123.GODIŠNJA SKUPŠTINA NAŠIČKOG DVD-a
[ # ]

NAŠICE

Jučer je sa početkom u 17 sati Dobrovoljno Vatrogasno Društvo Našice imalo redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.Skupština je održana u dva dijela. Prvi dio i to onaj službeni bio je u prostorijama DVD-a Našica na kojemu je predsjednik Zvonimir Ljubljanović pozdravnim govorom otvorio ovu redovnu skupštinu.
Image and video hosting by TinyPic
Predsjednik je podnio izvješće o radu DVD-a za 2010. godinu a mi smo izdvojili samo nekoliko važnijih.Tako je naglasio kako su prošle godine održali sedam sjednica na kojima su donijeli važne odluke za društvo. Uz to svakog ponedjeljka u mjesecu DVD Našice održava sastanke Zapovjedništva na kojima se analiziraju i raspravljaju kojekakvi radovi i aktivnosti društva. Sa tugom je spomenuo kako je Ivić Branko vrlo kratko obnašao svoju dužnost dopredsjednika društva jer je uslijed teške bolesti preminuo 8. srpnja prošle godine. Radom pokojnog dopredsjednika Ivića društvo je postalo prepoznatljivo diljem Hrvatske kako po rezultatima tako i po uzornom ponašanju članova ekipe.

U nastavku predsjednik Ljubljanović je naglasio kako je prošla godina bila uspješna jer su uspjeli riješiti dva glavna problema. Radilo se o novom navalnom vozilu marke MAN te je uz neizostavnu pomoć grada i gradonačelnika Krešimira Žagara, kupljen novi objekt i zemljište u vrijednosti 4,5 miliona kuna koje će biti za potrebe DVD-a Našice. Kako bi se taj veliki objekt uspio opremiti potrebna su velika financijska izdavanja koja će se moći osigurati iz prodaje dosadašnjih prostorija. Tijekom ljeta potpisan je i ugovor sa VZ Našice i DUZS-om Osijek o prenošenju broja sa 93 na 112 što je povećalo kvalitetu dojave jer su na ovaj način izbjegnute zlonamjerne dojave sa kojima su se ovih godina susretali..... pročitaj više

20.02.2011. ...09:30 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters