VATROGASCI ZABOČKE BOLNICE- DOMAĆINI 27.SUSRETA VATROGASACA U ZDRAVSTVU
[ # ]

ZABOK

Odlično vrijeme pratilo je veliku svitu Vatrogasne zajednice zdravstva RH, koji su se okupili u krugu Opće bolnice Zabok. Na 27. susretima sudjelovali su pripadnici DVD-a Klinike za infektivne bolesti Zagreb, članovi društva Neuropsihijatrijske bolnice Popovača, Opće bolnice Ogulin, djelatnici Psihijatrijskih bolnica Jankomir, Ugljan i Vrapče, DVD-a Specijalne bolnice Krapinske Toplice, vatrogasci Zdravstva Karlovac, Varaždin i članovi domaćina, DVD-a Opće bolnice Zabok.

Image and video hosting by TinyPic

Nakon okupljanja i pozdravnih riječi te svečanog otvaranja, pripadnici Zagorske Javne vatrogasne postrojbe iz Zaboka su sa članovima DVD-a Pavlovec, Zabok, Špičkovina i Gubaševo, izveli javnu pokazno-edukativnu vježbu gašenja požara u zgradi bolnice i spašavanja unesrećenih osoba iz prostorija. U vježbi su zabočki vatrogasci sa profesionalcima sudjelovali sa skoro svim vozilima i auto-ljestvama, a sve pod zapovjedništvom Dražena Sinkovića.

Publiku je tijekom akcije vodio djelatnik VOC-a Zabok, Rudolf Tršinski. Nakon vježbe, pripadnici Vatrogasne zajednice zdravstva RH sudjelovali su u gađanju pikada. U potezanju užeta najboljima su se pokazali Varaždinci, najbolji u mokroj vježbi bili su domaćini, kao i u brzinskom motanju 'B' cijevi, dok su u oblačenju vatrogasca najbrži bili djelatnici Specijalne bolnice Krapinske Toplice. Mnogi su vatrogasci iz Hrvatske uživali u odličnoj organizaciji DVD-a Opće bolnice Zabok, a u svemu su pomagali i drugi djelatnici bolnice. Uz odličnu zabavu i dobru 'logistiku' u obliku okrijepe, najbolji su priznanja primili u Restoranu 'KTC-a'. Domaćini su od sudionika primili čestitke za dobru organizaciju, a počele su već i pripreme za slijedeći -28. susret.
.... zabok

14.05.2011. ...08:58 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters