VATROGASCI IZ SOLINGENA UGOSTILI KOLEGE IZ TUČEPI
[ # ]

TUČEPI

Sedam vatrogasaca DVD-a Tučepi: Damir Šimić, Ante Šarić, Frane Vidić, Goran Bušelić, Srećko Tomaš, Davor Čović i Edvard Visković, su od 7. do 9. svibnja 2010. gostovali kod vatrogasaca njemačkog Solingena, koji su im na taj način uzvratili posjet Tučepima prošlog ljeta.

Image and video hosting by TinyPic

U dvodnevnom boravku, uz pratnju glavnog zapovjednika vatrogasaca Solingena, gospodina Frank-Michael Fischera, vatrogasci Tučepi su posjetili 8 dobrovoljnih i 3 profesionalna vatrogasna društva u Solingenu. Tučepljane je u svom domu ugostio i dugogodišnji prijatelj Tučepi i Tučepskih vatrogasaca Hans Schermuly sa svojom suprugom Brigitom.

Vrhunac posjeta bila je ceromonija na kojoj je gospodin Dietmar Kühl preuzeo dužnost zapovjednika vatrogasne mladeži Solingena od gospodina Otmara Schicka, koji je u ljetu 2009., u Tučepima, predvodio posjet Njemačkih i Nizozemskih vatrogasaca. Osim vatrogasaca Njemačke, ceremoniji su prisustvovali vatrogasci Feldbacha iz Austrije i Gaude iz Nizozemske.Tučepljani su uz prigodne poklone zahvalili vatrogascima Solingena, koji su sa svojim gradonačelnikom najavili daljnju uspješnu suradnju i razvijanje prijateljstva.
dvd makarska

12.05.2010. ...12:00 [ Komentari (2) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters