VATROGASCI DOBILI VOZILO I GLISER
[ # ]

SKRADIN

Vatrogasci iz njemačkog mjesta Staufena (pokrajina Baden-Wurttenberg) još jednom su potvrdili svoju humanost. Na red su došli Skradinjani i Dubravičani, kojima su uručili tehničko vozilo i gliser.

Image and video hosting by TinyPic

 Kod vas se osjećamo kao kod kuće i pravo je zadovoljstvo donacijama razveseliti naše kolege iz Hrvatske. Dobro smo upoznati s njihovim kroničnim problemom manjka vatrogasnih vozila i opreme, tako da redovito nastojimo pomoći. U Skradinu smo odlično primljeni, osjetili smo gostoprimstvo i dobrodošlicu na svakom koraku, pa planiramo uspostaviti suradnju između vaše županije i okruga Hochschwarzwald  kazao nam je Gerhard Lai, okružni vatrogasni zapovjednik u ulozi nositelja njemačke donacije.Također, gosti iz Njemačke nisu skrivali riječi pohvale na račun svojih domaćina, skradinskog gradonačelnika Nediljka Dujića, Jordana Žaje, tajnika ŽVZ-a, i Ante Pižića, predsjednika DVD-a Skradin.

Vodičani posjetili predškolce
Djecu vodičkoga gradskog vrtića “Tamaris” posjetili su vatrogasci DVD-a Vodice, kako je već uobičajeno tijekom svibnja, mjeseca zaštite od požara. Mališani su imali priliku vidjeti protupožarnu opremu i tehniku kojom vatrogasne jedinice raspolažu, a pravo oduševljenje izazvala je vožnja vatrogasnim ljestvama i dječjim vatrogasnim vozilom, te darovani baloni.
slobodna dalmacija

27.05.2010. ...20:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters