ODRŽAN 15. MEMORIJALNI KUP „ PAVAO IVANEC"
[ # ]

SVETA NEDELJA
Piše: Damir Marenić

Po 15. puta održao se memorijal „Pavao Ivanec“ , natjecanje vatrogasne djece, mladeži i odraslih na spomen na prerano preminulog predsjednika društva.

U kategoriji djeca m/ž nastupile su dvanaest ekipa. U takvoj konkurenciji prvo mjesto kod dječaka prvo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Lasinje 1, drugoplasirani su bili članovi DVD Staro Čiče a treće mjesto pripalo je ekipi DVD-a Bobovica. U kategoriji djevojčica prvo mjesto pripalo je ekipi DVD Lasinje, drugo mjesto za ekipu DVD-a Svibovski Otok a treće mjesto osvojile su mlade članice DVD-a Strmec. U kategoriji vatrogasna mladež u obje kategorije nastupilo je pet ekipa. U kategoriji ženske mladeži nastupila je samo jedna ekipa i to DVD Donja Voća, ali to ne umanjuje njihov rezultat jer su ga odradile više nego pošteno. U muškoj kategoriji prvo mjesto odnjela je mladež DVD-a Novi Marof, drugo mjesto pripalo je članovima DVD Donja Voća a treće plasirana je ekipa iz susjedne Slovenije PGD Rakovec.
Image and video hosting by TinyPic
U kategoriji odraslih kod muškaraca prvaci su članovi DVD-a Petrovina sa rezultatom 33.90 sekundi. Drugo mjesto za ekipu DVD Gornje Bazje a treće mjesto za ekipu DVD-a Marija Magdalena. U kategoriji žena pobjednički pehar zasluženo odlazi u Odranski Obrež sa rezultatom 65 sekundi, drugo mjesto pripalo je članicama DVD Zaprešić a treće mjesto za članice DVD-a Rakitje. U sklopu memorijala održano je i gradsko natjecanje u svim kategorijama pa su tako prvaci po kategorijama djeca M –DVD Sveta Nedelja, muški A – DVD Strmec, žene A – DVD Sveta Nedelja, muški B – DVD Sveta Nedelja .

Image and video hosting by TinyPic

29.06.2016. ...19:56 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters