BOŽIĆNO - NOVOGODIŠNJE DRUŽENJE VATROGASACA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
[ # ]

PLEŠIVICA
Piše / Foto: Tea Sablić

Prigodno božićno novogodišnje druženje u organizaciji Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije održano je u srijedu, 22. prosinca 2010. u prostorijama DVD-a Plešivica. (7000.članak)

Image and video hosting by TinyPic

Pierce CAFS.
Svečanosti su nazočili članovi Predsjedništva, Zapovjedništva, Odbora za organizaciju i financijska pitanja, Nadzornog odbora te članovi Vatrogasne mladeži Zagrebačke županije i gosti tj. predstavnici ureda Župana, Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Područnog ureda zaštite i spašavanja, Zagreb. Nakon pozdravnog govora gosp. Stjepana Ptičeka, program je vodila tajnica Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Tea Sablić, tijekom kojega je prisutne ukratko izvjestila o programima koje je Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije provodila tijekom protekle godine.

U sklopu prezentacije, članicama Zajednice podijeljena je oprema koja je nabavljena kroz slijedeće programe: Program nabave opreme zaštite i spašavanja, Program 200+200=100% i Program nabave potopnih pumpi. Uz ove programe važno je spomenuti i Program nabave novih vatrogasnih vozila, Program edukacije djece u prometu.Program edukacije djece u zaštiti od požara te određena financijska sredstva koja su osigurana od strane Hrvatske vatrogasne zajednice i Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Kroz ove programe nabavljena je nova vatrogasna oprema u vidu intervencijskih odijela, radio stanica, cijevi, suhih ronilačkih odijela, muljnih pumpi, sklopivih nosila, prijenosnih agregata itd. što će značajno doprinijeti boljem i kvalitetnijem radu svih vatrogasnih postrojbi. U cjelini gledano, možemo ustvrditi da s uspjehom zaključujemo 2010. godinu te se nadamo da ćemo u budućnosti i dalje zajednički poticati dobre i kvalitetne programe na području Zagrebačke županije.
vzžz

23.12.2010. ...15:35 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters