JASKANSKI VATROGASCI ODRADILI VJEŽBU SA PJENOM
[ # ]

JASTREBARSKO

Jaskanski vatrogasci i dalje ustraju u redovitoj teoretskoj i praktičnoj obuci. Vodeći se idejom kako se redovitom vježbom postiže operativna spremnost, vatrogasci su odradili vježbu rada s pjenom.

Ekipi DVD-a Jastrebarsko ova nedjelja bila je rezervirana za temu rada s pjenom, od opreme koja se koristi do taktika gašenja. Vatrogasci nastoje učestalo ponavljati i sve više učiti o raznim temama koje nudi široka vatrogasna struka. Izvođenjem taktičkih vježbi danas, postaju spremniji za realne situacije sutra. Zapovjednik Goran Batušić zadovoljan je odazivom i predanosti članova DVD-a Jastrebarsko, no s ostalim članovima zapovjedništva redovito priprema ovakve operativne aktivnosti kako bi vatrogasci bili pripremljeni za sve nove izazove.

Najvažniji dio ovakvih aktivnosti je stjecanje novih znanja, vještina i iskustava, ističu iz DVD-a Jastrebarsko te dodaju kako je u dobrom timu važno i podizanje timskog duha. Tako su nakon operativne vježbe, vatrogasci zajednički analizirali vježbu, a nakon toga si druženjem uljepšali još jednu nedjelju. Predsjednik DVD-a Jastrebarsko, Ivica Sikra ističe napredak društva u posljednjih nekoliko mjeseci te je siguran kako ovakvim radom vatrogasaca, sigurnost grada nipošto nije upitna. Ovo je još samo jedan primjer kako vatrogasci brinu o budućnosti svojeg Društva, ali i sigurnosti svih građana grada Jastrebarskog.…. zg prsten

Image and video hosting by TinyPic

04.04.2017. ...12:50 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters