U VRATIŠINCU IZGORIO ROYAL
[ # ]

VRATIŠINEC

Noću negdje između 2.15 i 4 sata izbio je požar u kavani Royal u Vratišincu. Na mjesto događaja izašla je ekipa JVP-a Čakovec i pet vatrogasaca, članova DVD-a Vratišinec koji su nešto poslije 5 sati požar lokalizirali.

U požaru je u potpunosti izgorjela unutrašnjost kafića u prizemlju zgrade. Uništeni su šank, strop prostorije, četiri aparata za zabavu, aparat za kavu, registar kasa, a i ostali inventar.Na mjesto događaja, uz inspektora zaštite od požara PU međimurske, izašli su i vještaci za forenzička ispitivanja i vještačenja CKV-a Ivan Vučetić iz Zagreba. Utvrdili su da je uzrok požara kvar na električnoj instalaciji fluorescentne svjetiljke koja se nalazila na drvenom stropu neposredno iznad šanka.

Šteta je u prvi mah procijenjena na stotinjak tisuća kuna, ali će stvarna šteta biti utvrđena naknadno. Vlasnik ocjenjuje da će biti i osjetno veća, ali je imovina bila osigurana. Obitelj vlasnika, koja živi u kući u kojoj je smještena kavana, nije pretrpjela štete za zdravlje (osim što je pretrpjela straha) iako je potencijalna opasnost bila velika. Dvorana popularnog ugostiteljskog lokala brzo je raščišćena i već je počela raditi, ali će za obnovu kafića trebati barem dva mjeseca, procjenjuje vlasnik. list Međimurje

10.03.2009. ...18:30 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters