DVD PRNJAVOR USPJEŠNO GRABI NAPRIJED
[ # ]

PRNJAVOR

„Planiramo osposobiti mladež ovog društva, pokazati im osnove rada u vatrogastvu i upoznati ih s opremom“ rekao je Ivan Radošević mlađi, zapovjednik DVD-a Prnjavor na skupštini društva održanoj u subotu, 7. ožujka.

Image and video hosting by TinyPic

Zadovoljan dosadašnjim radom Ivan Radošević stariji, predsjednik DVD-a istaknuo je kako su uz pomoć Vatrogasne zajednice Grada Petrinje u protekloj godini opremili svoje vatrogasce opremom koja im je potrebna, a dobili su i vatrogasno vozilo.

Dosta dobro rade i imaju dobru suradnju s okolnim selima dodao je i Ljubo Orabović predsjednik Vatrogasne zajednice grada Petrinje, naglasivši kako u ovoj godini imaju u planu napraviti i garažu za vozilo, samo da se riješe još neka imovinsko-pravna pitanja.

U protekloj godini imali su samo dvije manje intervencije, a da ih ima još manje poželjeli su im i podršku u daljnjem radu dali brojni gosti među kojima i predstavnici gradske vlasti dr. Miroslav Gregurinčić, gradonačelnik i dr. Krešo Kovačićek, zamjenik gradonačelnika. Petrinjski radio

09.03.2009. ...15:07 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters