PLANULO U C.I.O.S.-u, 30 VATROGASNIH VOZILA NA TERENU
[ # ]

ZAGREB

U večernjim satima dobili smo dojavu o dimu iznad zapadnog dijela Zagreba, a iz JVP-a Grada Zagreba potvrdili su nam kako je planuo pogon tvrtke C.I.O.S. na Jankomiru.

Večeras je izbio veliki požar u kompleksu poduzeća C.I.O.S.-a na Jankomiru, tvrtke koja se bavi sakupljanjem i primarnom preradom industrijskih otpadaka. Iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba za DNEVNIK.hr potvrdili su kako je planuo pogon tvrtke C.I.O.S. te da je na terenu nekoliko vatrogasnih vozila, ali i da ih šalju još. Na snimcima koje nam je poslao čitatelj vidi se, unatoč udaljenosti, kako plamena buktinja guta objekt. Nešto kasnije iz JVP-a su potvrdili da je na terenu tridesetak vatogasnih vozila te kako očekuju da će intervencija trajati cijelu noć, prenosi Hina.

Dim s mjesta požara vidi se i u Novom Zagrebu te zapadnom dijelu grada. Iz Policijske uprave zagrebačke kazali su nam da su dojavu o požaru smeća u pogonu tvrtke, u Ulici Josipa Lončara 15, primili oko 20:30 te da su vatrogasci na mjestu događaja. Potvrdili su kako nema ozlijeđenih, a više informacija o mogućem uzroku požara bit će poznato nakon očevida, koji će, kako su rekli, biti ujutro.…. dnevnik.hr

Image and video hosting by TinyPic

01.05.2017. ...21:29 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters