AKTIVNI IVANEČKI VATROGASCI
[ # ]

IVANEC

Da pripadnici DVD-a Ivanec imaju pune ruke posla, ukazuje činjenica da su u tri dana odradili četiri intervencije.Pripadnici ivanečkog DVD-a trenutno broje 67 intervencija u 2010. godini, što je izuzetno velika brojka s obzirom da se radi o dobrovoljnom vatrogasnom društvu.

Image and video hosting by TinyPic

7.12.2010. u 9:36 zaprimljena je dojava o poplavi u podrumu obiteljske kuće u mjestu Lančić, izazvanoj naglim zatopljenjem i brzim topljenjem snijega. Ozbiljnosti intervencije ukazuje podatak da je u podrumu bilo oko 25000 litara vode.
Brzim djelovanjem sedam vatrogasaca s navalnim i zapovjednim vozilom, podrumi su ubrzo ispražnjeni. Po povratku pripadnika u postrojbu, iz Operativnog centra Varaždin zaprimljena je druga dojava, također o poplavi u ulici Ivana Gorana Kovačića u Ivancu. Iz istog razloga poplavljen je podrum obiteljske kuće.

8.12.2010. prema dojavi iz OC Varaždin u 23:29 pripadnici DVD-a Ivanec upućeni su na požar dimnjaka u mjesto Lančić. Brzim djelovanjem vatrogasaca dimnjak je ubrzo ugašen. Još jedna dojava o požaru dimnjaka zaprimljena je i 10.12.2010. u 20:15 sati. Požar je izbio u dimnjaku obiteljske kuće u mjestu Vuglovcu te je brzom intervencijom pripadnika DVD-a Ivanec ubrzo lokaliziran i ugašen. e-ivanec

14.12.2010. ...10:23 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters