POŽAR KUĆE U KUPINCU
[ # ]

KUPINEC

U srijedu 09.02.2011. u prijepodnevnim satima došlo je do požara obiteljske kuće u Kupincu vlasnika S.M. Na teren je prvo upućen DVD Kupinec koji dolazi na mjesto intervencije sa auto cisternom i 15 vatrogasaca te odmah započinje sa gašenjem. U međuvremenu je alarmiran DVD Klinča Sela koji izlazi na intervenciju sa dva navalna i kombi vozilom te 15 vatrogasaca i stiže na požarište u 11:10 sati.
Image and video hosting by TinyPic
Budući da se vatra, po izjavama očevidaca, izrazito brzo širila do dolaska vatrogasca već je bio zahvaćen cijeli krov kuće i dvorišna zgrada susjednog posjeda. Alarmirani su DVD Pisarovina, DVD Donja Zdenčina i DVD Jastrebarsko a DVD Donja Kupčina je stavljena u stanje pripravnosti. Požar je vrlo brzo lokaliziran dok je gašenje i raščišćavanje potrajalo do 14:10 kada i DVD Klinča Sela napušta požarište dok DVD Kupinec iz preventivnih razloga ostaje na požarištu. Uzrok požara je zasad nepoznat kao i veličina materijalne štete.

Na intervenciji su sudjelovali i ovim redom obavještavani: 15 vatrogasaca DVD-a Kupinec s autocisternom , 15 vatrogasaca DVD-a Klinča Sela s dva navalna vozila i kombi vozilom, 5 vatrogasaca DVD-a Pisarovina s auto cisternom, 6 vatrogasaca DVD-a Donja Zdenčina s navalnim vozilom te 4 vatrogasca DVD-a Jastrebarsko s autocisternom.
dvd klinča sela

09.02.2011. ...20:16 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters