DAMIR RADMANIĆ IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA DVD -a SVETI IVAN ŽABNO
[ # ]

SVETI IVAN ŽABNO

Dobrovoljno vatrogasno društvo Sveti Ivan Žabno ima 116 članova, 1 viši vatrogasni časnik, 12 vatrogasnih časnika prve klase, 5 vatrogasnih časnika, 15 vatrogasnih dočasnika prve klase, 10 vatrogasnih dočasnika, 16 vatrogasaca prve klase i 6 ispitanih vatrogasaca.
Image and video hosting by TinyPic
U Vatrogasnom domu je u subotu održana izborna skupština tamošnjeg DVD-a. Novi predsjednik je Damir Radmanić, a za zamjenika predsjednika izabran je Tomislav Kučina. U Upravni odbor izabrani su Zvonimir Kučina, Vladimir Škrlec, Mirko Besedić, Darko Todorvić, Željko Brlić i Tomislav Mrsel. Zdenko Kucan izabran je za zapovjednika, a za njegove zamjenike Leonardo Radmanić i Željko Dubrava. Novi tajnik je Marko Janković, a blagajnik Marko Hrebak.
Image and video hosting by TinyPic
U Nadzorni odbor izabrani su Tomislav Jurić kao predsjednik i članovi Ivan Mikuš i Vladimir Friščić. Delagati u vatrogasnoj zajednici općine Sveti Ivan Žabno su Damir Radmanić, Zvonimir Kučina, Zdenko Kucan, Vladimir Škrlec, Tomislav Kučina i Mirko Besedić. Sva izvješća i planovi za 2017. godini usvojeni su jednoglasno, a treba spomenuti da su osim brojnih gostiju i sponzora skupštini nazočili i vatrogasci iz Slovenije.…. prigorski.hr

Image and video hosting by TinyPic

19.03.2017. ...14:57 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters