ODBOR ZA UNUTARNJU POLITIKU I NACIONALNU SIGURNOST SE OČITOVAO OKO PRIJEDLOGA ZAKONA O ZOP-u
[ # ]

ZAGREB

Izvješće Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost o Prijedlogu zakona o izmjenama Zakona o zaštiti od požara, s Konačnim prijedlogom zakona, hitni postupak, prvo i drugo čitanje, P. Z. br. 294

Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, na 25. sjednici održanoj 19. ožujka 2009. raspravljao je o Prijedlogu zakona o izmjenama Zakona o zaštiti od požara, s Konačnim prijedlogom zakona, koje je predsjedniku Hrvatskoga sabora dostavila Vlada Republike Hrvatske aktom od 10. ožujka 2009. godine.

Sukladno članku 63. Poslovnika Hrvatskoga sabora, Odbor je predloženi zakonski prijedlog razmatrao u svojstvu matičnog radnog tijela.Odbor je zaključio da je Prijedlog zakona dovoljno obrazložen u pisanom Prijedlogu zakona stoga nije potrebno dodatno pojašnjenje nazočnoga predstavnika.

Odbor je bez rasprave jednoglasno odlučio predložiti Hrvatskom saboru da donese Zakon o izmjenama Zakona o zaštiti od požara

Za izvjestitelja na sjednici Hrvatskoga sabora određen je Ranko Ostojić, predsjednik Odbora, a u slučaju njegove eventualne odsutnosti ili spriječenosti, za izvjestitelja se određuje Tomislav Čuljak, potpredsjednik Odbora.

PREDSJEDNIK ODBORA
Ranko Ostojić

26.03.2009. ...12:30 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters