POŽAR STANA NA LIMANU
[ # ]

NOVI SAD

Samo zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, Zorana S. (36) iz Novog Sada izbjegla je smrt u požaru koji je izbio u stanu na trećem katu zgrade u ulici Ive Andrića broj 23 na Limanu.Vatra je izbila u dnevnom boravku stana, gdje se iz zasad nepoznatog razloga zapalilo pokućstvo i namještaj. Zoranu S. vatrogasci su pronašli kako spava u susjednoj sobi i gotovo neozljeđenu iznjeli iz vatre.
– Situacija je bila veoma nepovoljna za nas jer nismo bili u mogućnosti ući kroz vrata stana. Bila su zaključana, pa smo bili primorani da uđemo kroz terasu – rekao je jedan od vatrogasaca neposredno nakon intervencije.

Kada su ušli u stan, vidjeli su kako gori kožni trosjed i nekoliko kućnih aparata. Zorana S. spavala je u spavaćoj sobi, nesvjesna da joj je stan u plamenu.
– Odmah smo je evakuirali, a zatim smo pristupili gašenju. Vatru smo vrlo brzo savladali, ali su posljedice mogle biti mnogo veće – rekao je vatrogasac.Zorana S. je upućena u bolnicu radi lječničkog pregleda kako bi se ustanovilo da li joj je usljed udisanja otrovnog dima narušeno zdravlje. Uzrok požara nije poznat, ali se zasad sumnja da je vatra izbila zbog kvara na električnoj grijalici. Građanski list

25.09.2008. ...05:51 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters