VATROGASCI IZVLAČILI OZLJEĐENE IZ PROVALIJE
[ # ]

BARBAN

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti Barban-Labin nastradali su 23-godišnji Siniša Ž. i 19-godišnja Ines B. iz okolice Kršana.

Video by BarkunIstra

Zbog brzine, a nakon izlaska iz oštrog desnog zavoja, mladić je izgubio kontrolu nad vozilom marke 'golf' pulskih registarskih oznaka PU148 IR te desnom stranom udario u stijenu uz cestu. 'Golf' se od udara odbio i prešao na suprotnu stranu te preko zaštitne ograde sletio u provaliji duboku 18,5 metara pri čemu je 19-godišnja suvozačica ispala iz automobila.

Teško ozlijeđenog mladića i djevojku iz provalije su izvukli vatrogasci. Oboje su zadržani na liječenju na Odjelu traumatologije pulske Opće bolnice. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola no, zaradio je kaznenu i prekršajnu prijavu.

- Prvo smo iz auta izvlačili mladića jer je do djevojke bilo teže doći. Zbog strme padine i skliskog terena cijelo vrijeme smo padali. Uspjeli smo ga izvući iz auta i staviti na dasku za imobilizaciju. Prolaznici su sišli u provaliju i pomogli nam izvući dečka. Puno im hvala.Djevojku su sa stabla izvukla šestorica vatrogasaca.Djevojka ima frakturu zdjelice te ozlijeđen vrat i rame.Mladić je mnogo bolje prošao od djevojke, ali je bio u velikom šoku. Cijelo su vrjeme bili pri svijesti i razgovarali s nama dok smo ih izvlačili - ispričala je voditeljica labinske Hitne pomoći Helena Vlačić. barkun

22.04.2009. ...08:50 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters