MRAKOVČIĆ NA ČELU VATROGASNE ZAJEDNICE
[ # ]

VELIKA GORICA

Odabir Željka Mrakovčić za novog predsjednika logičan je slijed, budući da je iza njega četrdesetgodišnji rad u dobrovoljnom vatrogastvu.

Željko Mrakovčić izabran je za novog predsjednika Vatrogasne zajednice grada Velike Gorice. Na toj dužnosti zanmijeniti će dosadašnjeg predjednika Krešu Hubaka, koji će u novom četverogodišnjem mandatu obnašati dužnost zapovjednika Zajednice, dok je za tajnicu izabrana Andreja Šklrlec.

Velikogorička zajednica je najveća na području Zagrebačke županije, te u svome sastavu ima 28 dobrovoljnih društava i javnu vatrogasnu postrojbu. U svrhu pripreme operativnih članova prošle godine je organizirana i združena vježba dobrovoljnih vatrogasaca i pripadnika javne postrojbe, dok je u Mraclinu organizirana županijska vježba. U svrhu uključivanja što više mladih u vatrogastvo, Zajednica svake godine organizira gradsko vatrogasno natjecanje mladeži na kojem se okupi 400-tinjak mladih vatrogasaca. Uz poboljšanje rada u ovim segmentima, prvi zadatak novog predsjedništva biti će i poboljšanje voznog parka.

Uz prisustvo vatrogasaca, na 13. skupštini Vatrogasne zajednice prisutni su bili i: tajnik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Ivica Novosel, zamjenik župana Rudolf Vujević, i dragi gost velikogoričkih vatrogasaca, ministar financija Ivan Šuker.Bivšim članovima Vatrogasne zajednice dodijeljena su prigodna priznanja, koja su primili i predstavnici županije, ministar Šuker i mediji koji su uvijek pratili rad Zajednice. RVG

20.04.2009. ...08:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters