poluistine u javnost o kolegii vodinstalateru. Znam da malo kasnim, ali nikad nije kasno za zgrabiti istinu objeručke. Zar ne?!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se