KUPNJA KOMBIJA NEOPHODNA ZA ODLAZAK DJECE NA NATJECANJA
[ # ]

LEPROVICA

Veliki uspjesi ekipe vatrogasne djece starosti od 6-12 godina na natjecanjima održanim tijekom protekle godine s ponosom su isticani na godišnjoj skupštini DVD-a Leprovica. Upravo to je glavni razlog što se u Planu rada za ovu godinu našla i nabavka kombi vozila kojim bi najmlađim vatrogascima bilo mnogo jednostavnije odlaziti na natjecanja, a vozilo bi koristilo i njihovim starijim kolegama. Ideju su poduprli i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Dugog Sela Zvonko Novosel, te predsjednik Gradskog vijeća Stjepan Bertek ipak dodajući da sve planove treba uskladiti s mogućnostima gradskog proračuna koji, kako se čulo, nikada do sada nije zakazao kad su bili u pitanju vatrogasci.
Image and video hosting by TinyPic
Društvo lani nije imalo ni jednu intervenciju na požarima, što je po svemu sudeći i znak dobrog rada na prevenciji, ali su stoga dobrovoljni vatrogasci kojih u Leprovici ima čak 95, unatoč tome što selo broji svega šezdesetak domaćinstava, svoje vrijeme posvetili uređenju svog vatrogasnog doma i mjesta u kojem su uredili park i igralište, te izvršili čišćenje obližnjih kanala.

Plan aktivnosti sličan je i za ovu godinu kada se namjerava popraviti krov na domu u čemu se očekuje potpora Grada Dugog Sela. Uz četrdeset tisuća kuna potrebnih za obnovu krovišta, te 130 000 kuna za kupnju vozila i 35 000 kuna prenijetih iz protekle godine, dobrovoljni vatrogasci iz Leprovice prihvatili su prilično izdašan financijski plan koji iznosi 252 000 kuna.
dugo selo

16.02.2011. ...11:04 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters