GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD PLETERNICA: ‘Vape’ za dodatnim prostorom!
[ # ]

PLETERNICA

Iza Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pleternica još je jedna uspješna godina. Zaključak je to s redovne godišnje skupštine kojoj su, uz domaće vatrogasce, prisustzvovali i njihove kolege iz više vatrogasnih društava, potom iz Vatrogasnih zajednica Požeško-slavonske županije i Požeštine, DUZS-e kao i gradonačelnica Antonija Jozić i dogradonačelnik Domagoj Katić.

U prošloj godini, kazao je u svom izvješću zapovjednik Dragutin Žnidarec, bilo je 74 intervencija od čega deset na gašenju požara. – Imali smo i dvadesetak vježbi a posebna pozornost posvećena je osposobljavanju vatrogasaca. Mnoge stvari odradili smo zajedno s pripadnicima javne vatrogasne postrojbe s kojima odlično surađujemo – rekao je D.Žnidarec.
Image and video hosting by TinyPic
Pleternički vatrogasci su prošle godine iz Francuske dobili dva polovna vozila (u donaciji posredovao Stjepan Cerho koji je također prisustvovao skupu) te ljestve iz Austrije. Nažalost, rečeno je na godišnjoj skupštini, za vozila i opremu s kojom raspolažu, više nema dovoljno mjesta pa je nužno nadograditi postojeći prostor. Zahvaljujući vatrogascima na svemu što su činili proteklih godinu dana, gradonačelnica Antonija Jozić im je obećala u tome pomoći.

Kao i obično na godišnjim skupštinama vatrogascima je podijeljen veći broj različitih priznanja a ovaj puta najveće, za 40 godina provedenih u vatrogastvu, dobio je Marko Alaber. Nasuprot njemu nalazi se ‘trojka’ koja je tek položila ispit za vatrogasce: Karlo Perković, Dario Baroš i Antun Rotar.…. pleter portal

Image and video hosting by TinyPic

31.03.2014. ...19:30 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters