KREŠO GREGUREK NOVI PREDSJEDNIK
[ # ]

DONJI MIHALJEVEC

Na godišnjem izbornom skupu DVD-a Donji Mihaljevec za novog je predsjednika na mandat od 4 godine izabran Krešo Gregurek. Tajnik će i nadalje biti Tihomir Igrec, kao i zapovjednik Dragutin Židov.

Dosadašnji predsjednik Dejan Kočiš rekao je kako društvo danas broji 76 aktivnih članova, a od tog je broja 23 djece i mladeži, među kojima Društvo s godinama bilježi stalan rast. Podvučeno je kako Društvo još uvijek nema opreme na koju ih obvezuje zakon, no, nju namjeravaju nabaviti u naredne dvije godine. Društvu je Vijeće mjesnog odbora Donji Mihaljevec dalo na korištenje zgradu vatrogasnog doma koju postupno i etapno uređuju.

Vatrogasci su pozvani na maksimalnu štednju jer namjeravaju opremiti kombi vozilo koje su prije tri godine nabavili, mobilnim visokotlačnim sklopom. Govoreći o proteklom 4-godišnjem mandatnom razdoblju Kočiš je istaknuo kako je ono najplodnije u dosadašnje 83 godine postojanja, prije svega zahvaljujući mladom rukovodstvu koje je bilo najmlađe u društvenoj povijesti.

U tom je razdoblju porastao broj članova. Sve je više mladih, a raduje i to što članstvo teži stručnom usavršavanju, pa prvi put u povijesti Društva imaju i jednog vatrogasnog časnika. Novi program rada sadržan je u preko 26 odrednica u kojima su prioriteti ranije pobrojani. Na skupštini je za 30-godišnju vjernost vatrogastvu šestero članova dobilo spomenice: Ivan Horvat, Dragutin Židov, Ivan Igrec, Josip Strbad, Vladimir Novak i Dragutin Lipić. List Međimurje

03.03.2009. ...22:50 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters