POŽAR U NOVOSADSKOM SPENS-u
[ # ]

NOVI SAD

Jutros oko osam sati, najvjerojatnije zbog loših instalacija, izbio je požar u prostorijama hokejaškog kluba, koje se nalaze u Sportskom i poslovnom centru "Vojvodina" (Spens).Brzom reakcijom radnika Spensa požar je ugašen, a na mjesto događaja su iz predostrožnosti izašli i vatrogasci.U vrijeme požara Spens je bio hitno evakuiran, a nakon što je požar ugašen, Centar je ponovo otvoren.Očevid o uzrocima požara je u tijeku.

Ugašen požar u novosadskom SPENS-u

Novosadski vatrogasci ugasili su požar koji je izbio jutros između 7.30 i 8 sati u dijelu Sportsko-poslovnog centra SPENS u Novom Sadu. Požar je izbio u svlačionici Ledene dvorane SPENS-a javlja reporter Radio Novog Sada Vlada Bajić, najvjerojatnije zbog grijalice koja nije isključena ili neispravne instalacije. U požaru je lakše ozljeđen jedan radnik tehničke službe SPENS-a a materijalna šteta se procjenjuje, rekao je na mjestu događaja predsjednik Skupštine Grada Aleksandar Jovanović.

Građani su u blizini objekta osjetili su miris paljevine i čuli zavijanje vatrogasnih, policijskih i sirena hitne pomoći.Prema prvim, nezvaničnim informacijama do kojih je došla ekipa RTV, zapalila se svlačionica u Ledenoj dvorani SPENS-a. Riječ je o prostorijama Hokejaškog kluba Vojvodina.Kako RTV saznaje, radnici zaposleni SPENS-u i novosadska vatrogasna brigada, sa pet vozila, intervenirali su brzo i efikasno.

Prema izjavama zaposlenih, u trenutku izbijanja požara u tim prostorima nikog nije bilo.Pomoć je ukazana jednoj starijoj osobi omamljenoj dimom, koja se, kako se vjeruje, našla u blizini događaja.Policija je priopčila da je do požara, koji je izbio jutros oko osam sati, došlo zbog kratkog spoja na grijalici pomoću koje je sušena hokejaška oprema.

Predsjednik Skupštine Grada na mjestu događaja
Novinar Radio Novog Sada na Spensu je zatekao predsjednika Skupštine Novog Sada Aleksandra Jovanovića. U izjavi za Radio Novi Sad Jovanović je rekao da očekuje izvešće MUP-a, ali da zna da je jedna osoba lakše ozljeđena. Jovanović i ovom prilikom ponovio da je novosadska brigada vatrogasaca loše opremljena, na šta Grad ne može a trebala bi utjecati. RTV

24.03.2009. ...17:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters