OKUPITI NOVE ČLANOVE
[ # ]

GLOGOVAC
Piše: Dražen Rendić

Programom rada za ovu godinu Dobrovoljno vatrogasno društvo Glogovac među prioritetima rada u ovoj godini istaknulo je okupiti što više novih mladih članova, te nastaviti i dalje sa dobrom suradnjom sa Mjesnim odborom, Općinom Koprivnički Bregi, VZ Općina, VZ naše županije i društvima s kojima ih vezuju prijateljski odnosi.

Sudjelovanje na natjecanjima i manifestacijama bit će također jedan od zadataka novog plana rekao je predsjednik društva Miroslav Vanđija na redovnoj godišnjoj i izbornoj skupštini, koja se održala u subotu 7. ožujka u Društvenom domu zajedno za Udrugom žena i KUD-om Rudar Glogovac. Na skupštini prisutan bio je i načelnik općine Koprivnički Bregi Izidor Galinec, predstavnik VZ Županije Stjepan Varmuža i drugi.

Nakon usvajanja svih izvještaja o dosadašnjem radu i prihvaćanja planova rada za ovu godinu kao i financijskog plana od 55.000 kuna, izabrano je i novo rukovodstvo društva. Predsjednik društva je Miroslav Vanđija, dopredsjednik Zlatko Prišćan, zapovjednica Maja Solina, tajnik Stjepan Cvrtila, blagajnik Stjepan Sršek, a članovi: Zvjezdan Draganić, Ivan Vanđija, Martina Škrobar i Zlatan Zahirović. Predsjednik Nadzornog odbora je Stjepan Capel a članovi Josip Buhinjak i Radmila Puž. vatrogasac.net

08.03.2009. ...20:45 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters