PODEBLJALI VOZNI PARK: "Tamara" biličkih vatrogasaca dobila dečka, za dobre novce kupili su vozilo u odličnom stanju s puno dodatne opreme
[ # ]

BILICE

Vozni park Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bilice 'podebljan' je novim vozilom i to po vrlo povoljnoj cijeni, zadovoljan je predsjednik biličkih dobrovoljaca Andrija Ćaleta Car.

- Od jučer smo ponosni vlasnici Steyra kojeg smo kupili u gotovo tvorničkom stanju s hrpom dodatne opreme. Zapremnine je dvije tisuće litara, s puno prostora za dodatnu opremu i pogodan za tehničke intervencije – kazao je Ćaleta Car, predsjednik niti godinu dana starog DVD-a Bilice koji broji deset članova. Ponosan je, dodaje, jer je u manje od godinu dana počevši od nule društvo 'stalo' na noge, a iako im je potrebno još mnogo opreme, momci pomalo napreduju.
Image and video hosting by TinyPic
Do jučer su biličk vatrogasci u voznom parku imali samo 'Tamaru', tamića proizvedenog još '85., a ovog ljeta u jeku najgorih požara, kada se aktualiziralo pitanje (ne)opremljenosti dalmatinskih vatrogasaca, rekli su da je 'Tamara auto kao i svako drugo, samo što na njemu piše 'vatrogasci' i ima rotirke. Često imamo šale na račun Tamare, od kojih neke bolje da ne idu u javnost'.
- Naša Tamara je nezamjenjiva i volimo je, a sada je dobila dečka. Još se mislimo oko njegova imena, a krštenje će svakako biti uskoro – najavio je Ćaleta Car.…. šibenik in

Image and video hosting by TinyPic

06.10.2017. ...17:29 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters