SVEČANI PRIJEM NAJUSPJEŠNIJIH MEĐIMURSKIH VATROGASACA
[ # ]

ČAKOVEC

U sklopu proslave Dana Međimurske županije održan je svečani prijem najuspješnijih međimurskih vatrogasaca koji su nastupili na 5. državnom natjecanju u Splitu u listopadu prošle godine. Prijem 14 vatrogasnih ekipa, od kojih su dvije izborile plasman na međunarodnu vatrogasnu olimpijadu u češkoj Ostrawi, održan je u Scheierovoj zgradi.

Image and video hosting by TinyPic

Dakle, Vatrogasnu zajednicu Međimurske županije na 5. državnom natjecanju zastupalo je 14 ekipa u 5 kategorija. Najuspješnija je bila ekipa JVP grada Čakovca u kategoriji “Profesionalaca B” osvojivši 1. mjesto i nastup na međunarodnoj olimpijadi. Osvajanjem 4. mjesta u kategoriji “Muški B” ekipa MTČ-a d. d. također je stekla nastup na olimpijadi u srpnju u češkoj Ostrawi.

U kategoriji “Muški A” DVD Draškovec osvojio je 10. mjesto, DVD Nedelišće 19., dok je DVD Slakovec u istoj kategoriji osvojio 28. mjesto. DVD MTČ Tvornica čarapa u kategoriji “Muški B” osvojila je 7. mjesto, a DVD Slakovec 12. mjesto.U kategoriji “Žene A” DVD-u Lopatinec pripalo je 15. mjesto, dok je ekipa Vularija bila na 16. mjestu. U istoj kategoriji DVD Štefanec osvojio je 19. mjesto.

Ženska ekipa Savska Ves u kategoriji “Žene B” osvojila je 4. mjesto, dok je DVD-u Vularija pripalo 8. mjesto na državnom natjecanju. DVD Slakovec u istoj je kategoriji osvojio 13., a ekipa Mala Subotica 28. mjesto.

Odlukom Poglavarstva Međimurske županije na svečanom je prijemu Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Donji Kraljevec dodijeljena je Povelja Međimurske županije u znak priznanja za izniman doprinos vatrogastvu u 120- godišnjem radu. Međimurske novine

28.04.2009. ...10:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters