DVD HRŽENICA SLAVILA U VRBANOVCU
[ # ]

VRBANOVEC

Ove nedjelje u Vrbanovcu je održano 5. Regionalno natjecanje vatrogasaca ludbreške regije u organizaciji svih pet jedinica lokalne samouprave na području ludbreške regije.Domaćin regionalnog natjecanja ove je godine bila Vatrogasna zajednica općine Martijanec, odnosno DVD Vrbanovec. REZULTATI

Image and video hosting by TinyPic

Na natjecanju je nastupilo 35 odjeljenja s gotovo 400 sudionika manifestacije, od čega najviše s područja VZO Sveti Đurđ.Sveukupno prvo mjesto u seniorskim kategorijama odnosno prijelazni pehar pokrovitelja Vatrogasne zajednice Varaždinske županije primili su članovi DVD-a Hrženica.Upravo je ovo odjeljenje tijekom protekle dvije godine pri samom vrhu plasmana u Kupu Hrvatske vatrogasne zajednice te daleko nadmašuje sva ostala odjeljenja koja su djelovala na području ludbreške regije posljednjih godina.

U kategoriji djevojčica u dobi od 6 do 12 godina najuspješnije su bile članice DVD-a Vrbanovec, ispred DVD-a Hrženica i DVD-a Hrastovsko. U brojnijoj kunkurenciji njihovih vršnjaka najbrži su bili članovi DVD-a Ludbreg ispred mališana iz DVD-a Podravska Kapela i DVD-a Vrbanovec.Članovi DVD-a Ludbreg osvojili su prvo mjesto i u kategorijama muške odnosno ženske mladeži.

U seniorskim kategorijama zamjetan je porast broja ženskih odjeljenja, kao i muških odjeljenjau “B” kategoriji.U ženskoj seniorskoj “A” kategoriji prvo su mjesto osvojile članice DVD-a Sveti Đurđ ispred članica DVD-a Podravska Kapela i DVD-a Hrženica.

U najjačoj i najmasovnijoj muškoj seniorskoj “A” kategoriji prvo je mjesto osvojilo odjeljenje DVD-a Hrženica, ispred DVD-a Vrbanovec i DVD-a Ludbreg.U muškoj seniorskoj “B” kategoriji regionalni su prvaci članovi DVD-a Sveti Đurđ, ispred DVD-a Vrbanovec i DVD-a Hrženica.
e-varazdin

24.08.2010. ...05:10 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters