JURICA DOMIN NOVI PREDSJEDNIK DVD SAMOBOR
[ # ]

SAMOBOR
Piše: Davor Domin

U petak, 06. ožujka 2009. godine u prostorijama DVD-a Samobor održana je izvještajno izborna Skupština DVD-a Samobor.

Skupštini su uz članove DVD-a nazočili Gradonačelnik grada Samobora g. Antun Dubravko Filipec, Pročelnik odjela za gospodarstvo i poljoprivredu g. Željko Radovanić, predstavnik VZG-a Samobor Martin Skendrović, zapovjednik JVP-a Grada Samobora g. Mladen Žitković, predstavnici DVD-a Bregana, Galgovo, Rude, Vrbovec, Molvice, Chromos, Otok, Grdanjci, Barilović, Donja Kupčina, Sveta Nedelja.

Kako je Skupština bila izborna, tako smo izabrali i neke nove članove Upravnog i Nadzornog odbora!Najbitinije su se promjene dogodile na relaciji Predsjednik i Tajnik, gdje su na zahtjev dosadašnjih obnašatelja tih funkcija ( Domin Vlado st. predsjednik i Bogolin Boris tajnik) isti zamjenjeni novim osobama, odnosno Domin Jurica (dosadašnji dozapovjednik) postao predsjednik DVD-a, a Barković Nevenko tajnik!

Zapovjednik DVD-a je i dalje Domin Vladimir ml, a dozapovjednik postaje Domin Davor a u Upravnom i Nadzornom odboru su se dogodile još neke promjene u obziru na dosadašnje rukovodstvo DVD-a!.... opširnije

07.03.2009. ...14:26 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters