GORJELA BIVŠA UGLJENARA
[ # ]

HRASTOVČIĆ

Požar je uzrokovalo paljenje korova nakon čega se vatra proširila i na objekt uzrokujući štetu preko 100 000 kuna. Vlasnik sumnja da je požar podmetnut.

U Hrastovčiću je u nedjelju, 1.ožujka, poslijepodne izbio požar u prostoru bivše ugljenare u vlasništvu Miroslava Horvata koja sada služi kao skladište. Očevidom je utvrđeno da je uzrok paljenje korova u blizini objekta, no još se ne zna tko ga je skrivio. Na to je sumnjao i vlasnik koji je napomenuo i kako je taj prostor gorio već pet puta. Prije se sumnjalo da ga je uzrokovao pogon ugljenare, no kako ona ne radi već godinu dana, a on tamo ne živi, Horvat smatra da mu je požar netko podmetnuo.

Ukupna šteta je oko sto tisuća kuna, a osim krovišta izgorjeli su viljuškar, automobil, dvije vitrine te dosta inventara i ambalaže. Na naknadu može računati samo ako nađu počinitelja. Ono što mu nije jasno je zašto mu nitko nije javio da oko njegovog objekta gori, iako su neki vatru vidjeli već ujutro, rekao je. Za požar je saznao oko 16 sati kada su ga nazvali vatrogasci. Požar su ugasili garešnički vatrogasci i DVD Dišnik. Krugoval

02.03.2009. ...17:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters