VATROGASCI RISKIRALI ŽIVOT ZBOG PLASTIČNOG LABUDA
[ # ]

STRAUBING

Njemački vatrogasci su izveli opasnu noćnu akciju pokušavajući spasiti labuda iz zamrznutog ribnjaka. Kada su stigli do njega, shvatili su da je od plastike.
Image and video hosting by TinyPic
Mnogobrojni prolaznici u gradu Straubing u Njemačkoj su uputili telefonske pozive vatrogascima kada su u prolazu pored zaleđenog ribnjaka ugledali labuda koji se nije micao.U akciji spašavanja je sudjelovalo čak 25 vatrogasaca koji su riskirali svoje živote hodajući po tankom ledu kako bi spasili labuda. Nakon pretrpljenog straha od upadanja u ledenu vodu, vatrogasci su shvatili da se radi o plastičnom labudu.

"Informacije koje smo dobili telefonom nisu bile dovoljno točne. Dugo smo tražili ribnjak. Kada smo ga napokon pronašli, ugledali smo i labuda koji je bio na sredini ribnjaka. Operacija spašavanja je bila izuzetno opasna, jer smo morali hodati po veoma tankom ledu. Kada smo stigli do labuda, shvatili smo da je od plastike. Na tom je mjestu postavljen kako bi plašio ptice i spriječio ih da jedu ribu. Sretni smo što nitko nije nastradao, a ovo je u svakom slučaju bila korisna vježba", rekao je jedan od vatrogasaca.
sarajevo-x.com

12.02.2011. ...14:20 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters