DANI OTVORENIH VRATA JVP GRADA BJELOVARA
[ # ]

BJELOVAR
Piše: Ljiljana Balažin
Foto: Dubravka Dragičević

Javna vatrogasna postrojba Grada Bjelovara već tradicionalno u svibnju, mjesecu zaštite od požara, organizira Dane otvorenih vrata. Tradicija je to od 2000. godine. Ove godine, Dani otvorenih vrata održali su se 12., 13. i 14. svibnja.

Image and video hosting by TinyPic

U četvrtak, 13. svibnja 2010. godine gradonačelnik Grada Bjelovara Antun Korušec, zamjenik gradonačelnika Ante Topalović te pročelnik Stjepan Grula posjetili su Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Bjelovara.Kroz tri dana Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Bjelovara posjetilo je i četiristotinjak djece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Mališanima su vatrogasci pokazati vatrogasna vozila i opremu te im objasnili kako se zaštititi od požara i kako prevenirati požar.

Javna vatrogasna postrojba Grada Bjelovara u vrhu je u Hrvatskoj po opremljenosti voznog parka. Ima deset specijalnih vozila za sve vrste vatrogasnih intervencija sa svom potrebnom opremom. Uskoro će Javna vatrogasna postrojba preuzeti novo kemijsko vozilo koje će zamijeniti 34 godine staro kemijsko vozilo. Od 2001. godine, od ukupno deset specijalnih vozila, devet će biti zamijenjeno novima.
grad bjelovar

14.05.2010. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters